Vă pup, pa!

Cam aşa îşi ia la revedere Victor Ponta de la ziarişti după ce le răspunde la întrebări cu câteva glumiţe sau eschive.

Johannis transmite de la Sibiu (şi cred că e şi poziţia partidului): “PSD trebuie să aleagă între noi şi ei. Nu acceptăm ca PNL şi PC să fie pe picior de egalitate. Din punctul nostru de vedere, e limpede: nu vrem nimic de la alţii. Este o ecuaţie simplă, clară, în care nu cerem nimic de la alţii”.

Un tren într-o gară se pregăteşte să plece. Câţiva indivizi stau pe peron, cu un picior pe scară, pregătindu-se să urce în vagon, şi aşteaptă o vorbă de la un tip cu ochelari, cam la vreo 40 de ani, cu aer de tocilar, ce stă deja la fereastra compartimentului.
Acesta se retrage niţel în interior, şuşoteşte vesel ceva cu companionii de drum, atent fiind la indicaţiile unui nene corpolent, posesor al unor ochelari dubioşi, cu o singură lentilă, apoi se apleacă la cei rămaşi jos şi le zice zâmbind şmechereşte:
Hai, vă pup, pa!
Şi trenul se pune în mişcare.

This entry was posted in General and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Vă pup, pa!

 1. pierre says:

  Unii mai tineri si mai vanjosi s-ar putea sa se tina bine de bara si de scara vagonului si pana la urma, cum-necum,sa urce si ei in trenul ce tocmai sta sa paraseasca (ultima) gara.Dintre cei ramasi pe peron,unii vor alerga frenetic dupa vagon,se vor agata disperati,dar vor fi aspirati si pierduti de suflul trenului necrutator.Iar altii,cu chica-n vant,isi vor indrepta demn spatele,vor gesticula cu dispret catre cei urcati si o vor lua alene pe jos, sperand ca trenul va fi oprit la primul semafor de un acar batran si chior.

 2. Radu Humor says:

  Se pune ei trenul în mişcare, dar important este nu unde-şi propune să ajungă, ci unde ajunge până la urmă 🙄
  De acarul chior va trece fluierând şi el şi pasagerii de la clasa întâi că doar au un pat de coabitare, ce s-ar putea să-i ducă chiar spre vreo staţie de coregenerare, Ca pe orice gunoaie 😉
  Ca să nu mai vorbim şi de faptul că ar putea fi fluieraţi copios şi făcuţi trădători în fiecare staţie pe unde ar vrea să oprească !
  Punctul final al unor asemenea slujbaşi politici va fi cu siguranţă la lada de gunoi a Istoriei, pe care mulţi dintre voi o vor vizita pe furiş, scormonind prin gunoaie poate-poate vor mai găsi ceva din ce-a fost idolul lor : câteva sticle goale, vreun braţ de ochelar de vedere, sau vreo bucăţică de pact îngălbenit, nu de vreme, ci de folosinţă 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s