Nepotismul și materialismul la teroriștii sinucigași

Se pare că proastele apucături sunt mai răspîndite decât credem noi. Cine s-ar fi gândit că nepotismul, băgatul în față la coadă, că celebrul PCR (pile, cunoștințe, relații) sunt prezente acolo unde te aștepți mai puțin, la teroriștii sinucigași?! Citesc azi că nici jihadiștii ăștia nu-s departe de noi. În Statul Islamic unii sunt mai egali decât alții: jihadiştii saudiţi îşi „bagă în faţă prietenii şi rudele” pentru misiuni sinucigaşe, în timp ce alţii sunt nevoiţi să aştepte cu lunile şansa de a se arunca în aer. Să nu te-apuce nervii? Probabil încep să-și facă griji: ori că se termină fecioarele până ajung ei în rai, ori că pot să moară ca proștii și să rateze paradisul. Eu cred că teroriștii sunt mai pragmatici, mai eficienți decât trepădușii noștri autohtoni care se cațără pe bază de pile. Să fim serioși, care-s recompensele la noi când te bagi în față, peste rând, pentru că știi tu pe cineva: o slujbă la stat de 2000/3000 lei, o repartiție la o garsonieră ANL, o secretară nici prea urâtă și nici prea bătrână, câțiva subordonați care să-ți dea satisfacția de a fi șef, un Logan de serviciu …Mize mici. Sinucigașii jihadiști lucrează în stil mare: 72 de fecioare răpitor de frumoase care să-i desfete pentru eternitate, mâncare și băutură la discreție, martiri, adică șefi, pe toată ”viața”. Toate într-un loc cu verdeață, răcoros. probabil și cu Internet de mare viteză. Și fără grija că există tot felul de idioți care încearcă să le ia locul cu aceeași schema pe care-au folosit-o ei, așa cum se întâmplă în cultura noastră europeano-balcanică. Iar saltul calitativ pentru teroriștii arabi este imens: aici, pe Pământ, cu greu au parte de sex (arabii bogați au parte de toate bunăciunile, își iau 10-20 de neveste/ pe o persoană fizică), săracii trebuind să împartă ce mai rămâne, câteva urâte expirate; nu băutură, nu Internet, fără petreceri și baruri, numai nisip, ceai, căldură, post și rugăciune. Te ia capul… Cum să nu dai din coate pentru asemenea recompense, pentru un asemenea job?! Pachetul salarial este extrem de atrăgător. Unde în lumea asta primești primă 72 de gagici răpitor de frumoase și ești șef pe viață?! Am avut astfel o revelație, că jihadiștii ăștia religioși și sinucigași sunt de fapt niște persoane foarte materialiste, cu gândul mai mult la burta și subburta lor decât la nu știu ce precepte religioase. Părerea mea. http://adevarul.ro/international/in-lume/jihadistii-statul-islamic-plang-misiunile-sinucigase-dau-pile-1_5563071bcfbe376e359341b3/index.html

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

13 Responses to Nepotismul și materialismul la teroriștii sinucigași

 1. lazycat001 says:

  Nu subburta.. suptburta !

 2. lazycat001 says:

  Lasand burta la o parte (oh, cati nu ar dori asta !), cred ca societatile arabe / musulmane sunt profund corupte…

  Dictatura spoita religios cred ca aduce foarte bine a comunism mutatis mutandis…

 3. Radu Humor says:

  Ce ţi-a venit ?!
  Mai bine zis, ţie ce ţi s-a promis ca să arunci cu căkt în ventilator, aducând în discuţie o mizerie iudaistă ( mitul cu fecioarele) şi insultând gratuit, ceva ce nu cunoşti decât din “poveşti” !
  Te şi vezi un Charlie mai mic, într-un tămbălău pe care nu-l vei înţelege deloc ?!

 4. Porthos says:

  Pentru partizanii Justiției reformate – aveți vreo opinie despre cazul Marianei Rarinca? Ce părere aveți de “arestarea preventivă” (cam 6 luni) în acest caz? A comis DNA-ul (și Codruța Kovesi) un abuz? Cine răspunde pentru cele 6 luni de pușcărie “preventivă”?

  “Mariana Rarinca, femeia acuzată de DNA ca a șantajat-o pe șefa Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Stanciu, a fost achitată de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, decizia fiind definitivă, anunță Agerpres.”

  http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-20178887-femeia-acuzata-santajat-sefa-inaltei-curti-livia-stanciu-achitata-definitiv.htm

  • pierre says:

   Chiar asa, ce rahat de ” justitie reformata ” mai e si asta ? Pai nu era mai bine pe vremea lui Nastase, cand tanti Rodica Stanoiu se prezenta la partid cu listuta dosarelor ” la care se da drumul ” ? Iar maharajahul Adrian , intre doua tamaieri , adanc infipt in jilt, aproba numele celor condamnati printr-o ridicatura plictisita de sprinceana sau , asemeni imperatorilor romani, prin orientarea sus-jos a unui anumit deget ? Auziti, sa se trezeasca un neica-nimeni de judecator obscur sa-i dea cu flit chiar sefei (informale) a justitiei romanesti, maria sa sefa ICCJ …Unde au pierit ordinea si disciplina de pe vremea ” celui mai bun PM din Romania “” ? Pardon, din Galaxie… O, tempora !
   PS : Lasand deoparte ironia, apreciata, sper, de bravul muschetar pesedist , tarasenia cu cazul Rarinca merita o analiza si probabil niste sanctiuni sau niste demisii. Dna Livia Stanciu are de dat niste explicatii. Inclusiv in fata unui organ de cercetare penala.
   PPS : Totusi, pentru rigoare : nu DNA aresteaza preventiv, judecatorii o fac.

 5. neamtu tiganu says:

  basistii sunt in degringolada totala, mai deunazi criticau alcoolismu, vorba aia starea de baza a idolului lor, acum ajung sa ironizeze talibanismul, credinta lor cea mai vie. E drept ca ei nu asteapta fecioare, fecioarele sunt numa pt. comandante.

 6. d'Artagnan says:

  Porthos
  Sincer, nu cred că te interesează opinia noastră, comentariul tău se vrea o palmă după ceafă, un fel de cap în gură, un fel de ”v-am zis eu!!”
  Și apoi, sunt convins că nu ți-ar place opinia mea. Vrei să-ți stric ziua?

 7. Porthos says:

  @ d’Artagnan

  Pe cuvântul meu de onoare că mor de curiozitate. Mi-a plăcut răspunsul lui pierre. Mi-a plăcut inclusiv comparația (ironică) cu perioada Năstase.

  Ai dreptate cu “v-am zis eu”, dar nu am vrut să bruschez pe nimeni. Pur și simplu, mi se pare că ați trecut prea ușor cu vederea intervenția cu bocancii în justiție a cuplului Băsescu-Macovei.

 8. Porthos says:

  @ pierre

  După cum îi ziceam și lui d’Artagnan, m-a amuzat răspunsul. Ar mai fi câteva întrebări:

  1. Doar Livia Stanciu are de dat explicații? Nu și procurorii care au semnat mandatele de interceptare și arestare preventivă? Nu ar trebui să răspundă și DNA-ul ca instituție? Codruța Kovesi nu are nicio răspundere?

  2. Cum s-a ajuns aici?

  Eu zic că primul derapaj flagrant a fost condamnarea lui Năstase “cu titlul de exemplu”. Voi ați fost de altă părere.

  • pierre says:

   1.Procurorii semneaza mandate de retinere pentru 24 ore, arestarea preventiva o decide judecatorul. De cate ori este nevoie sa reiau ideea ? Dna Rarinca a stat 6 luni in arest in urma unei decizii judecatoresti, nu a DNA. Despre interceptare nu cunosc amanunte, dar banuiesc ca o situatie in care presedinta ICCJ reclama ca este victima santajului si a amenintarilor, situatia este incadrata imediat la amenintarea securitatii nationale.
   Din cate am citit eu, problemele DNA, caci intr-adevar exista unele , nu sunt interceptarile, ci modul in care s-au administrat si interpretat probele.
   2.De principiu, daca o justitie este capabila sa recunoasca/indrepte erori judiciare sau eventual abuzuri, asta este de bine.
   Ca sa raspund intrebarii tale, ” s-a ajuns aici ” dupa un drum lung si povarnit, in care meritele Monicai Macovei, Codrutei Kovesi, Basescu, Predoiu si altii , atatea cate sunt ele, nu pot fi ignorate.Condamnarea lui Nastase a fost o halta de parcurs.

 9. Radu Humor says:

  “Se ”uită”, bineînțeles, că cei care i-au condamnat pe marii mahări corupți sunt complete de judecată diferite, adică un număr apreciabil de judecători, și nu madam Stanciu sau madam Kovesi.”
  😆 😛 😆
  Băi mustăciosule, tu-ţi dai seama cât de caraghios eşti venind “fuguţa” cu asemenea tâmpenii,în apărarea unei japiţe care face de râs nu numai Justiţia, dar şi lumea celor care nu trăiesc şi mânâncă cu capu-n traista celui care a tăiat şi spânzurat de capul lui ( dar prin asemenea “elemente”), tot ce nu convenea camarilei băsiste ?!
  E bine să câştigi nişte bani, dat nici aşa, cu orice preţ !
  Era să zic :
  – Ruşine!, dar la ce-ar folosi ?! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s