O demisie neonorantă pentru un partid lipsit de onoare

Ministrul Corlățean a demisionat.
Omul zice: ”Nu pot să accept şi nu accept să încalc legea şi legalitatea, nu pot accepta ca instituţia MAE să fie forţată să încalce legea şi legalitatea pe considerente de interese politice şi electorale ale domnilor Băsescu şi Iohannis”
”În același timp :În urmă cu două zile, Biroul Electoral Central a clarificat atât pentru MAE, cât şi pentru opinia publică problema legalităţii deschiderii de noi secţii de votare în afara graniţelor. Astfel, Biroul condus de judecătorul Viorica Năstasie din care fac parte 5 judecători, trei dintre şefii AUtorităţii Electorale Permanente şi 10 reprezentanţi ai partidelor care şi-au înscris candidaţi la prezidenţiale, a interpretat, pe 4 noiembrie, articolul 54 din Legea alegerilor prezidenţiale invocat de Guvern pentru a păstra acelaşi număr de secţii de votare ca şi în primul tur de scrutin.
Hotărârea BEC a fost aceea că, având în vedere raportarea în articolul de lege la “aceleaşi liste de alegători”, textul în care a rămas blocat Guvernul se referă, în realitate, exclusiv la secţiile din ţară, întrucât în cele din străinătate nu există liste de alegători permanente.”
Hotărărea BEC a fost publicată în Monitorul Oficial pe 5 noiembrie. “Prin Hotărărea nr. 4H/4.11.2014 BEC a dat o interpretare articolului 54 alineatul (1) din Legea 370/2014 în sensul inexistenţei impedimentului legal legat de organizarea de noi secţii de votare în străinătate invocat de către MAE în contextul discutării celor mai eficiente măsuri pentru organizarea turului II de scrutin.”
Cu alte cuvinte, articolul de lege pe care Titus Corlăţean susţine că nu a dorit să îl încalce nu reglementează organizarea alegerilor în străinătate de către MAE, ci exclusiv în ţară, atribuţie care revine strict Ministerului de Interne”

Deci dacă PSDul nu vrea să-i lase pe cei din diaspora să voteze, nu-i lasă și pace! Cred că de la început a fost o stratagemă cu demisia lui Corlățean, gândită să fie dată în ultimul moment, pentru ca următorul ministru de externe să nu aibă timp, chipurile, să mai facă ceva, să suplimenteze secțiile de votare.
Încă odată, ascunzându-se după cuvintele magice ”Băsescu face, Băsescu drege”, PSDul dă cu legile și bunul simț de pământ. Sunt convins că simpatizanților pontiști li se fâlfîâie: ”Ce mișto i-au tras-o lui Băsescu!”. Idioții nu pricep că tocmai ne-au tras-o iar tuturor, inclusiv lor. Orice abuz, orice limitare de drepturi înseamnă mai puțină democrație. Sunt atât de bine spălați pe creier încât o să înghită pe nemestecate ce le vomită partidul și televiziunile sale.
Dar de ce merge, totuși, Ponta pe sârmă? Oricum ai lua-o, prea multe voturi din străinătate nu se adună, rezultatul alegerilor se joacă tot în țară. La o diferență de 10% cum dau sondajele de casă ale PSDului, adică probabil peste un million de voturi, cele 150-200 de mii de voturi din diaspora nu pot schimba rezultatul.
Prin urmare, dacă Ponta riscă să enerveze pe cei care nu au ieșit în primul tur la vot, dacă ține să-i radicalizeze pe cei de afară, dacă riscă să fie privit ca un paria în Occident pentru faptul, inadmisibil pentru democrațiile dezvoltate, de a bloca accesul la vot al propriilor cetățeni, asta nu poate însemna decât că rezultatele sondajelor nu stau chiar așa de bine precum pretinde PSDul.
Părerea mea.
Oricum, partid mai jegos ca ăsta, n-am mai văzut, frate!

This entry was posted in General and tagged . Bookmark the permalink.

85 Responses to O demisie neonorantă pentru un partid lipsit de onoare

 1. Kain says:

  M-a batut gandul ca s-ar putea face dreptate, ca totusi sunt oameni cu simt civic si putere, care au facut plangeri in urma abuzului din primul tur. Dar suntem in Romania, si plangerile, fie ele si in ordinul miilor, pot fi anulate sau blocate, dreptatea nu e pentru noi. Aveam impresia ca ne miscam intr-o directie buna, ca justitia incepe sa isi miste greoi rotile ruginite, acum incep sa fiu nesigur. Bun, inca se fac arestari, se judeca, se plimba multa lume pe la DNA, am impresia ca ne aflam intr-un punct de inflexiune, ca de aici inainte intram pe un trend descrescator, maximul a fost deja atins.
  Nonsalanta cu care s-au schimbat ministrii de externe m-a pus pe ganduri, nu pare ca le-ar fi teama de dosare penale, nu par sa fie impovarati de teama ca trebuie sa raspunda in fata legii atunci cand gresesc. Adevarul e ca au trecut doi ani si jumatate de cand nu am mai vazut asemenea comportament, o asemenea trufie si incalcare a democratiei. Atunci multi au sarit sa zica, ca e normal ca puterea sa faca numiri politice. Normal? pai cred ca trebuie sa ne obisnuim si de aici inainte sa nu mai mergem la vot, pentru ca asta inseamna normal, sa ai privilegiul de a fi sclav si nimic altceva.
  Se fura foarte, foarte mult la vot. Din pacate se poate ajunge la o rata a furtului atat de mare incat e posibil sa se termine cu proteste in strada. E un joc periculos pe care il face PSD acum, a ajuns sa isi doboare toate recordurile, probabil ca isi joaca ultima carte, “scapa cine poate” – Vicor Ponta.

 2. Radu Humor says:

  ROMÂNIA PUTE, TRANSILVANIA PUTE, MOLDOVA PUTE… SAU MINTEA TA?
  Am văzut de mai multă vreme că e la modă să dai vina pe alţii.
  Acu, or fi alţii de vină pentru multe. Dar să tot dai vina pe alţii pentru toate este patologie. Patologie de copil răzgâiat ajuns la vârste ce ar trebui să fie ale maturităţii sau chiar senectuţii.
  Am văzut pe mulţi care se plâng în fel şi chip de România, sau de Transilvania, sau de Moldova sau…
  Se plâng spunând că România e aşa şi pe dincolo (de rău), sau Transilvania e aşa şi pe dincolo, sau Moldova…
  De fapt ei sunt aşa şi pe dincolo. Şi, în primul rând, desprinşi de realitate, puşti răzgâiaţi rămaşi imaturi până la sfârşitul vieţii.
  Culmea este că aceiaşi oameni se uită cu nesaţ la filme cu eroii care luptă singuri împotriva unui val de nedreptăţi, citesc Victor Hugo sau Alexandre Dumas…
  Şi nu văd cum, în toată mizeria în care se află, adevăraţii eroi îşi iubesc enorm ţara, chiar şi atunci când sunt persecutaţi cumplit şi chiar ucişi în numele ei.
  “Contele de Monte-Cristo” (de Al. Dumas) este un asemenea exemplu.
  În această carte sunt înfăţişate epoci cumplite din istoria Franţei, pline de nedreptat, abuz, silnicie, crimă, ură, laşitate, mizerie…
  Şi în toată această carte respiră neîncetat iubirea faţă de Franţa, mândria de a fi francez, asumarea situaţiei Franţei ca un punct de plecare în îndreptarea lucrurilor.
  Eram odată în străinătate.
  Eram cu ceva români, dar şi cu mai mulţi străini care ştiau româneşte. Unii aveau doar afaceri în România, alţii şi familii mixte.
  Fusesem rugat – de aceea eram acolo – să vorbesc despre istoria României, ceea ce am şi făcut.
  Pentru mulţi a fost emoţionant, aveau întrebări, aveau lacrimi în ochi. Dar cineva era (român) foarte supărat! Şi a început să-mi spună:
  “Părinte, ştii ce? România e o ţară de … ”
  Şi, după un substantiv care ţine de excreţie, a continuat cu felurite injurii şi insulte la adresa României. Tăceam. Acest lucru îl mulţumea se pare, foarte mult, aşa că a încheiat cu un zâmbet victorios.
  Atunci i-am spus:
  “Cine îşi vorbeşte de rău ţara este la fel cu cel care îşi violează mama!”
  A clipit din ochi şi a zis:
  “Poftim?!?”
  “Cine îşi vorbeşte de rău ţara este violator de mamă!” – i-am răspuns din nou, calm şi clar.
  Şi pentru că se holba la mine, i-am explicat trist, aproape cu lacrimi în ochi:
  “Ţara nu ţi-o alegi, mama nu ţi-o alegi. Oricine poate pleca dintr-o casă săracă spre a câştiga avere. Oricine poate pleca dintr-o ţară săracă din acelaşi motiv. Dar a-ţi vorbi de rău mama sau ţara pentru că nu sunt perfecte, a le batjocori mai ales pentru că alţii le-au batjocorit deja te face complice cu batjocoritorii. E ca şi cum cineva ţi-ar viola mama şi o violezi şi tu spunând că e curvă. Cine îşi vorbeşte de rău ţara este violator de mamă.”
  Omul s-a învineţit la faţă, a fost la un pas de violenţă fizică, apoi a ieşit din sală.
  Înainte să închidă uşa, deja izbucniseră, neaşteptat, aplauze.
  Aplaudau NU românii, ci străinii. Care s-au apropiat, m-au felicitat şi mi-au spus:
  “Ne-am săturat de românii care îşi vorbesc de rău ţara!”

  Deci nu România pute, nu Transilvania pute, nu Moldova pute, pute mintea celor care cred aşa ceva.
  Nu merg lucrurile bine în România?
  Luptă să le îndrepţi!
  Nimic mai mult, nimic mai puţin.
  Nu eşti în stare?
  Poţi pleca.
  Este o opţiune onestă.
  Orice altceva te transformă într-un trădător.
  Părerea mea.
  P.S.
  Cine se simte cu ceva pe căciulă, n-are decât să îl înjure pe autor…
  De altfel, un bun român, dar tocmai de aceea… 🙄

  • Lucifer says:

   Frumos.

   • Radu says:

    Vezi ca e precum Poanta care a copiat nu stiu de la care, dar care s-a dovedit si el ca copiase de la un altul …
    Pagina indicata de tine apartine unuia Somanescu care are bunul simt sa spuna ca a preluat de pe pagina facebook a un altuia Aldea. Si cine stie care o fi autorul initial ? In tot cazul acest Radu Humor nu are nici cea mai mica rusine, isi atribuie texte care nu-i apartin, si oricat i-ai spune sa indice sursele, nu o sa o faca, de neam prost ce este !

    • Radu Humor says:

     Numai o minte în colţuri ca a ta putea înţelege că eu sunt autorul postării 😉
     Dar ştiu că pe tine nu asta te doare, ci situaţia în care te afli, şi de care mulţi s-au prins !

     http://activenews.ro/gabriele-kuby-autor-si-sociolog-german-nu-va-mai-ganditi-ca-lucrurile-bune-vin-din-vest-e-exact-opusul-vor-sa-ajunga-la-copiii-vostri_1871684.html
     Sosită în România pentru a-şi prezenta cea mai nouă carte, “Revoluţia sexuală globală: Distrugerea libertăţi în numele libertăţii”, Gabriele Kuby afirmă că ţara noastră nu este deloc înapoiată şi că din “vest vin lucruri realmente malefice”.
     “În primul rând, nu mai gândiţi că sunteţi în urmă. Nu vă mai gândiţi că lucrurile bune vin din vest – în realitate este adevărat exact opusul. De fapt, din vest vin lucruri realmente malefice. Am auzit o ştire azi. Nişte ONG-uri din România au declarat că ţara voastră trebuie să prindă din urmă (n.r.: trenul educaţiei sexuale din Occident). Puteţi fi foarte fericiţi că această distrugere nu a avut încă loc în ţara voastră. Şi ar trebui să vă mobilizaţi în toată ţara în orice coaliţie posibilă, cu oricine, inclusiv de peste graniţe, şi cu oricine din interiorul ţării care poate lupta împotriva acestui lucru. Vor să ajungă la copiii voştri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuşi civilizaţia. Fiindcă va prăbuşi mai întâi familia. Aceasta este rădăcina“, a conchis ea.

    • Kain says:

     Nu am cont de facebook, nu stiu daca puteam sa pun un link direct, am pus ce am gasit la prima cautare pe google. Imi e mie rusine de rusinea lui.

 3. Radu says:

  Ca sa intelegem mai bine consecintele demisiei lui Corlatean sa vedem ce a spus Nastase:

  “Spre exemplu, in 2004, sub presiune mediatică, au fost schimbate regulile in timpul jocului, in sensul in care pentru turul al doilea au fost eliminate listele suplimentare, ceea ce a impiedicat in jur de un milion de persoane să voteze. In marea lor majoritate persoane in varsta, aflate in vizita la copiii lor, etc.
  Aceeasi metodă se incearcă si acum. Presiune mediatică si politica pentru schimbarea regulilor in al doilea tur de scrutin, in conditiile unei mari diferente de vot intre principalii candidati, la primul tur. Nu vreau sa apăr erorile de organizare de la primul tur, dar este normal ca regulile sa fie schimbate in repriza a doua a meciului? Nu ar putea fi acesta un temei pentru anularea rezultatului final si chiar pentru o cerere de arestare a BEC-ului din partea lui Traian Basescu – asa cum a cerut in 2004?
  Sigur, demisia lui Corlatean incurcă putin jocurile opozitiei. Am ascultat voci care cereau ca demisia să fie amanata”

  Din cate inteleg eu Nastase e in dezacord cu partidul. Dupa parerea lui nu trebuiau schimbate regulile la pauza. Nu trebuia pentru ca nu face bine PSD, cum s-a demonstrat in 2004. Sigur ca problema nu sunt cei 3 milioane (sau 2 mai degraba ?) plecati din Romania pentru ca orice s-ar face 90% din ei nu vor calatori zeci si sute de Km (la propriu) sa voteze. Problema este cum va reactiona electoratul din Romania la stirile despre ce se intampla in diaspora. Problema nu sunt cei 2 milioane plecati, ci cei 2 milioane ramasi din familiile celor plecati (parinti, frati, etc). Electoratul asta provine in principal de la sate si din orasele mici, mai ales din Moldova si Muntenia, adica din zonele mai sarace, unde exista putine perspective — pentru ca altfel de ce ar fi plecat ? — si unde se voteaza traditional cu PSD. Un electorat mai putin informat, cu zeci de griji pe cap, care nu are timp sa asculte zilnic stirile, dar care vorbeste saptamanal la telefon cu cei plecati din tara. O nedreptate facuta celor plecati devine oficial acceptata doar acum, odata cu demisia lui Corlatean. Asta va fi subiectul principal al telefoanelor dintre stranieri si rudele lor din tara in saptamana asta. Si in lipsa altor evenimente, PSD va pierde voturi. In inima Moldovei si a Munteniei.

  • Kain says:

   @Radu
   Nu poate castiga Iohannis voturi cat pierde PSD-ul. Vezi si tu cat de cretina si nenorocita e guvernarea Ponta, totusi prinde la toti sarmanii inclusiv si cei cu duhul. Si ca sa fie siguri, fura mai ra ca in codru, ai vazut ca fura codrii cu totul. Numai o revolta, o iesire masiva la vot a electoratului de dreapta si a celor nehotarati cred ca ar putea contrabalansa furtul. Treuie sa se voteze enorm de mult, sau sa nu mai fure(dar de furat sa sti ca se fura si in tabara adversa).

 4. Radu says:

  Vedem aici o mostra de cum poate sa functioneze mintea unui hot prins la furat: e cat se poate de normal sa isi atribuie un cearceaf de cuvinte fara sa puna ghilimele de la inceput pana la sfarsit, fara sa spuna negru pe alb ca nu sunt cuvintele lui. Ceilalti trebuiau sa-si dea seama ca nu el e autorul postarii, sa caute pe Internet si sa adauge ghilimelele necesare, sa gaseasca sursa de inspiratie a lui Radu Humor.
  Modul asta de gandire a hotului care semneaza Radu Humor este caracteristica PSD-ului. Nici Ponta nu intelegea de ce trebuia sa fi spus el ca lucrearea de doctorat nu-i apartine. Ce hot e ala care se autoincrimineaza, si asta pe fiecare pagina ? Si de ce ar face-o daca asa a vazut ca face Nastase, asa face socrul lui, parintii lui probabil, in hotie s-a nascut, asta e religia lui, si nu se dezice.

  Idem hotul de Radu Humor, specializat in furt intelectual pe blogosfera: atata stie, atata face !

 5. Aramis says:

  @all

  Demisia lui Corlatzean nu este un lucru rau. Pe de o parte, PSD isi recunoaste esecul din turul 1 , si pe de alta nu se poate adaposti la umbra demisiei claponului diplomat pentru a explica lipsa de organizare din turul 2( pentru ca daca o face va irita si mai mult un electorat ce nu prea mai e tocmai naiv) . Victor Ponta este acum direct responsabil, si responsabilizabil.

 6. Aramis says:

  @ d’Artagnan

  Ai vazut ce repede si-a dat demisia dupa ce I-am cerut-o?

 7. Baronul Munchhausen says:

  Pentru votul celor din diaspora s-a comis o smecherie tip pesedista:: desi din 2009 a crescut ponderea romanilor aflati la studii si respectiv la munca peste hotare, nu s-a facut nimic pentru a fluidiza votul.. Si cand spun asta ma refer la dreptul riomanilor si bulgarilor sa acceada pe piata muncii din UE. Ba , mai mult, au fost desfiintate sectii din anumite zone unde traiesc si muncesc zeci de mii de romani si mutate in aceeasi cladire de la ambasade sau consulate. Scriptic, poate sa se laude Corlatean ca nu a redus numarul de sectii, dar le-a comasat in mod intentionat. Cum sa vina la vot miile de catateni care locuiesc la mii de km de sectia de votare???
  Mai mult, s-a redus, de exemplu, numarul de stampile fata de scrutinurile anteriioare(de exemplu, la Londra, in 2004, erau 5 stampile in sectie, iar in 2014, doar 3). Daca luam in calcul faptul ca Marea Britanie a dat unda verde muncitorilor din Romania si Bulgaria sa munceasca pe taram britanic, devine clar ca acei 13000 de romani, ajunsi in ultimul an in Anglia nu aveau cum sa voteze. Fapte similare privind desfiintarea unor sectii s-au petrecut si in alte tari.
  Vi se pare normal ca pentru cei aproximativ 3 milioane de romani din diaspora sa se organizeze 294 de sectii, iar pentru cele 45 de penitenciare, in care sunt “cazate” cca 32 de mii de persoane sa fie organizate fix 100 de sectii?
  Persoanele aflate peste hotare sunt inca cetateni romani si, indiferent de cata vreme se afla in strainatate, ei au dreptul sa-si exercite votul, acesta fiind unul dintre cele mai importante drepturi politice.
  Nu stiu care va fi scorul in 16 noiembrie, dar e clar ca ponta si-a ostilizat o mare parte dintre romani, indiferent ca acestia sunt in tara sau sunt la munca, studii ori in interes turistic peste hotare…
  Melescanu a dat deja raspunsul privind suplimentarea. sectiilor de votare, facand pe prostul ca el nu stie cine are dreptul sa stabileasca numarul de sectii. Mai mult, a conditionat eventuala cresterea numarului de sectii, de faptul daca va avea o discutie cu cei de la BEC si daca se vor intelege la negocierile ce vor avea loc.
  Asa ca, opinia mea, este ca ponta a mizat pe faptul ca Basescu fie va respinge nominalizarea lui Melescanu, fie va intarzia cu 2-3 zile si, in aceasta ultima varianta, ar fi fost acarul paun. Melescanu nu va face nimic fiindca nu va fi de acord ponta, seful sau direct in guvernul de incompetenti si de paparude.

  P.S. Cum de a ajuns corlateanu si ponta la ideea ca nu se fraudeaza votul daca omul merge cu declarataia pe proprie raspundere gata completata? Deci, recunosc tacit amandoi mincinosii ca in 2009, Baconski a adoptat o masura de bun simt.

  • Isabel.A says:

   “Vi se pare normal ca pentru cei aproximativ 3 milioane de romani din diaspora sa se organizeze 294 de sectii, iar pentru cele 45 de penitenciare, in care sunt “cazate” cca 32 de mii de persoane sa fie organizate fix 100 de sectii?”

   Nu mi se pare normal: tocmai de aceea, duminica ma voi trezi ma voi porni de acasa de la 8, ca sa nu stau la coada la vot.

 8. Isabel.A says:

  Cum face PSD campanie (stenograme- :

  “Şi-o spun foarte clar. Toţi directorii de deconcentrate care au fost numiţi politic , directorii de şcoli, toţi care au fost numiţi politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă. S-a-ncheiat”

  “Am vorbit cu preasfinţitul, am vorbit cu toţi popii. Exact cum vorbesc cu voi, aşa am vorbit şi cu ei şi am spus la popi în felul următor: băi, oameni buni, s-o terminat. (neinteligibil) Dacă nu vreţi să fiţi de partea noastră, s-aduceţi să votaţi cu domnul Victor Ponta, eu nu vă mai cunosc. La mine la uşa nu mai veniţi. Le-am spus verde în ochi. S-a terminat. Fraţilor, NU, la revedere, şi i-am spus la preasfinţit, a spus presfinţitul trimiţi în fiecare localitate, în fiecare biserică un om, ăla să trimită SMS şi-n localitatea la care n-o spus să votezi cu Ponta să nu-l văd.”
  http://www.gandul.info/politica/inregistrare-exploziva-dintr-o-sedinta-psd-planul-de-aranjare-a-alegerilor-prezidentiale-pentru-victor-ponta-13520057

  Poporul asta isi merita politicienii cu prisosinta. Dupa 16 noiembrie, va avea parte de multa, imensa manipulare, abuzuri contra democratiei cum nu au mai fost pana acum si saracire accentuata. Si multi puscariasi (adica dintre cei care au facut puscarie) si puscariabili. Merita totul din plin. Dupa alegeri, pentru mine politica din Romania e un capitol incheiat; nu ma mai va interesa, asa cum nu ma mai va interesa prea mult nici ceea ce se intampla, in general, la nivel socio-economic in tara. De altfel, nici pe Romania nu o intereseaza de sa isi valorifice cel mai mare si cel mai important capital- fii si fiicele ei imprastiati prin lume (multi dintre ei cu reusite remarcabile, de care cea mai mare parte a mafiotilor de politicieni, dar si sustinatorii acestora, nu ar fi fost in stare nici in doua vieti). Noapte buna, Romania.

  PS: Atitudinea Bisercii Ortodoxe si a slujitorilor ei e jalnica. O spun raspicat (cu detasarea data de neapartenenta, e adevarat) : a fi ortodox nu e, in (strict) contextul acesta specific, nici o mandrie sa fii ortodox.

  • Isabel.A says:

   sorry, am facut o ducbla negatie (sunt iritata un pic): a fi ortodox nu e, in (strict) contextul acesta specific, nici o mandrie.

  • Kain says:

   @Isabel.A
   Esti furioasa, asa zic si eu la nervi. Despre romani Petre Tute zicea: “Un tampit mai mare ca mine nu exista. Sa faci treisprezece ani de temnita pentru un popor de idioti! De asta numai eu am fost in stare…”
   Hai sa incercam sa privim lucrurile un pic altfel. Da, la prima vedere suntem un popor de idioti, o masa mare de idioti. O mica parte sunt mai destepti, se ridica , se afirma, unii pleaca si pe alte meleaguri. Nu poti sa ai pretentii de la idoti, doar de la cei care sunt capabili. E oare corect sa afirmam ca poporul isi merita politicienii, adica e asa de slab, atat de idiot incat se lasa calarit de niste talhari? Nu ar fi oare mai putin corect sa vedem acest lucru ca un esec al elitelor romanilor, cei destepti, cei care au plecat poate? Elite care trebuie sa ajute, sa lumineze poporul. Sa fie ca un parinte, responsabil pentru esecul copilului sau!?
   Si eu urasc religia, face mai mult rau. Calea mistica e una ireala, nenaturala, e ca o caciula pe ca o tragi peste ochii maselor ca sa ii docilizezi.

   • Isabel.A says:

    Sunt furioasa-rational (am un control foarte bun al emotiilor). Problema cu “poporul” este ca, datorita unui cumul de factori (istorici, culturali, sociali), o parte importanta dintre cei care il compun sunt incapabili de o gandire rationala, de genul “Avem problema X, care sunt solutiile”; gandirea critica nu e practica deloc sau pe scara foarte mica in Romania, de aceea si populismele, manipularile prind atat de usor si la o scara atat de mare.

 9. Radu Humor says:

  “O spun raspicat (cu detasarea data de neapartenenta, e adevarat) : a fi ortodox nu e, in (strict) contextul acesta specific, nici o mandrie sa fii ortodox.”
  E ca şi cum un hoţ, invocând “detaşarea dată de neapartenenţă” , ar spune că toţi cei care nu fură, n-au nici un motiv să fie mândri de asta 😉

 10. Radu Humor says:

  “Punctele despre care cei doi candidati la presedentie nu le discuta, dar cu care sunt ambii de acord

  noiembrie 10, 2014 vt Alegeri Prezidentiale, Distrugerea Romaniei, Klaus Iohannis, Ponta, RomaniaAlegeri Prezidentiale 2014, Campanie electorala, Klaus Iohannis, Victor Ponta
  Ceea ce nu se precizeaza in aceasta campanie este faptul ca amandoi candidati sunt niste marionete vandute papusarilor, care ne recomanda sa ne aruncam orbeste in bratele occidentului. Aceasta fiind de fapt si sigura idee cu care sunt de acord ambii papitoi.

  Dar ce reprezinta pe scurt aceasta miscare recomadata de cei doi?

  1.Vanzarea tuturor resurselor naturale catre firme straine pe redevente intre 0 si 15%: gaze de sist, aur sau alte metale pretioase, petrol, terenuri agricole si paduri

  2. Contracte paguboase catre diferite firme occidentale, vezi cazurile Aro, Roman, Bechtel, Enel, EADS, Microsoft, Loteria Nationala, Posta Romana, sau introducerea Codex Alimentarius care cuprinde substante cancerigene gen Initium, cat si multe altele.

  3. Indoctrinarea populatiei cu noile “valori” occidentale, adica militarea pentru persoanele care fac parte din asa numita miscare LGBT(Lesbiene, Homosexuali, Bisexuali, Transexuali)

  4. Intrarea in NATO si instalarea scutului antiracheta de la Deveselu, scut care ne expune in prima linie intr-un eventual conflict provocat de catre occident cu Rusia.

  5. Indatorarea Romaniei cu zeci de miliarde catre FMI, cand in 1990 datoria Romaniei era zero.

  6. Propaganda pentru scoaterea religiei si insemnelor religioase din scoli si salile de clasa.

  7. Propaganda pentru impunerea ecumenismului

  8. Distugerea copiilor si a valorilor traditionale prin celebrarea “sarbatorilor” imprumutate din SUA, vezi Halloweenul si Valentine’s Day

  9. Distrugerea societatii civile prin media si emisiunile de divertisment imprumutate din SUA(emisiuni de promovare a sexului)

  10. Abuzuri asupra cetatenilor romani care isi apara terenurile pentru a nu le fi furate in vederea exploatarilor gazelor de sist, vezi exemplul de la Pungesti, cat si cel din Vestul Tarii.

  11. Distrugerea sistemului ecologic care va urma in urma exploatarii gazelor de sist si a aurului de Rosia Montana si Certej(proiect aflat deja in desfasurare, si care foloseste pentru extractia aurului, metoda cu cianuri)

  12. Patrunderea masoneriei in mai toate institutile statului

  13. Legi impotriva persoanelor care nu recunosc asa zisul Holocaust din Moldova si Bucovina si sustin Miscarea Legionara

  14. Controlul total asupra populatiei in ceea ce priveste libera exprimare

  15. Facilitati multiple pentru corporatile straine, multe dintre aceste firme neplatind taxe statului roman, pierzandu-se jumatate din bugetul taii prin firme offshore.

  16. Exploatarea angajatilor romani din multinationale, lucrand la fel ca cei de afara, uneori si mai mult si avand salarii de 8-10 ori mai mici decat occidentalii.

  17. “Scoaterea Romaniei din criza” prin…. taxe si iar taxe comandate de la Bruselles, pe care saracii romani nu stiu cum le mai pot duce.

  18. Rapoarte catre Washington, Bruselles si Tel Aviv despre orice se misca in tara

  19. Inmanarea controlului bazei de date a romanilor catre Tel Aviv

  20. Dezbinarea romanilor prin sponsorizarea si sustinerea in spatele usilor inchise, a tuturor taberelor politice insemnate

  Cam astea ar fi doar cateva dintre “bucuriile” pe care ni le-a adus occidentul dupa revolutie si pe baza carora cei doi mascarici, pretendenti la fotoliul prezidential isi fac campania electorala si pentru care romanii se cearta si se injura pe unde apuca

  Dragi romani, daca nu va treziti si nu veti realiza cat de rele sunt punctele descrise mai sus si cat rau ne provoaca si veti tine tot aceasta directie care duce doar spre autodistrugere, atunci ne meritam soarta pe deplin.

  Dumnezeu cu mila! “

 11. Lucifer says:

  -d’Artagnan:nu sondajele sunt cele care ii dispera pe PSD-isti ci faptul ca ei nu sunt agreati de majoritatea guvernelor europene si nici de familia socialista din Europa.Ei sunt indexati ca fostii comunisti si acum,in contextul Rusia-Ucraina,Europa numai de comunisti n-are chef(nu mai zic de americani…).Ca urmare,PSD vrea sa demonstreze ca “poporul este cu el”,ca poporul ii iubeste si vrea sa fie condus de fostii comunisti;prin asta vrea “sa rupa gura Occidentului” si sa fie lasati singurii cxare,chipurile,pot asigura stabilitatea si sa evite anarhia.Dar nimic nu e sigur,nici poporul,nici Europa+SUA,deci pesedistii sunt intr-o agitatie disperata fiindca daca pierd alegerile vor fi scosi din istorie(Iliescu le-a spus-o…).O campanie mai murdara ca asta nu a fost niciodata,pesedistii au devenit de o ticalosie vecina cu dementa.Numai ca,chiar daca castiga alegerile,mai exista planul A,B,C….
  Sper insa ca poporul va transa “democratic” situatia aceasta extrem de periculoasa care poate arunca Romania pe orbita Rusia-China-Coreea de Nord-Cuba-Vietnam….

  • d'Artagnan says:

   Păi ne intersectăm, spunem cam același lucru amândoi. Vor să câștige alegerile și probabil vor s-o facă în stil mare, la o diferență care să rupă gura Europei, o diferență care să le poată permite să scoată colții DNAului, eventual să treacă Legea grațierii etc….Pentru că dacă Poporul îi dorește atât de arzător, atunci vor susține că Poporul va fi de acord, că i-a mandatat să facă toată mizeriile ce vor urma. Același discurs pe care-l au parlamentarii, niște hoți aleși de Popor.
   Dacă scorul este strâns, vor fi mai reținuți, vor ști că există o Opoziție puternică.

 12. pierre says:

  Cum mama naibii se poate ca cineva sa candideze la presedintia tarii, sa se faca de cacao adunand vreo 100 mii voturi, adica mai putin de jumatate decat semnaturile pentru depunerea candidaturii, iar a doua zi sa se trezeasca pac-pac! ministru de externe al respectivei alcatuiri teritoriale numite Romania ? Cat de gros tre’ sa aiba soriciul nesimtitul asta decrepit pe nume Melescanu T ca sa se cocoate in varful gramezii dupa ce tocmai a primit increderea a mai putin de 1 (unu) % dintre votanti, respectiv 0,5% din populatia cu drept de vot ? Asta-i tara noastra iubita, un teritoriu oarecare in care contraperformanta este (ras)platita regeste, iar valoarea…valoare pe dracu !

  • Radu says:

   Sa nu uitam ca cel care l-a scos de la naftalina direct in fruntea SIE e Basescu. Se pricepe la oameni nevoie mare !

   • Isabel.A says:

    Melescanu e “the man of all seasons”: fost ofiter DIE, apoi ofiter SIE, omul Sistemului. Lui Basescu i-a placut sa se joace cu Sistemul, s-a crezut Stapanul Inelelor. Intre timp, lantul care a tinut inelele laolalta, s-a rupt si Basescu, cum are probleme cu coloana, nu se mai poate apleca de pe jos sa le adune.

  • Baronul Munchhausen says:

   Omul asta a fost tot timpul un psd-ist. A traversat spre PNL la comanda. Un securist, ce mai. A revenit fiul risipitor acasa la psd ca sa-l salveze pe tembelul de viorel.

 13. Isabel.A says:

  Imi pare tare rau Pinocchio

 14. Isabel.A says:

  Iohannis a anuntat acum ca se duce astazi peste Viorel la Realitatea la dezbatere, de la ora 20.00. Cum ar veni, Ponta a aflat cu o ora inainte : cum sta prost la gestionarea emotiilor (prietenii stiu ce si cum), va fi interesant. Blitzkrieg.

  • Radu says:

   Cred ca e ultima sansa a lui Iohannis. Acum vom afla si noi din ce material e facut si mai ales daca-si pregateste confruntarea sau daca lasa la voia intamplarii.

   • Isabel.A says:

    Cine are creier nu a avut dificultati prea mari in a realiza “din ce material e facut”. Cine nu are, a gandit in paradigma “jos Basescu; Iojannis e omul lui Basescu; Iohannis vrea sa taie pensiile, sa ia Ardealul a facut trafic de copii, etc”.
    Pesedistii sunt deja furiosi ca Iohannis vine la dezbatere: ma uit la Rtv, e un nene de la PSD care e de o virulenta rar intalnita la adresa lui Iohannis: e ceva…

    • Radu says:

     Sunt multi nehotarati. Mai ales nehotarati daca sa voteze sau sa stea acasa. Iohannis trebuie sa demonstreze si ca stie sa incaseze si ca stie sa dea. Romanii vor un lider puternic, care sa stie sa-si apere convingerile. Un meci nul va fi in favoarea lui Iohannis.

   • Isabel.A says:

    Mau uit la Realitatea inainte de dezbatere: Iohannis a venit, a intrat in studiou, a dat mana cu Ponta si stafful (inclusiv cu Firea 🙂 ),si s-a asezat deja la pupitru. Ponta a fugit in culise cu Firea si Daciana, ca sa se pregateasca probabil 🙂

 15. Dl.Goe says:

  Proaspat:

  Romania ar merita un presedinte: bine pregatit ca Ponta, care vorbeste cursiv ca Iohannis, de cuvant ca Tariceanu, fidel ca Udrea, sanatos la cap ca Vadim si Funar, care zambeste tamp ca Macovei si are dantura perfecta ca Dan Diaconescu. Si sa aiba un nume la care sa rada oamenii simpli, ca Branza. Si sa fie ungur.

 16. Isabel.A says:

  Ca lovitura participarii la emisiune fost destul de mare o dovedeste faptul ca la Antena 3 Ciuvica, Gadea, Badea, Dragnea (prin telefon) & co sunt furiosi (ca il ataca la persoana, deja nu mai e nimic nou) : ca de ce nu a spus dinainte ca participa, ca de ce nu a anuntat, etc. Dragnea minte si spune ca Iohannis a participat doar pentru ca a fost “scandal” la PLD si i s-a reprosat ca de ce nu participa, etc. Dragnea, iti spun eu: esti un mincinos si un manipulator: nu a fost deloc asa si pot chiar sa demonstrez acest lucru (and I mean it) 🙂 Ati fost luati prin surprindere, domnilor. Sati “tuned”, ca mai urmeaza surprize.

 17. pierre says:

  In urma acestei chifle jurnalistice marca Realitatea TV si intitulata pompos “confruntare electorala”, eu unul nu pot decat sa spun ca Iohannis nu-mi este cu nimic mai agreabil, iar Ponta imi este cu mult mai dezagreabil.

  • Isabel.A says:

   Poate urmeaza si partea a doua ça sa aprofundam mai mult : ) Eu astept cu internes. Imi place de Viorel cand transpira si e agitat.

 18. Baronul Munchhausen says:

  . Atat de penibil a fost viorel cu copiutele incat cred ca si el s-a simtit prost, da fiindca chiar a fost pus la punct.
  A maturat Johannis pe jos de cateva ori cu ponta, de am crezut ca nu se mai ridica plagiatorul. Noroc cu “carjele” facute de echipa.sa de campanie
  Un premier de cacao, ce se vrea presedinte.
  Johannis n-a avut nevpoie nici de fituici, nici de constitutie pentru a-l face KO pe albanezul romanizat.
  Cred ca in pauza, ponta si-a schimbat pampersii 😀 😀 😀

  Fara bun simt, il intrerupea mereu pe Johannis, desi acesta i-a aratat ca stie sa taca atunci cand era randul lui viorelul sa vorbeasca.
  Marlan, ponta l-a acuzat ca “vorbeste ca un mosier” desi el era cel care se comporta astfel.
  Asta, ca sa vezi tupeu si impertinenta marca psd.

  Cei care au vazut emisiunea si sunt obiectivi au inteles ca ponta a fost umflat cu pompa, fiindca la dezbatere s-a facut de rusine: tot timpul a citit fituicile, nimic nu era in stare sa vorbeasca la obiect, inafara de mistocareala lui de psd-ist incult si neghiob

  • pierre says:

   Culmea tupeului, everestul tupeului, pe care numai un personaj precum Ponta este capabil sa escaladeze, a fost sa se laude cu rezultatele DNA in mandatul lui de premier, el fiind, chipurile, cel care a propus-o pe Kovesi la DNA.
   Asa ceva nu poti auzi des, este memorabil.

 19. Kain says:

  Emisiunea a fost moderata decent. Castigator la puncte a fost Iohannis, dar nu suficient ca sa atraga dintre nehotarati, si fara efect pentru pesedisti. Per total dezbaterea a fost buna, ne-a mai “colorat” un pic portretul lui Iohannis, om despre care stim prea putin. Trebuie sa mai urmeze cel putin inca una.

 20. Radu Humor says:

  Nu poţi face din kkt bici şi să-l mai pui să-l şi pocnească pe unul ca Ponta, care orice s-ar spune, are vorbele la el !
  Greşeala lui Iohannis a fost că a încercat să folosească un limbaj sub…sibian, presărat cu miştori de joasă speţă !
  Ca să fiu mai explicit, în loc să se ridice la nivelul susţinătorilor ( vizibil şi pe acest blog, cu mici excepţii, binenţeles 😉 ), a coborât la nivelul flegmatic al lui Ponta, iar ce-a ieşit a fost de-adreptul necomestibil ideatic !
  Un observator neutru ar putea crede că România chiar poate fi condusă de astfel de specimene şi nu de alţi indivizi şi mai mediocri, dar cu bani mai mulţi, de prin UE sau ISA. 😉

  • Radu Humor says:

   Rectific : USA, nu ISA !
   Bune că n-am zis ISIS, că chiar vă băgam în ceaţă 🙄
   De fapt ştie cineva cine-i acest ISIS ?!
   În afară de americani, binenţeles 😆

 21. Baronul Munchhausen says:

  Intr-adevar, ponta a fost egal cu el insusi la aceasta dezbatere, adica a fost penibil, impertinent pana in panzele albe, marlan de-a binelea cand a incercat sa-l acopere pe Johannis, intrerupandu-l fara rusine. Johannis si-a aratat clasa, el ascultand calm fara a-l intrerupe pe mitoman.
  Daca pentru niste gura casca a vorbi mult(pardon, mai mult a citit fituicile, ceea ce dovedeste ca nu e in stare sa poarte o dezbatere libera), inseamna ca esti tare, pentru oamenii cu IQ normal s-a vazut de la distanta ca Johannis a fost net superior, cred ca si de pe Luna, tot Johannis a fost vazut drept invingator
  Ce am vazut la dezbatere: un ponta care a mintit in continuare ca nu se putea rezolva in mod onorabil problema diasporei, ca el a sustinut lupta anticoruptie, uitand decate ori a vituperat impotriva Justitiei, a DNA si ANI, uitand de martea neagra, de duicu si mazare, de nicolescu, etc etc.
  Un punct mare marcat de saul nostru a fost cand Johannis l-a intrebat pe tonta de ce el si echipa lui au raspandit minciuni , cum ar fi chestia cu pensiile, cu traficul de copii iar tonta a fost facut mat, fiind lasat fara replica, astfel ca oricine si-a putut da seama ca respectivele acuzatii erau minciuni sfruntate, calomnii murdare, gen sfasierea Romaniei prin vinderea Ardealului.
  Cine a avut ochi si urechi a aflat ca toate acestea sunt doar minciuni, marca patentata a psd.
  Tonta a fost de-a dreptul penibil cand Johannis l-a rugat sa nu-l mai intrerupa, adica sa vorbeasca si cand nu era timpul alocat pentru el iar psd-istul impertinent a fost inca o data marlan ratoindu-se ca Johannis s-ar comporta ca un mosier. Mizerabila scena, ponta se vedea in oglinda cand il acuza pe Johannis de aroganta. Penibil a fost mitomanul cand a incercat sa-l plagieze pe Basescu, acuzandu-l pe Johannis ca, cica, s-a aratat umil la ponta in birou, tipul confundand politetea autentica a lui Johannis cu slugarnicia, or slugarnic e el ponta in persoana, cand discuta cu baronii lui.
  Aceasta diferenta de comportament, de educatie, in fond, plus eleganta lui Johannis a consacrat victoria lui Johannis, orice ar trambita sobolanii psd(a se vedea sondajele trucate despre scorul dezbaterii).

  • Radu Humor says:

   Băi, încet-încet îţi transformi nickul în renume !
   Minţi mai ceva ca Baronul 😆
   Şi nu eşti decât un biet activist plătit, slugarnic şi impertinent cum rar am întâlnit chiar şi pe bloguri, unde nesimţirea n-are limite. Nici hotare, nici culoare !
   Politică….

   • Baronul Munchhausen says:

    bai plagiator nerusinat, mai taca-ti fleanca! Vii cu texte “elaborate” prin metoda copy-paste, precum idolul tau tonta, si mai ai pretentia sa fii credibil?
    Tupeul tau nu este intrecut decat de ponta-tonta, iar asta se intampla fiindca din adoratia fata de psd si vedetele acestuia nu vrei sa te pui rau cu ele.
    Ai vrea tu sa fiu eu activist platit, din pacate nu te copiez nici in acest domeniu, iar despre impertinenta tocmai am scris ca seful e tonta iar tu calci sigur pe urmele lui, asa ca nu arunca laturile, pe care le ingurgitezi zilnic, asupra altora.
    Pentru mine esti doar o “insecta pesedista”, care calca cu piciorusele si trompa ei murdare pe mesele de la acest han. Nu stiu de ce stapanii hanului nu te ataca cu acaricide, fiindca celelalte metode au dat gres din diverse cauze. 😀 😀 😀

 22. Radu Humor says:

  Mie întâlnirea dintre cei doi, mi s-a părut una între vizitiu şi grăjdar care, în lipsa boierilor, se apucă să pună la punct lucrurile în conacul boieresc, fiecare ne având habar decât de domeniile lor, atât de necesare, dar deloc însemnate pentru bunul mers al conacului .
  Până la urmă, tot boierul şi boieroaica (USA şi UE) vor hotărî cu ce-şi răsplătesc pălmaşii ( inclusiv pe cei doi), pe cine vor avea ca invitaţi şi mai ales ce şi unde va pleca din bogăţiile adunate la conac de vechile generaţii !

 23. Radu says:

  Parerea mea e ca Iohannis avea cel mai mult nevoie de confruntarea asta; Ponta avusese sute inainte, cu Basescu in primul rand, si dovedise ca reuseste sa ramana in picioare, nu se prabuseste precum Gioana in 2009. Si Iohannis intra in mod clar defavorizat in lupta: pe langa Ponta care s-a invatat cu televizorul precum mustele cu cacatul Iohannis era la una din primele zece aparitii din viata cred. Inainte de meci Ponta era dat super-favorit: meciul era la el acasa in Bucuresti, confruntarea a avut loc in romaneste si pentru Iohannis asta nu e limba materna, si in general Ponta are o experienta a confruntarilor televizate muuult peste cea a lui Iohannis. Asteptarile erau ca vom revedea meciul Bute-Froch cu un Ponta dezlantuit care-l va face KO pe Iohannis dupa 4 intrebari. N-a fost sa fie, si Iohannis a iesit pe picioarele lui. Acuma cati arbitri din mass-media i-au dat meciul la puncte lui Ponta si cati lui Iohannis nu mai conteaza, important e ca toti sunt de acord ca nu a fost un KO.
  Urmatoarea si cea mai importanta etapa e sa-l provoace pe Ponta sa accepte un meci in Ardeal. In Timisoara spre exemplu. La cat e Ponta de increzut sunt mari sanse sa accepte. Cu putin noroc Ponta poate fi facut KO.

 24. Isabel.A says:

  Eu nu am putut urmari dezbaterea de asta seara. Sunt in drum spre casa si citesc pe internet ça Puie Monta a fost in mare dificultate asta sera. Cine relateaza ceva impresii de la dezbatere? : )

  • Baronul Munchhausen says:

   Si eu am scapat cea mai mare parte din dezbatere fiindca eram pe drum.
   Dar am citit textul intrebarilor si raspunsurilor de pe mai multe site-uri fiindca difereau de la unul la altul. Apoi am vazut ceva din comentariile post dezbatere in care sau prezentat si secvente din dezbatere.
   pe scurt, Johannis l-a inghesuit in coltul ringului si l-a facut groggy cu cateva rafale de intrebari(legea amnistiei, plagiatul, etc) la care piochio a fost salvat de clopotelul moderatoarei ce venea cu alta intrebare, deci comanda asa zisul “break!” din lumea boxului.
   ponta a continuat cu ticurile lui verbale si non verbale, arhicunoscute pentru situatiile cand este in dificultate: la intrebari raspundea cu alta intrebare, ceea ce denota nu spontaneitate, cum ar crede fanii lui ci disperare ca nu poate da un raspuns clar devastator.
   Dar asta e plagiatorul: pentru el, cica, ICCJ l-a absolvit de pacatul plagiatului, desi instanta suprema nu este competenta in asemenea domenii, iar comisia competenta a fost pur si simplu desfiintata in chiar momentul cand ii analiza lucrarea.
   Sa vii cu asemenea raspunsuri mincinoase la acuzatia de plagiat, este dovada ca omul are un blindaj gros de tot incat ar “rezista si la un obuz de tanc”. Asta e rodul educatiei primite, a mentalitatii mostenite in familie, a apartenentei la un partid excomunist nereformat….

 25. Kain says:

  Nici eu nu am vazut dezbaterea, Interstellar a fost mai interesant.

 26. Isabel.A says:

  Pregati-va portofelele pentru from 2015 onwards: (aka din 2015 incolo)
  “Cota progresivă ar putea creşte din 2016 în trei trepte, de 15%, 25% şi 35%. Impozitele pe case şi terenuri cresc cu câte 25% în 2015 şi 2016”

  Pomenile electorale trebuie a fi platite de undeva, nu? Dears, PSD nu e de stanga, nu are nimic progresist in ideologie si actiune, e doar o clica de mafioti puscariabili, foarte BOGATI (dar care nu dau un cent din avere pentru cauze sociale) si a caror unica politica, din 89 incoace, a fost tinerea in saracie si indobitocirea populatiei, ca sa o poata manipula mai bine. A da pomeni electorale unei populatii la limita subzistentei in campanii nu inseamna politici de stanga. Politici de stanga inseamna sa creezi accesul la bunastare, educatie, sanatate -pentru un numar cat mai mare de persoane. Cu alte cuvinte, sa creezi sanse egale la dezvoltare pentru cat mai multi. Orice s-a intamplat in Romania in ultimii 25 de ani, dar nu acest lucru.
  http://www.mediafax.ro/economic/exclusiv-document-finante-cota-progresiva-din-2016-in-trei-trepte-de-15-25-si-35-13550644

  PS: Cred ca Basescu si Ponta au fost multa vreme pe blat (si am si o tona de argumente); acum nu stiu daca mai sunt, dar in orice caz Basescu ar castiga mai mult in urma venirii politicianului-cu-fata+comportament-de-adolescent-intarziat la Cotroceni decat in urma lui Iohannis. Toti cei care au inghitit rah…..ul servit de Ponta “eu ma lupt cu regiul Basescu” vor avea nevoie de cutii de emetirale. Sau poate nu, pentru ca le-a placut si nu mai fac diferenta intre mancare adevarata si altceva.

  • pierre says:

   Oh, asta imi readuce memorie clipe frumoase…cand plateam ca mic si tanar intreprinzator la vremea aceea, impozite pe profit in 2 transe mari si late : 35% si 45%.
   Uitati asa, simplu ca buna ziua ! Si ce bunastare, si ce liniste erau pe atunci in tara lui dl Iliescu…si ce mult ma bucuram ca nu eram suficient de rentabil si de productiv incat sa-mi insface statul aproape jumate din profit, caci jumate mi se parea cam prea mult, o treime era mai rezonabil, caci pe vremea aia banii se faceau usor, iar statul avea tot dreptul sa ma spolieze la buzunar, caci doar spunea pe vremea aia dl Iliescu ca “proprietatea e un moft “…asa ca in cinstea amintirilor frumoase, abia astept sa votez cu dl Ponta in turul 2 .Ma intorc cu vreo 20 ani in trecut, cand eram tanar, frumos si plin de energie.

 27. pierre says:

  O faza simpatica pe blogul plagiatorului :

  http://victorponta.ro/c/cine-ma-sustine/

  Nu este ironic faptul ca in ditamai lista cu sustinatorii plagiatorului, peste trei sferturi din ei au titlul de “doctor” ? Profesori universitari, oameni de stiinta, medici , cu doctorate date probabil pe bune…Sau nu ?

  • Radu says:

   Era o lista mult mai lunga a celor care cereau sa i se retraga titlul de doctor. Ponta nu scapa, mai devreme sau mai tarziu o sa i se retraga titlul de doctor oficial, cand ministrul invatamantului nu va mai fi psd-ist. In doi ani cel mai probabil. Si daca va fi presedinte cu atat rusinea va fi mai mare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s