Prezumţia de nevinovăţie

Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am mâncat nici măcar o aripă de pui de acolo.” Aşa grăit-a marele om politic român Florin Popescu, deputat în Parlamentul României, la acuzaţia că ar fi cerut 70 de tone de pui pentru mită electorală. Eu îl cred, merg pe principiul prezumţiei de nevinovăţie. De ce? Domle, dacă ar fi zis că nu s-a atins de carpaccio cu somon fume, de raţă cu portocale, de un Ceviche valencian, de potârniche cu patru feluri de ciuperci, probabil l-aş fi bănuit de minciună, dar aşa… credeţi voi că un fost Preşedinte de CJ ar putea să mănânce o aripă sleită de pui? Peste poate…

 Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat reţinerea şi arestarea preventivă a magistratului Stan Mustaţă, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, cel care urma să judece dosarul lui Voiculescu. Ce şansă, ce noroc pe Dan Voiculescu!! Vă daţi seama ce nenorocire pe capul omului dacă intra pe mâna unui şpăgar? El are nevoie de un proces corect şi nepărtinitor pentru a scăpa de toate acuzaţiile nefondate aduse de Justiţia politizată. Dacă n-aş şti că-i un om integru mai că mi-ar veni să cred că a dat şpagă la DNA să-l salte pe judecătorul corupt, doar pentru a avea şansa unui proces echitabil. Scopul scuză mijloacele.

Omul de afaceri,  filantropul, politicianul Voiculescu nu încetează să mă uimească cu dimensiunile sale. Umane. Un om mic, un pitic, sufleteşte vorbind, i-ar fi purtat ranchiună unui judecător corupt, gata să-l încalţe cu ani grei de puşcărie în urma sforilor trase din umbră. Dar el, nu!! Mai catolic decât Papa, mai sfânt decât Maica Tereza, mai ortodox decât Patriarhul, mai creştin decât Isus, întoarce şi celălalt obraz: „Cine e fără de păcat sa ridice primul piatra si sa arunce! Deci cine se crede ca este drept, sa judece!” Ce mai încolo şi încoace, Omul Voiculescu a intrat în casa păcătosului şi-l spală pe picioare.  Acolo unde CSMul a spus că sunt probe concludente care să ducă la reţinerea şi arestarea magistratului Stan Mustaţă, iată că vine Marele Om şi se îndoieşte…de cel viclean…şi iartă…şi cere milă şi îndurare, eventual o anchetă a Procurorului General sau a Parlamentului asupra DNAului. Încrezător în nevinovăţia sa, în dreptatea divină şi pământească, susţine: „Dar lăsaţi-l pe Mustaţă să mă judece, am încredere în Justiţia română, domnul judecător este nevinovat până la proba contrară, până nu se dă sentinţa finală în procesul… meu!” Eu nu cred să mai existe în istorie un justiţiabil care să apere cu atâta înverşunare pe judecătorul de care va fi judecat. Domnul Voiculescu, printr-o frumoasă şi neaşteptată schimbare a rolurilor, atrage atenţia că judecătorul Mustaţă Stan are prezumţia de nevinovăţie, devenind de facto avocatul acestuia.

Prezumţia de nevinovăţie este o chestiune civilizatoare. Ea ne desparte de vremurile întunecate ale despotismului, fascismului, Inchiziţiei, comunismului şi ce mai vreţi voi. Lumea bună aşa procedează, stă calmă la locul ei şi aşteaptă decizia judecătorilor. Ei ne spun nouă dacă justiţiabilul a furat sau nu. Chiar şi judecătorul Stan Mustaţă, cât noi stăm calmi la locurile noastre, ne spune dacă X sau Y a furat. Până nu ne lămureşte el, noi trebuie să-l considerăm om cinstit. Dar de foarte multe ori mă întreb, atunci când mi se spune, mi se aduce aminte, mi se fâlfâie agresiv pe la nas noţiunea de prezumţie de nevinovăţie: nu ar fi normal ca, la pachet cu acest principiu de drept, individul respectiv să aplice şi pentru mine prezumţia de inteligenţă?

Adică chiar nu pot să mă uit la un bou, de exemplu, să ştiu că-i un bou, şi să aplic principiul prezumţiei de armăsar până când cinci zoologi mă vor lămuri.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

34 Responses to Prezumţia de nevinovăţie

 1. lazycat001 says:

  DNA dovedeste din nou ca este stalpul luptei anticoruptie din Romania. Felicitari ! Interesant si cum domnul judecator cerea mita.. vorbea de prin closete.. tragea apa.. hilar din pacate.

  Oamenii din sistem asa au invatat ca se “face treaba” dar mai nou sistemul lor paraie pe la toate incheieturile. Poate ne facem bine !

 2. Radu says:

  Chestia cu “n-am mancat nici o aripa de pui” e din seria “Jur pe biblie ca n-am dat cu pumnul in plex”. De ce s-or inversuna PSD-istii sa-l scape de justitie nu stiu. Poate ca se gandesc ca e pacat sa se piarda un asemenea talent de organizator, vin alegerile europene si prezidentiale si asemenea oameni talentati sunt la mare cautare !
  Voiculescu simte ca va pierde la Mustata lupta cu justitia romana. Va amintiti de “The Untouchables” cu Kevin Costner ? Al Capone zambea “a la Voiculescu” pentru ca stia ca toate dovezile impotriva lui nu fac nici cat o ceapa degerata pentru ca el mituise juriul. Faza nasoala e ca judecatorul a fost strans nu tocmai crestineste de boase si a dat sa inteleaga ca va schimba juriul pe ultima suta de metri. Intrebarea e: cine i-a strans de boase pe baietii de la CSM ? Eu tare as vrea sa vad cum a incuviintat CSM-ul arestarea la Mustata: a votat pana si ministrul justitiei la care vrea sa faca apel azi THE VOICULESCU ?
  In alta ordine de idei, citeam ca socialistii si popularii sunt la egalitate, ceva de genul Bush vs. Gore in Florida. La modul ca alegerile europene din amarata de Romanie chiar incep sa aiba o miza !

 3. Radu Humor says:

  Apropos de teribila ( de fapt, falsa !) ta dilemă : eşti sau nu băsist ?!
  Ai dovedit din plin că eşti, dar acum parcă ţii cu tot dinadinsul să ne demonstrezi că eşti şi ridicol, pe alocuri chiar penibil, când unul ca tine, care le acceptă şi apreciază toate făcutele şi nefăcutele, adică încă neştiutele unora ca Traian Băsescu, MRU, Videanu, Berceanu, Stolojan ş.a. încearcă ( şi reuşeşte, că eşti talentat !) să atace la alţii acelaşi tip de infracţiuni sau nereguli, prea des întâlnite şi la idolii lui !
  Păcat de umorul tău !
  Eşti printre puţinii care-l posezi dintre cei rămaşi pe baricade, deşi războiul l-aţi pierdut de mult !
  P.S.
  Să nu crezi că nu subscriu la toate cele scrise de tine, dar faptul că nu eşti imparţial …. 🙄

  • Radu Humor says:

   Era pentru dArty…

  • Radu says:

   “Ai dovedit din plin că eşti, dar acum parcă ţii cu tot dinadinsul să ne demonstrezi că eşti şi ridicol, pe alocuri chiar penibil, când unul ca tine, care le acceptă şi apreciază toate făcutele şi nefăcutele, adică încă neştiutele unora ca Traian Băsescu, MRU, Videanu, Berceanu, Stolojan ş.a. încearcă ( şi reuşeşte, că eşti talentat !) să atace la alţii acelaşi tip de infracţiuni sau nereguli, prea des întâlnite şi la idolii lui !”

   Prostancea, ai tradus din rusa ? d’Artagnan apreciaza “nefacutele, adica nestiutele” lui Basescu ?

   • lazycat001 says:

    Daca am inteles eu bine, dl Radu spune ca Baselu’ a facut multe, dar nu le-am aflat noi (inca). Prezumtia de vinovatie fratilor, de la mama ei de la Felix, ca pe vremuri cand muncea sireacu’ la Secu sa ne apere de dusmanu’ de clasa.

    Una buna de la un amic, sa aveti la iarba verde maine:

    Ziariştii află că judecătorul Mustaţă ar fi fost turnat la DNA chiar de Voiculescu-Felix, după ce i-a dat şpaga.
    Ziarist: De ce l-aţi turnat?!
    Voiculescu: Nu m-am putut abţine

 4. d'Artagnan says:

  Radu
  Nu-i vorba ca PSDistii vor sa-l scape pe Popescu, cred ca mai degraba nu vor sa existe un precedent…sa arate ca sunt oameni cu principii,.. ii trateaza pe toti parlamentarii la fel in ce priveste imunitatea parlamentara!!

  • Radu says:

   Pai precedente exista cate vrei, e inflatie de fosti ministri si parlamentari la Jilava ! Singura data cand PSD-istii au avut boala pe cineva a fost Rizzi (care intra si ea pe ultima suta de metri). De atunci uda chilotii de cate ori e vorba de o cerere de arestare a vreunui parlamentar / ministru. Prin extrapolare trag concluzia ca Basescu o sa aiba lungi si neperturbate batraneti la … Nana !

   • lazycat001 says:

    Ca ai pomenit de batranetile lui Base… Cu toate ca eu sunt convins ca va mai ramane multa vreme in politichie..

    Chiar nu s-a mai auzit nimic de faimosul raport Nana care ni se promitea, cu dezvaluiri si exclusivitati… Stie cineva ceva?

    • Radu says:

     Da de miliardele cheltuite de Udrea scoase la lumina de corpul de control al guvernului inca de acum doi ani ai mai auzit ? Nana a fost prilejul sa-l schimbe pe Ghetea. Restul sunt “nefacutele, adica inca nestiutele” lui Basescu, Udrea, Videanu, MRU, Pinalti & Co.

     • lazycat001 says:

      De miliardele respective cheltuite de Udrea nu am auzit decat intr-un raport aiuritor al Guvernului, in sensul de “bey, va aratam noi ca avem si noi Justitia noastra!”. Mai tampitica e drept, dar avem ! 🙂

      Ideea la USl nu este ca s-au cheltuit bani (pana la urma esti la guvernare, trebuie sa cheltuiesti banii publici, de asta esti acolo), ci este ca s-au dat contracte si s-au luat si se iau spagi la greu, asta e problema..

   • d'Artagnan says:

    Radu
    Vorbesc si eu de miniprecedente…evident ca au fost…dar vorbim de etapa actuala, cea de rezistenta in munti contra inamicului superior la numar!

 5. d'Artagnan says:

  Radu Humor
  Tu poti sa faci diferenta intre o mancare calaie, statuta, dezagreabila, dar pe care, tinandu-te de nas, esti nevoit s-o mananci,ca sa supravietuiesti, si una care pute de-a dreptul, stricata, si care te imbolnaveste de-a binelea, asa de tare incat poti sa dai coltu?
  Ei, eu pot face diferenta…

 6. Kain says:

  Cine e domnul Boia?
  http://www.gandul.info/interviurile-gandul/a-cui-este-transilvania-istoricul-lucian-boia-explica-la-interviurile-gandul-pasajele-sensibile-din-ultima-lui-carte-12558563
  Ciudat ca scoate o carte care indeamna la separatism in Transilvania, in vremuri tulburi la granitele ei. Mai mult e ciudata forma in care prezinta istoria: Potrivit istoricului, “Transilvania nu aparţinuse niciodată României sau vreunuia dintre principate” şi a fost “înglobată încă de la începuturile sale statale în Ungaria”.
  Oare de ce uita sa mentioneaza ca inglobarea a fost nu numai a teritoriului, dar si a populatiei autohtone, daco-romane!? Asa se face istoria cu jumatati de adevar?

  • athos says:

   Istoria se “face” probabil, atunci cand o interpretezi din perspectiva ta, (nu a ta, Kain, ci generic vorbind). Cand indraznesti sa fii obiectiv, precum incearca sa fie Boia, in opinia mea, devii suspect.

   • Kain says:

    Stai un pic, obiectiv… bun, nu zic ca minte domnul Boia, pur si simplu omite diferite lucruri. E ca si cum ne da jumatate din imagine, care luata separat, va fi interpretata in alt fel. Din cauza aceasta e suspect domnul Boia.

   • Kain says:

    Voi incerca sa citesc si eu cartea domnului Boia, ca sa inteleg mai bine, asa risc sa arunc acuze false.

 7. athos says:

  Pe vremea lui Nastase, procese intentate celor despre care toata lumea stia ca sunt insasi imaginea coruptiei si a dictaturii de partid, erau absolut de neimaginat. Dar aveam senzatia ca daca totusi ele s-ar petrece, majoritatea populatiei ar fi interpretat asta drept un gest de dreptate, de functionare a justitiei, si ca electoratul s-ar fi dovedit penetrabil la o anume doza de discernamant ce s-ar fi propagat in societate cu aceasta ocazie. Doamne, cat m-am inselat. Cand ma uit ca este posibil sa te declari pe fata amicul si sustinatorul coruptiei, cu conditia sa adopti camuflajul verbal potrivit, fara a risca nici cea mai mica sanctiune din partea poporului pe care il fraieresti cum vrei daca ai grija sa-i platesti pensiile, realizez inca o data ca lupta asta este pierduta de mult, de mult…

  Ma consider victima si prizonierul unei mase de oameni care nu doreste in nici un fel sa aspire la cunoastere si adevar, si care intamplator este identificata azi ca fiind poporul roman. Ii invidiez pe cei care au avut inspiratia sau doar norocul de a se fi lovit in anii tineri de impasul potrivit pentru a scapa la vreme din aceasta capcana si consider de datoria mea sa aleg macar copiilor mei alt destin.

  • Dl.Goe says:

   @Athos – In afara unei parti de maximum 30% de oameni normali (care se chinuiesc sa stea normali cu mai mult sau mai putin succes) structura demografica a populatiei contine in pro-portii relativ egale pomanagii si hoti in toate straturile, categoriile si paturile sale, inclusiv patura intelectualilor (profesori, doctori, magistrati, politisti, politicieni, activisti, ziaristi, pensionari). Cele doua mari categorii sociale se sustin reciproc si se bazeza existential una pe alta incercand sa atraga prin osmoza cat mai multi sau cat mai mult din grupul celor 30% normali.

   • Radu Humor says:

    Din “bucăţica” aia de 70 % faceţi parte şi alde voi :
    Escroci, trădători de neam şi ţară, indivizi pretutindenari ajunşi prin mijloace profund imorale să căpuşeze mai toată massmedia românească.
    Principala vinovată de apariţia a 90 % din cei 30 %
    Că unde şcoală nu e, cultură ( nici măcar agricolă!) nici atât :mrgreen:
    În schimb e plină lumea noastră de voi, nişte mercenari străini, plătiţi să distrugeţi cu orice preţ o ţară.
    Din fericire, destul de târziu, oamenii s-au prins de unde le vine tot răul :

    “Marea prostie a guvernantilor nostri va fi sa inarmeze tinerii care sunt someri ca si mine de altfel. Acesti tineri, in loc sa apere tara impotriva rusilor, se vor intoarce si ii vor impusca pe guvernantii nostri.Si fie vorba intre noi, o merita din plin! Deci fratilor, puneti mana pe arme si haideti sa curatam Romania de mizeria asta care e formata din guvernanti. La arme fratilor!
    Abia acum incepe lumea sa il regrete pe Ceausescu. Eu nu l-am cunoscut, dar am auzit si lucruri bune si lucruri rele despre el. Terminai o scoala, te lua Securitatea de aripa si te ducea la munca. Aveai un loc asigurat, acum termini o scoala, faci o facultate si stai si bati pietroaiele in fata blocului si daca esti disperat sau ai mintea mai slaba, mai dai si in cap, mai furi de la vecinul…. ca nu esti norocos si viata se transforma in haos (ca sa ii parafrazez pe cei de la BUG MAFIA).
    Cand BASESCU, PONTA SI CRIN ANTONESCU VOR CONDUCE ARMATA ROMANA SI VOR FI IN FRUNTEA EI, ATUNCI MA VOI DUCE CU DRAG LA RAZBOI. Dar asta nu se va intampla, ca ei vor fugi din tara cand va incepe razboiul. Traiasca Maresalul!
    Răspuns ”
    Una dintre reacţiile provocate de o eventuală chemare la arme a rezerviştilor 🙄
    Iată unde duce disperarea şi descoperirea amară că de un sfert de secol suntem manipulaţi ordinar de indivizi de teapa voastră !

  • Isabel.A says:

   “Ma consider victima si prizonierul unei mase de oameni care nu doreste in nici un fel sa aspire la cunoastere si adevar, si care intamplator este identificata azi ca fiind poporul roman”.
   Foarte adevarat spus, Athos. Si foarte trist. Ma identific, retroactiv din fericire pentru mine, cu ceea ce ai spus. La mine era si o senzatie foarte acuta de sufocare (aproape la propriu), simteam ca sunt prinsa intr-o cursa din care nu am scapare; si mai era si partea materiala, care apasa foarte mult: se intampla in urma cu 11 ani. Intre timp, God, atat de multe lucruri s-au schimbat pentru mine!-cand privesc inapoi, am senzatia ca este o alta persoana cea care a trait in Romania, si nu eu.
   O tara bogata in resurse, cu o populatie ne-educata si paupera si cu elite la fel de ne-educate, corupte si ticoaloase, nu are un viitor prea bun. Te gandesti bine ceea ce te gandesti pentru copiii tai: iti vor multumi mai tarziu.

   • Dl.Goe says:

    @Isabel.A – Daca ati fi ramas in Romania ar fi trebuit sa interpretati o partitura asemanatoare cu cea care a consacrat-o pe Alina Mungiu Pippidi (parca asa se scrie). 🙂

 8. Candid says:

  @Athos,

  Apropo de “Pe vremea lui Nastase, procese intentate celor despre care toata lumea stia ca sunt insasi imaginea coruptiei si a dictaturii de partid, erau absolut de neimaginat”:
  De ce te miri? Nastase, in ciuda nivelului sau educational si al rangului in partid si guvern, nu si-a putut depasi tarele genetice, fiindca iata ce scria omul politic Ion Ratiu despre el, pe vremea cand acesta era ministru de externe in guvernul Vacaroiu:

  “Ma duc la sedinta Comisiei pentru externe(Ratiu era pe atunci seful delegatiei parlamentare pentru NATO-nota mea). Discutam diverse probleme pana vine Adrian Nastase. Am stat langa el. E fara indoiala tigan. Fata ii e tuciurie. Dar nu asta ma convinge. I-am vazut mainile. Mai ales palmele. Sunt tipic negroide, cu liniile caracteristice rasei negre”:

  Sa ne miram atunci ca era un tip “strangator”? Chinezarii, tablouri, harti, spagi, etc???

 9. Candid says:

  Erata:
  Nastase a fost ministru de externe in guvernele Roman si Stolojan. In guvernul Vacaroiu a fost presedintele Camerei Deputatilor. Din viteza, am scris guvernul Vacaroiu, dar insemnarile lui Ratiu erau din data de 10 decembrie 1991, asa ca ,,,,,.
  Scuze pentru eroare.

 10. Radu Humor says:

  “O tara bogata in resurse, cu o populatie ne-educata si paupera si cu elite la fel de ne-educate, corupte si ticoaloase, nu are un viitor prea bun. ”
  Şi cam ce pretenţii să ai madame de la un popor a cărei elită intelectuală a fost decimată sistematic de către o altă “elită” străină, sosită pe tancurile ruseşti, ale cărei progenituri au ajuns să conducă în bătaie de joc, massmedia (Brucan), ICR-ul (HRP),sau să condamne parşiv comunismul (Volodea Tismeneţki), sau chiar să conducă Guvernul României (Petrică Roman-Neulander ) format la fel ca şi PCUS din peste 70 % alogeni !
  Orice popor “educat” de asemenea specimene era de mult trecut în nefiinţă !
  Atunci când schimbi un Eminescu, Radu Gyr, Noica, Cioran, Ţuţea, Voiculesu, Nae Ionescu, Antonescu, Arsenie Boca, Ioanid şi mulţi, mulţi alţii cu personaje de categoria celor dintâi amintiţi ( la care-i poţi adăuga, fără teama de a greşi, pe un Iliescu, Băsescu, MRU, TRU, Geoană, poţi fii sigur de distrugerea controlată a unui popor !
  P.S.
  Dacă te-ai simţi atât de bine “dincolo”, probabil ă nu te-ar mai interesa atât de mult cei rămaşi, nu numai acasă, ci şi în urmă, dragă Doamne 🙄 Că voi sunteţi cu mai mulţi paşi înaintea noastră. Mai aproape de dezastrul final !
  Dar poate că ceva bani veniţi ca răsplată pentru efortul depus la manipulare, din fuga maşinii trenului şi laptopului, mai ostoiesc dorul de ţară pe care-l poartă cu ei până-n mormânt toţi cei dezţăraţi !

  • Radu says:

   Vania de Humor s-a uitat la struguri, dar erau prea departe pentru lenea care-l incearca. Si atunci a decis ca-s acri. Sau mai bine zis ca se vor acri … in Belgia. Asa ca el ramane cu posmagii nemuieti, atata stie, atata face !
   Foarte interesanta includerea lui Geoana in lista lui. Mai are cineva vreo indoiala ca nu e rus pripasit in Basarabia, actualmente spion in Romania ?
   Fost si actual bolsevic, Vania inca nu si-a revenit dupa condamnarea (parsiva !?) a comunismului. Singurul lui regret e ca taica-su si pe urma el n-au avut loc sa-si dea in petec din cauza evreilor din fruntea PCUS si a PCR.

   • Radu Humor says:

    Ce se afla intre Soare si Pamant?
    Raspuns: Si

    Cum se cheama un barbat inteligent in America ?
    Raspuns: Turist

    Ce fac pestii cand sunt multi?
    Raspuns: Bancuri

    Care e femininul la tren?
    Raspuns:Tunel

    Cum gaseste un cioban o oaie la munte?
    Raspuns: Acceptabila

    Cum se numesc dacii care gandesc?
    Raspuns: Gandaci

    Care este antidotul la Viagra ?
    Raspuns: Cocolino – ca o face moale si pufoasa

    Ce-i alba si are 30 cm ?
    Raspuns: Nimic, toata lumea stie ca, daca are 30 cm , este neagra !

    Un american care traieste in Florida poate fi inmormantat la New York ?
    Raspuns: Nu, pentru ca traieste

    Care a fost primul barbat care a spus: “E nevoie de o femeie in casa!”?
    Raspuns: Mesterul Manole

    Cine fluiera dupa o tipa trecuta de 50 de ani ?
    Raspuns : Oala minune

    Ce-ti inspira un tigan fara maini ?
    Raspuns: Incredere

    Gigele, tu ce vrei sa te faci cand vei fi mare?
    – Visez sa fiu miliardar, ca tatal meu.
    – Pai ce, tatal tau e miliardar?
    – Nu, si el viseaza.

    I: Cum recunosti un iepuras cu aripi?
    R: Are un vultur in spate.

    La ginecolog:
    -Unde sa imi pun chiloteii, domnule doctor?
    -Langa ai mei.

    De ce nu e bine sa faci sex cu femeile de peste 50 de ani ?
    -Daca sunt dedesupt , nu au aer .
    -Daca sunt deasupra , ametesc .
    -Daca sunt lateral nu vezi la televizor.

    P.S.
    Ce face un imbecil ca Radu când se simte cu musca pe căciulă ?!
    Începe să prindă (să) muşte 😉

  • Isabel.A says:

   Mai Raducu,
   Tu esti chiar simpatic in amestecul tau de dramatism, naivitate, manipulare si mai ales neintelegere profunda a multor lucruri. De aceea nu o sa iti raspund cum te-ai astepta (adica in stilul tau furtunoso-certaretzo-dramatic), ci iti voi raspund cu un sentiment mai potrivit pentru starea ta 😀 anume acela de intelegere.

   Raspunsul meu calchiat dupa o replica dintr-un serial american care sunt sigura ca ti-ar placea, caci face trimite la valorile in care crezi, despre niste spioni rusi din SUA in timpul Razboiului Rece, “The Americans” http://www.imdb.com/title/tt2149175/
   Intr-un episod, o tipa, agent KGB, vrea sa il omoare (ca sa il pedepseasca) pe un ofiter CIA (agent KGB, suspectat de uciderea altor agenti rusi) , dar superioara ei ii interzice; spunandu-i: “Larkin is a monster. But is our monster”.
   Asa si cu tine: You are a pathetic mind. But you are ours 😀

   PS: Sa stii ca ma simt foarte bine “dincolo”; daca m-as reintoarce in Ro sa traiesc (desi nu stiu cum/daca s-ar adapta familia mea ) as avea o viata muuult mai usoara din punct de vedere al efortului (fata de aici). Si cu toate astea, nici prin cap nu imi trece sa ma intorc (cel putin in orizontul 3-5 ani). Oare de ce ? 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s