Nimic nou pe frontul de est

Scriu acest articol în data de 05.01.2015. Au trecut nu mai puțin de 5 zile de la investitura lui Klaus Iohannis în funcția de Președinte al României. 5 zile lucrătoare. Că dacă le punem la socoteală pe toate ies vreo 14 zile calendaristice. O groază de timp…munții poți să-i miști dacă ai voință!
Și n-am văzut niciun rezultat notabil al acțiunilor prezidențiale, în afară poate de șprițul de la recepția de investitură de la Cotroceni, unde chiar și acolo domnul Iohannis a fost subiectiv, nerecunoscător și zgârcit, invitând doar 200 de persoane din cele 200.000 care l-au ajutat să câștige alegerile. Chiar nu mai găsea Administrația Prezidențială mâncare prin frigidere?! Dar nu-i asta problema cea mai gravă, ci lipsa rezultatelor din mandatul său. Mandatul său de 5 zile lucrătoare, aproape 14 zile calendaristice. Chiar te poți, la o adică, indigna, ce naiba a făcut Președintele în perioada Sărbătorilor de Iarnă, de vreme ce nu s-a mișcat nimic în țară: n-am intrat în Schengen, Constituția nu s-a modificat, autostrăzi noi nu s-au finalizat, salariile n-au crescut, investitorii germani n-au venit și nici chiar Angela Merkel n-a trimis bani la români, să aibă și gura lor să mănânce o sarma cu ocazia Sfintelor Sărbători?!
Recunosc, eu n-am avut timp să mă gândesc la toate astea în cele 5 zile lucrătoare fiind prea ocupat să cinstesc tradițiile strămoșești, care impun măcar o ușoară indigestie, dar la întoarcerea din vacanță, că eu îmi permit vacanțe, sunt un simplu cetățean, m-am speriat citind în ziare dimensiunea dezastrului. Așa am realizat că Președintele ales cu atâta entuziasm s-a complăcut într-un fel de dolce farniente, adică n-a făcut NIMIC în cele 5 zile lucrătoare ce-au trecut de la investitură, respectiv cele 14 zile calendaristice. Sau aproape nimic, pentru că înțeleg că ceva-ceva tot a făcut: gafe peste gafe. Este criticat, și pe bună dreptate, că se întâlnește în vizite de lucru cu premierul , este criticat, tot pe bună dreptate, că se întâlnește cu premierul dar nu anunță, și, în fine, că se întâlnește cu premierul și anunță, dar nu-l lovește la meteo. Electoratului, massmediei, nu-i convine că vorbește (de Anul Nou), că vorbește puțin ( în restul Anului Nou), că tace, că face, că nu prea face, că nu e jucător, că nu e spectator, că decorează un fost legionar, care nu prea e legionar, cum, nu e legionar?!, că nu decorează, pe generali, că nu scoate PSDul de la guvernare, că nu bagă forțat PNLul la guvernare, că schimbă, că nu schimbă, dar de ce (nu) schimbă?!, că-i prea populist, că-i prea discret, că se duce duminica la slujbă la ortodocși, că de ce se duce, că are consilier pe Popescu, dar și pe Ionescu, cât despre Tănăsescu, vai, vai!!…Ce să mai zici, Klaus Iohannis pare că i-a dezamăgit pe toți!!
Prin urmare, urmărind reacțiile electoratului ajungi să te întrebi unde este eficienta nemțească! Omul ăsta chiar așteaptă să treacă 5 ani să vedem că se mișcă ceva?! Dar ce, 5 zile nu-s destule!?

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

19 Responses to Nimic nou pe frontul de est

 1. Poate aşteaptă să vadă dacă noi ne mişcăm, sau nu. Dacă nu ne mişcăm, de ce să se agite el?

 2. Radu Humor says:

  Ce parşiv poţi să fii 😉 :
  “…are consilier pe Popescu, dar și pe Ionescu, cât despre Tănăsescu, vai, vai!!…”
  Dar de Ungureanu, de “Unguent” nu te atingi nici cu o floare, de parcă ţi-e frică să nu te ia-n coarne 🙄 Vreo vită Kobe ! 😆
  Stai liniştit că alea au tot atâtea coarne, câtă obiectivitate ai tu !

 3. Radu Humor says:

  Asta da, ŢEAPĂ :mrgreen: :
  MRU consilierul lui Iohannis, cel care se va ocupa personal, de relaţiile preşedintelui cu străinătatea !
  Pentru asta şi-au rupt diasporenii nasurile şi nasturii pe la cele ambasade, sau au înroşit telefoanele să-i convingă pe cei de acasă ( cică vreo două milioane, sanchi 😆 ) ca să voteze cu Iohannis, ca să-l aducă de fapt pe unul ca MRU la butoanele Cotroceniului ?! ;mrgreen:
  MRU, care s-a aflat pentru vreo două luni de zile în fruntea Guvernului Judas Priest din România, perioadă în care s-a destrăbălat cu nesimţire, impertinenţă şi obrăznicie, ca un adevărat nabab modern, alegându-se din păcate doar cu ceva porecle ( Unguent, Vită Kobe, etc.)nu cu ceva anchete sau imputaţii, cum s-ar fi cuvenit în orice stat de drept !
  Mihai Răzvan Ungureanu, membru de bază al aceleiaşi organizaţii secrete, lojă iudeofrancmasonică, crescut şi educat de acelaşi George Soros, tot la Londra, Budapesta şi Israel, ca şi Boc, dar, spre deosebire de Emil Boc (etnic român), etnic evreu din Iaşi, specializat în studii ebraice, talmudice şi de cabală, fost şef al CC al UTC din Iaşi, în timpul comuniştilor, promovat ca element de bază.

  Dar, să detaliem, mai jos, doar în câteva rânduri. Deşi vă vor părea multe, sunt chiar foarte puţine, doar atât cât să vă dumirească.

  Aşadar, o schiţă de portret, a primului produs integral evreiesc, care a condus, e drept că doar vreo 68 de zile, primul guvern integral evreiesc, pentru prima oară în istorie, în România:

  Mihai Răzvan Ungureanu, în vârstă de 43 de ani şi care se trage dintr-o familie de evrei intelectuali din Iaşi, a fost membru supleant al Comitetului Central al Uniunii Tineretului Comunist, fireşte, înainte de 1989. A absolvit Facultatea de istorie-filosofie a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în 1992. Apoi s-a înscris pentru masterat la Oxford, la Centrul de studii evreieşti şi de ebraică (Centre for Jewish and Hebrew Studies). După ce a absolvit aceste cursuri în 1993, anul următor s-a înscris la doctorat tot la Facultatea de istorie a Universității din Iaşi.

  Mihai Răzvan Ungureanu a fost membru al conducerii Fundaţiei Soros în România. Deasemenea, acesta a fost întotdeauna un apropiat al statului evreu – în timpul unei vizite în Israel, în calitatea de ministru de externe, a fost întâmpinat cu cuvintele „Bine ai venit, prietene!” de omologul său din acea vreme, Silvan Shalom. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa „românului”, „un expert în iudaism şi un prieten al Israelului”. Mihai Răzvan Ungureanu a primit de două ori premiul „Felix Posen” în 1997 şi în 1998, acordat de Universitatea Ebraică din Ierusalim, Israel.

  O parte din studiile–activităţile de la începutul carierei sale au fost finanţate de un celebru infractor internaţional, evreul Mark Rich, unul dintre sateliţii „magnaţilor” evrei ai lumii şi ai diverselor servicii secrete israeliene, coiniţiator, în România anilor 90, a mai multor lovituri de hoţie financiară, cea mai mare fiind dată – împreună cu Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu şi cu mai mulţi dintre cei care ar trebui să fie judecaţi pentru înaltă trădare: ROŞIA MONTANA.

  O altă parte de studii i–a fost finanţată de Dinu Patriciu.

  Mihai Răzvan Ungureanu este iniţiat în iudeofrancmasonerie şi în alte diferite tehnici ezoterico–oculte, care sunt, în realitate, tehnici sataniste, îndreptate împotriva lui Hristos, şi deci, împotriva neamului şi poporului românilor.

  În multe împrejurări şi-a afirmat admiraţia şi filiaţia faţă de unul dintre cele mai sinistre personaje din întreaga noastră istorie: Ana Pauker (după numele ei adevărat, Rabhinson). De altfel, Mihai Răzvan Ungureanu nu este un caz aparte; foarte mulţi, dacă nu toţi tinerii politicieni sunt fie nepoţi, fie fii de personaje care s-au evidenţiat în lupta împotriva lui Hristos şi a neamului românesc şi aparţin fie comunităţii evreieşti, fie minorităţii ţigăneşti, fie celei maghiare. Nu este o tehnică de a arunca vina pe străini – este chiar realitatea, care poate fi verificată, relativ uşor. Pot fi date foarte multe exemple, cu care ne gândim că am putea face un raport al orbului de sine stătător – ceea ce ne şi propunem să facem.

  Mai departe câteva ultime şi foarte selective date: prin acordul dintre guvernele României şi Ungariei (din octombrie 2005), conceput de Mihai Răzvan Ungureanu, o parte din averea Fundaţiei Emanuil Gojdu, rămasă în Ungaria, a fost trasferată ilegal statului ungar; în ciuda opoziţiei Bisericii Ortodoxe Române, executoare testamentară, care a cerut respectarea Testamentului lui Emanuil Gojdu. Fără să îşi facă prea multe probleme, Ungaria a vândut Curţile Gojdu din Budapesta unei firme off–shore din Cipru, al cărei proprietar este o companie israeliană, „Autoker Holding Rt”.
  A fost recent răsplătit prin acordarea unui titlu la o universitate din Budapesta ( dar oare doar atât ?! )
  La vizita în Rusia, ca ministru de externe, (ca de altfel în foarte multe alte împrejurări, când a avut iniţiative – personale? – de neînţeles, decât prin apartenenţa la lojă şi la servicii secrete străine) Mihai Răzvan Ungureanu a transmis Patriarhului Alexei al II-lea, din partea Patriarhului Teoctist un mesaj – care nu a fost niciodată emis, într-adevăr de către Patriarhul Teoctist. Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române a fost consternată în faţa unei astfel de „iniţiative” – de fapt, executare a unui ordin venit pe calea lojei iudeofrancmasonice şi, probabil transmis prin servicii secrete străine – care era de drept, nimic altceva decât o intruziune abuzivă în relaţiile externe ale Bisericii.

  Ca ministru de externe al României, a semnat în 2005, cu ministrul de externe rus Lavrov, un tratat, pentru care în orice alt loc din lume ar fi fost executat la întoarcerea în ţară: „Legea pentru ratificarea Protocolului dintre România şi Rusia, privind inventarierea relaţiilor bilaterale”, prin care, de fapt şi de drept, România renunţă, de bună voie, prin trădarea lui Mihai Răzvan Ungureanu, faţă de poporul român (îndeplinindu-şi astfel datoria faţă de duşmanii românilor – şefii săi de la lojă), la o mare parte din teritoriul Ţării, cel ocupat de Rusia (Basarabia); totodată a renunţat definitiv, în numele României, tot prin înaltă trădare, la Tezaurul României (http://axa.info.ro/anul-iii/axa-35/item/312-cel-mai-mare-jaf-din-istoria-moderna) sechestrat la Moscova de Lenin, în 1918 şi „uitat/pierdut” de sovietici/ruşi.

  În mai 2006, Mihai Răzvan Ungureanu a declarat public că cetăţenii din Republica Moldova vorbesc „o variantă a limbii române”, un fel de „light Romanian”. Sunt, după cum spuneam mai sus, doar câteva date – credem suficiente, pentru a clarifica profilul de personaj al lui Mihai Răzvan Ungureanu. De ce spunem că guvernul Ungureanu este primul produs intergal evreiesc, când există şi Petre Roman (Neulander, după numele lui adevărat)? Fiindcă, Petre Roman este instruit în jaf şi participă brut şi direct la crimă, fără a avea capacitatea de a teoretiza – lucrează instinctiv, pe baza înţelegerilor de bandă teroristă internaţională din care face parte. În vreme ce Mihai Răzvan Ungureanu a pornit de la teorie şi a adus cu sine un întreg mecanism sionist, despre care nu este corect să se spună că participă la guvernare; formula corectă este că guvernează integral. Diferenţele sunt relativ mari între fiul blazat al unui criminal de război evreu, şiret şi hoţ şi care şi-a umplut burta şi traista imediat după ce a reuşit să ducă crima la un sfârşit – sub oblăduirea altui membru al bandei, de astă dată un fel de conducător: Silviu Brucan (pe numele lui adevărat Saul Brucner), pe de-o parte, şi pe de altă parte: tânărul plin de avânt sionist, care urmăreşte ascensiunea pe toate planurile – nu interesează pe nimeni că prim ministru înseamnă administrator, iar Mihai Răzvan Ungureanu este instruit în studiul ebraic şi că este, nu doar din acest acest motiv, cea mai puternică şi controlată lovitură pe care a primit-o statul român (atât cât, teoretic, mai există), în întreaga perioadă de după masonizarea instituţiilor, adică de mai bine de un veac.
  Ar mai trebui amintite :
  – Secretizarea acordului cu Chevron ;
  – Scoaterea icoanelor din Palatul Victoria ;
  – Propaganda pe faţă pentru începerea lucrărilor la Roşia Montana, toate, doar în scurtul timp cât era în fruntea guvernului, pe bună dreptate numit guvernul Judes Priest, după muzica anilor 80 🙄
  Ce-l recomandă pe ăsta ( ca pe un păduche :mrgreen: ) în fruntea României ?!
  Sau, mă rog, CINE ?!

 4. Radu says:

  Si cu toate astea PNL (noul PNL) ar fi ajuns la 45% intentie de vot, devansand clar PSD-ul. Ei, si ce-i cu asta s-ar putea zice ? Pai asta e destul sa ademenesti cativa nemultumiti cu promisiuni ca vor fi pe liste la anu’ si la Multi Ani ca sa darame guvernul. Ideea nici nu e sa darame guvernul acum in toiul iernii, ci sa-l destabilizeze, sa-l faca sa-i tremure nadragii. E cum nu se poate mai bine ! PSD e fix in pozitia in care era PDL cand lui Basescu i s-a pus pata pe Arafat. De la 35 la 25 si pe urma la 15 la suta distantele se masoara in intervale de cate patru-cinci luni.

 5. pierre says:

  La multi ani tuturor celor care au trecut sau vor trece pragul Hanului ! Pace si Sanatate in 2015 !
  Despre Klaus , numai de bine, mai ales ca azi m-a impresionat profund vazandu-l la sedinta CSM asezat cuminte intr-o banca si citind in fata clasei ca un elev silitor, dar cam tampitel, compunerea facut de mama-sa acasa.
  Problemele au aparut mai tarziu, spre amiaza, cand am vazut caldura cu care au apreciat compunerea elevului Klaus unii dintre colegii sai, precum Victor Ponta sau Relu Fenechiu.

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19028434-relu-fenechiu-lauda-din-inchisoare-klaus-iohannis-pentru-discursul-privind-justitia-vazut-speranta-ati-atras-atentia-asupra-unor-aspecte-care-facut-justitia-devina-supraputere-stat.htm

  Spre seara, vazand entuziasmul starnit la Antena3 de compunerea elevului Klaus, starea mea s-a agravat brusc, transformandu-se intr-o greata care mi-a ravasit stomacul.Sper sa-mi treaca repede, am un feeling in mine ca elevul Klaus imi va ma oferi multe alte stari similare.

 6. Aramis says:

  La multi ani tuturor!

 7. athos says:

  La Multi Ani! 2015 sa fie pentru toti un an bun!

  Trebuie sa admit ca si eu sunt ingrijorat cand Fenechiu se bucura de discursul despre Justitie al lui Johannis sau cand Antena 3 il lauda. Si mai ales, sunt ingrijorat cand iti faci o prioritate din inlaturarea MCV, si nu din atingerea unui standard care sa nu mai faca in nici un fel necesar MCV.
  MCV nu a incurcat pe nimeni, decat pe politicieni. Oare sa-l fi incurcat si pe Johannis? Mie imi place stilul nespectaculos si eficient, dar nu trebuie uitat “si …”.

 8. athos says:

  Johannis nuanteaza, o fi tras cu ochiul la noi:

  “Klaus Iohannis: Nu am spus ca vreau sa ridicam MCV-ul pentru ca mie nu-mi place. Vreau sa devenim atat de buni incat sa nu mai fie necesar”

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-19033724-live-text-ora-11-00-klaus-iohannis-interviu-adevarul-live.htm

  • Radu Humor says:

   Eu am înţeles din prima ce-a vrut să spună Iohannis prin dispariţia MCV-ului, dar uite că pentru unii ca voi a trebuit să revină, să fie mai explicit, ca-n bancul cu poliţaiul :
   O să explice de atâtea ori, dacă nu-şi pierde răbdarea,că poate până la urmă o să înţelegeţi şi voi ! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s