Scurte adnotări politice

Am să întrerup puţin interesanta discuţie despre medicina alternativă (voi reveni la ea) pentru a face câteva adnotări politice.
1. În primul rând trebuie semnalat noul plagiat al lui Victor Ponta.
Dacă la teza de doctorat a plagiat 113 pagini din 292, la denumirea noii alianţe a plagiat 2 litere din 3 (!): a denumit-o USD în loc de USL. N-a găsit altă rimă.
Prea multe n-ar fi de zis: PNLul a vrut să înghesuie PSDul cu Johannis, om cu o imagine de om serios, în contrast cu zgubiliticul (iresponasbilul vesel) Ponta, împins într-o poziţie de forţă (vicepremier şi ministru de Interne); PSDul a făcut o eschivă şi a lovit fulgerător cu stânga, stânga politică, construind un triunghi roşu şi diluînd forţa lui Johannis prin inflaţie de vicepremieri, 4 la număr, piticul UNPR şi minusculul virus simbiotic PC primind şi ei un loc la masa granzilor.
PNLul e în corzi. Nu poate rupe o alianţă votată de atâta amar de popor cu scuza neserioasă că nenea mai mare nu i-a dat jucăria dorită. Că nenea zice: păi i-am dat-o! La pachet.
Ca să fim sinceri, pesediştii ăştia sunt fascinanţi: au imaginaţie, se mişcă bine, sunt alunecoşi, sunt organizaţi! Niciodată nu ştii cum fac fenta: câteodată pe stânga, alteori pe dreapta. Acum au făcut-o pe dreapta şi-au plecat pe stânga. Artişti…
2.Crin Antonescu:
“Eu de vreo trei-patru luni sunt, aşa, interzis pe Antena 3.”
Treaba-i groasă. Antonescu îi refuză lui Voiculescu un post de vicepremier şi-l trimite la plimbare.
Am să mă amuz teribil când deontologica Antena 3, cel mai curat şi profesionist post de televiziune, după spusele unora, cel mai nociv şi mizer, după aprecierile mele, îl va umple de rahat pe Antonescu. Aşteptaţi-vă la dezvăluiri incendiare, se va dovedi de către Gâdea şi jurnaliştii săi de investigaţie, oneşti, bineînţeles, că preşedintele PNL este un pedofil şi Johannis un hoţ care-a devalizat bugetul Sibiului. Sau invers, n-are importanţă pentru ei, publicul lor oricum crede orice.
3. Apariţia marţafoiului bucureştean, miticul primar şef, Soriiiin Oprescuuuuu!!, ca candidat posibil la Preşedinţia României!! Ei, poftim, nenicule, asta ne mai lipsea!
4.Tot Crin Antonescu:
“Dacă vom continua acest lucru, să îl înjurăm de dimineaţa până seara pe Traian Basescu numai pentru că există şi dacă îi înjurăm pe susţinătorii lui numai pentru că există nu ajungem nicăieri. Eu cred că e nevoie de limpeziri” şi
„…nu trebuie să măsuraţi decibelii mei împotriva lui Băsescu. România s-a schimbat în ultimii doi ani. Din acest motiv mi-am schimbat şi eu discursul. Acum avem şi noi pârghii, de doi ani suntem la guvernare…”
Păi ce facem, domle?! Rămân talibanii antibăsişti în aer, fără obiectul muncii! Păi nu era vorba că nu merge economia, că se decimează prin arestări elita economico-politică a ţării, că plouă mult în Anglia, că-i constipat papa de la Roma din cauza lui Băsescu?
Păi dacă Băsescu nu e, ce politică mai e?! Cu cine se mai luptă USL?! Probabil va rămâne în tranşee USD că economie tot nu e, şi cineva de vină trebuie să fiè.
5.Luptătorii liberali antibăsişti acuză Justiţia lui Băsescu că depopulează prin arestări PNLul, la ordinele dictatorului şef, ca să poată acesta să împingă pe culoarul politic de dreapta partidul său nou înfiinţat, MP şi cum îi mai spune.
Cred că privesc partizan lucrurile, simplist chiar. Azi, Constantin Nicolescu, şeful CJ Argeş, PSD, acela de-a făcut un sfert de atac politic de cord acum câţiva ani, când l-a săltat DNAul, a fost găsit de Curtea Supremă (biciul lui Băsescu, desigur) în conflict de interese şi va fi obligat să-şi dea demisia. Planează şi o condamnare deasupra capului. Mircea Cosma, şeful CJ Prahova, PSD, împreună cu fiul său, deputat, au fost reţinuţi de DNA. Nicuşor Constantinescu, şeful CJ Constanţa, PSD, e aşteptat cu interes în ţară tot de DNA.
Cred că avem de-a face aici cu epurări de anvergură, staliniste, gurile rele ar putea spune că se execută lucrări serioase de defrişare, cu DNA pe post de drujbă, astfel încât mititelul partid al Preşedintelui să ocupe toate culoarele politice: şi de dreapta, şi de centru, şi de stânga. Curat partid unic, aveau dreptate antibăsiştii!
6. Constat că PSDul este un partid bolnav. Adică e compus din oameni bolnavi. Adică au o sănătate precară, vreau să spun.
Când şeful CJ Argeş, Constantin Niculescu, a fost săltat de DNA acum câţiva ani, s-a dovedit că omul era bolnav.
Când şeful CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu a fost săltat de DNA acum câteva săptămâni, s-a dovedit că omul era bolnav.
Când şeful CJ Argeş, Mircea Cosma a fost săltat azi, s-a dovedit că omul era bolnav.
Presupun că atunci când şi alţi şefi de CJ vor fi…se va dovedi că şi aceştia sunt bolnavi.
În concluzie, suntem conduşi de nişte oameni bolnavi.

This entry was posted in General and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Scurte adnotări politice

 1. Radu says:

  d’Artagnan,

  Corect ar fi sa-l adaugi la lista asta si pe Basescu care si-a dat cu dreptul in stangul azi la ora de maxima audienta. Cica scoate oamenii in strada … Cred ca si l-a angajat sfatuitor pe primul miner al tarii, plantatorul de panselute, care si el se ocupa cu scoaterea oamenilor in strada.

 2. pierre says:

  Si daca toate astea n-ar fi fost suficiente, li s-a mai stricat si unica sanie de concurs amaratilor alora de romanasi la Olimpiada de la Soci… 🙂

 3. pierre says:

  De curiozitate intreb si eu: pana la urma,avem sau nu avem in acest moment ministru la Sanatate? Dar la Economie ? Finante ?
  Nu c-ar conta, ca nu conteaza, dar intreb si eu asa, ca chestie…

 4. Radu Humor says:

  “În concluzie, suntem conduşi de nişte oameni bolnavi.”
  Hai, lasă că nici tu nu te simţi prea bine 😉
  Până la urmă era inevitabil ca dragostea asta mistuitoare pentru Băsescu ( unii zic că mai ales pentru banii lui 🙄 ) să te facă din om, neom :mrgreen:
  Ca orice dragoste nebună, bolândă şi distrugătoare. ÎN PRIMUL RÂND DE CREDIBILITATE .
  Şi fără şanse de vindecare. Decât prin plecare. De la Cotroceni 😉

 5. alexc says:

  cred ca antonescu e fericit ca gasca lui fenechiu e la puscarie. scapa de un om puternic (ma rog , poate conduce si din puscarie, dar mai greu). apoi dna umbla la chitoiu, tradatorul vandut psd-ului. deci justitia il scapa pe crin de mafiotii din partid crescandu-i controlul asupra PNL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s