Crăciun fericit!

Zilele astea, pătruns de spiritul Crăciunului, un prieten m-a întrebat care a fost cea mai bună faptă pe care am făcut-o vreodată si care mi-a rămas întipărită în memorie, ca un suvenir de neuitat! Și cea mai bună faptă de care m-am bucurat vreodată!
Am luat în serios provocarea şi m-am gândit… şi m-am gândit… şi am ajuns la concluzia că n-am făcut nicio faptă bună care să merite a fi menţionată. Cam jenant… Chiar mă gândesc ce voi spune la Porţile Raiului, când Sf.Petru mă va lua la întrebări!
N-am salvat pe nimeni de la moarte, n-am descoperit vindecări miraculoase, n-am îmbunătăţit viaţa semenilor mei prin ştiinţă sau politică.
Poate că fapta mea bună este fapta de a nu fi făcut fapte rele. De a fi un om pur şi simplu la locul lui.
Totuşi, gândindu-mă că familia mea, prietenii mei se simt bine cu mine, poate că fapta mea cea mai bună este simplul fapt că exist.
Iar simplul fapt că cei la care ţin există este şi fapta cea mai bună ce mi s-a întâmplat vreodată și de care m-am bucurat.
Să ne gândim la asta de Crăciun!

This entry was posted in General and tagged , , , . Bookmark the permalink.

14 Responses to Crăciun fericit!

 1. Radu Humor says:

  Dacă ai fi făcut măcar atât, erai vrednic de toate urările de bine !
  Aşa….doar Crăciun fericit ! 😉

 2. Radu Humor says:

  Era vorba despre Oamenii ăştia !
  http://totb.ro/libertate-ochii-plansi-vor-sa-te-vada/#comment-65982
  P.S. Ceilalţi, pentru ce să mai trăiască ?!

 3. athos says:

  Craciun Fericit tuturor! Faptele bune sa le faca uitate pe cele rele.

 4. athos says:

  In seara aceasta, la Digi Film, Cei trei Muschetari.

 5. lazycat001 says:

  Hai ca nu te cred.. Poate nu ai facut fapte bune majore, poate nici nu ai avut ocazia, dar daca ai sta sa le aduni pe cele bune si mici, o sa dea bine .. cred 🙂 Asa cum spune o vorba de colind “cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune ” !

  Craciun Fericit dragii mei !

 6. Candid says:

  d-Artagnan et al

  Dincolo de opiniile politice, simpatiile sau antipatiile fata de lideri si partide, in aceste clipe ar trebui sa ne concentram spre alte teme, mai importante si mai curate decat fosgaiala din parlamentul mamut, plin de insi de o moralitate mai mult decat discutabila.
  A venit Craciunul si este imperios necesar sa ne amintim ca “omul propune, Dumnezeu dispune”, deci, pacatele nu se pot spala toate aici pe Pamant….
  Si fiindca am vorbit de Craciun , va doresc sarbatori fericite si va ofer tuturor versurile unei frumoase colinde cu inegalabila Veta:

  Aseara pe-nserate
  Fecioara Maria
  In Viflaim cetate
  Calatorind sosea.

  Si fiind obosita
  Salas isi cauta,
  Si-n Viflaimul mare
  Nimenea n-o primea.

  Atunci Sfanta Fecioara
  Din Viflaim iesea,
  Si-n camp intr-o poiata,
  Acolo s-aseza.

  Si intre dobitoace
  Pe fanul cel uscat
  Nascut-a Preacurata
  Un mare Imparat.

  Fiul incepe-a plange
  Maria-l mangaia
  O, nu plage Iisuse
  Ca tu cunosti lumea

  Ca lumea asta mare
  Prin tine s-a zidit
  Prin tine si prin Tatal
  Si Dumnezeu cel Sfant.

  S-aude glas spre seara,
  Al clopotelor cant,
  Ca vine,vine iara
  Iisus pe-acest pamant.

  El vine-n haina alba
  De ingerasi purtat
  Sa spele lumea-ntreaga
  De rau si de pacat.

  De-atunci in orice casa
  S-aud colindatori,
  Colinda lor duioasa }
  Rasuna pana-n zori }bïs

  Versuri de la: http://www.versuri.ro/

 7. Radu Humor says:

  Primiţi cu…demascatul ?! 😆
  Citiţi şi vă dumiriţi !
  Nu vă lăsaţi prostiţi 😉

 8. Marginalia non turpia says:

  Sărbători fericite!

 9. d'Artagnan says:

  Nu mai pot, frate!! Nu mai intră…mănânc și beau tot timpul…mulți prieteni…rude…mănânc și beau…mănânc…
  Dacă treaba asta se sfârșește prost…să știți că am ținut mult la voi…abia am venit de la o masă…la 19.00 mă duc la alta… spiritul Crăciunului…se simte în aer… miros de sarmale și cârnați…

  • Radu Humor says:

   Lasă că nu eşti singurul de pe aici care mănâncă cu atâta plăcere 😉
   Chiar şi altceva, în loc de cârnaţi şi sarmale 😉

   Despre miros, ce să mai vorbim ?! :mrgreen: …..

 10. Radu Humor says:

  THRIVE Este un documentar neconvențional care ridică vălul asupra a ceea ce ce se întâmplă cu adevarat în Lumea Noastră
  Dureaza 02:12:03
  Film de vazut urgent ( mai ales că este tradus într-o română destul de accesibilă)…… !
  De vazut până nu dispare de pe site-uri …)
  SAU http://www.youtube.com/watch?v=xhJKujvSIBs&feature=player_embedded

  • Radu Humor says:

   Dacă vreţi puteţi începe de pe la 1h şi 30 de minute . Este suficient pentru a ne da seama de toate grozăviile ce ni se pregătesc şi pe care, în cunoştinţă de cauză le-am putea preveni !

 11. Radu Humor says:

  Asta explică multe !
  Scandalos !

  MAI MULTE LIMBI, O SINGURĂ VOCE
  “Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care doreşte să devină o religie de stat, o religie ateistă, nihilistă… o religie, care va deveni obligatorie pentru toţi.”
  Planul ocult de cucerire a Europei se desfăşoară sub ochii noştri şi cu acceptul nostru. Al III-lea Război Mondial are loc chiar acum. Nu cu tunuri, ci cu vorbe. Nu cu armate, ci cu aşa-zişii “politicieni” corupţi.
  Vrem sau nu, ne opunem sau nu, în final Europa va fi cucerită.

  Ce se întâmplă? Ce reprezintă de fapt Uniunea Europeană?

  Uniunea Europeană este un proiect conceput încă de la începuturile sale ca promovând interesele unei elite industrial/financiare în aşa fel încât să “scape” de sub controlul naţional. Ideea fundamentală a Comunităţii Europene a fost să se erodeze puterea şi autoritatea statelor naţionale tocmai pentru a se da frâu liber acestor interese industrial-financiare.

  În anii 1980 Consiliul European a pus în circulaţie un afiş interesant, înfăţişând Turnul Babel (reprodus după o pictură din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Bătrân). O macara în jurul căreia se văd nişte muncitori, stelele Uniunii Europene precum şi sloganul “Mai multe limbi, o singură voce”, completează imaginea.

  Semnificaţia este cât se poate de clară: construirea unui nou turn Babel a început în forţă.

  Babel era un oraş unde întreaga omenire era unită, toţi oamenii vorbind o singură limbă. Turnul Babel nu era construit pentru a aduce slavă lui Dumnezeu, ci era dedicat unei religii false. Însă Dumnezeu (scris în ebraică YHWH; tradus în română ca Yahweh, Iehova, sau cel mai adesea, Domnul), văzând că oamenii păcătuiau împotriva lui, le-a încurcat limbile şi a împrăştiat oamenii pe tot Pământul).

  Turnul EuroBabel cum a fost supranumit, chiar a fost construit la Strasbourg şi în el se găseşte acum Parlamentul European. Clădirea a fost inaugurată în 1999.

  Edificiul din Strasbourg este locul şi unui alt simbol păgân adoptat de UE, pe unul din pereţii interiori fiind zugrăvită răpirea Europei de către Zeus. Potrivit legendei greceşti, Zeus a dorit să se înfrupte din nurii prinţesei feniciene Europa. Ca să îi intre în graţii, el s-a transformat într-un taur de o frumuseţe răpitoare şi a îngenuncheat la picioarele tinerei. Aceasta s-a urcat pe taur, care a plonjat în apă, a înotat până în insula Creta, răpind-o pe frumoasa prinţesă. “Cine nu-şi cunoaşte istoria, riscă să o repete”. Pentru cei avizaţi, actualitatea clasicului dicton sare în ochi atunci când privim similitudinile dintre mitul fondator al Europei şi naşterea modernă a Uniunii Europene. Potrivit legendei, acum 4500 de ani, minciuna, seducţia şi violul au fost armele folosite de Zeus, travestit într-un taur alb, pentru a pune mâna pe frumoasa prinţesă feniciană Europa. Astăzi, aceleaşi metode – secretomania, dirijismul dim umbră şi violul conştiințelor – sunt utilizate de “arhitecţii” proiectului european pentru a ispiti un întreg continent şi a-l face să cadă în braţele celui care va fi echivalentul contemporan al tatălui păgân al zeilor antici.

  Semnificaţia statuii este următoarea:

  – populaţia vede o Europă frumoasă şi mândră călare pe un taur puternic (o economie puternică).
  – de fapt taurul îl reprezintă pe ZEUS (masonii) care prin minciuna şi înşelătorie pun mâna pe Europa şi o răpesc. De menţionat faptul că Europa s-a lăsat păcălită şi de bună voie s-a urcat pe taur (ţările Europei de bună voie au intrat în comunitate).

  UE, cel mai “grandios” şi mai “democratic” proiect din istoria modernă a omenirii, aşa cum este caracterizat de liderii continentului, e în realitate opera unei elite oculte, care a construit pas cu pas, din umbră, edificiul european.

  Scena seducerii este pictată şi la Bruxelles, pe bolta celuilalt sediu al Parlamentului European, pe o suprafaţă de trei ori mai mare decât mărimea naturală a personajelor. Mai mult, europenii care vizitează capitala UE se pot “delecta” privind statuia plasată chiar în faţa sediului Consiliului European, în care Europa este înfăţişată călărind taurul zeiesc.

  Acest simbol este reprodus şi pe timbre, cum a fost cel emis cu ocazia alegerilor parlamentare din Marea Britanie, în 1979, sau pe moneda euro comemorativă pusă în circulaţie în Italia, unde Europa, aşezată pe taur, este reprezentată ţinând în mână un stilou şi Constituţia Europeană. Nici nu se putea găsi ceva mai “sugestiv”.

  DEJA TOATE ACESTEA SE ÎNTÂMPLĂ
  Europa nu a putut fi cucerită prin razboi, dar va fi cucerită prin mijloace economice şi financiare. Enorma presiune financiară la care este supusă România în momentul de faţă nu are alt scop decât cucerirea ei.
  Când nu mai ai frontiere, nu mai ai monedă naţională, nu mai ai armată, ţi-au distrus industria şi agricultura, sistemul de învăţământ şi de sănătate, ţi s-au furat toate resursele şi eşti obligat să te supui legilor comunităţii europene, eşti deja cucerit. Traian Băsescu ştia acest lucru în momentul când România semna acordul cu FMI. În mai 2010, referindu-se la programul FMI, Băsescu declara: “Traian Băsescu: Acest program ne menţine suveranitatea. Ţările care sunt în mare dificultate financiară cedează mare parte din suveranitate.” În iulie 2010 “Angela Merkel propune ca ţările-membre UE care fac excese bugetare să-şi piardă suveranitatea.” Deci întâi ne îndatorează prin acordul cu FMI, fluturând ideea că luăm împrumut ca să putem plăti pensiile şi apoi ne preiau suveranitatea şi ţara va fi practic condusă de “investitorii care vor cumpăra obligaţiunile statului respectiv”. Ce va urma? Putem să ne dăm seama din declaraţia lui Rocco Buttiglione, fost candidat nominalizat de preşedintele Comisiei Europene: “Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care doreşte să devină o religie de stat, o religie ateistă, nihilistă … o religie, care va deveni obligatorie pentru toţi.” SISTEMUL este atât de bine conceput încât s-a gândit şi la cei săraci, la CEI CE VOR SĂ SE REFUGIEZE în păduri, să evadeze şi să fugă de controlul total. Astfel LEGEA 171/2010: prevede că nu doar copacii sunt ai statului în PĂDURI, ci şi ciupercile, murele, perele pădureţe, plantele medicinale, peştele din apele de munte, din crescătorii, bălţi şi iazuri din fondul forestier, răşina etc., iar recoltarea lor constituie contravenţie şi se pedepseşte. (Vezi Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, publicată în Monitorul Oficial 513 din 23 iulie 2010).
  – Va urma desfinţarea parlamentelor naţionale, desfiinţarea funcţiei de şef al statului (probabil vor mai fi 1 sau 2 alegeri prezidenţiale şi gata).
  – Va exista un singur parlament, cel european şi un singur preşedinte al Europei.
  – La noi va fi numit probabil un guvernator, iar ţara va ajunge o anexă a marilor puteri.
  – Pentru ca suveranitatea ţării să poată fi transferată cât mai uşor către cei ce vor conduce în final întreaga lume, este necesar ca statul să fie cât mai suplu iar funcţiile lui să fie reduse la minim. De aceea e nevoie de concedieri masive în sistemul bugetar, de vânzarea tuturor activelor de stat şi desfinţarea serviciilor publice, învăţământ, sănătate etc.

  Toti conducatorii pe care i-am avut de la aşa-zisa Revoluţie încoace ne-au trădat şi ne-au vândut.

  Argumente referitoare la cele prezentate mai sus încep să vină din ce în ce mai multe şi într-un ritm accelerat, ceea ce înseamnă că am intrat deja în zona periculoasă în care destinele noastre, ale fiecăruia, vor fi pentru un timp în mâna celor care fac aceste jocuri şi noi nu avem cum interveni. Trecerea aceasta forţată prin tumultul istoric pe care îl trăim se va lăsa şi cu victime colaterale, aşa că cine rezistă şi scapă e bine, iar cine nu… asta e… Lupta împotriva populaţiei se duce pe toate planurile: religios, politic, economic, financiar, social, cultural, mediatic, medical.
  Scopul final este reducerea populaţiei globului sau înrobirea ei, eliminarea clasei de mijloc (va exista doar un grup elitist de bogaţi care vor conduce lumea şi restul populaţiei vor fi săraci şi supuşi) şi instaurarea Noii Ordini Mondiale în care un Guvern Mondial unic va conduce şi controla toată planeta.
  În mod normal, informaţiile probate şi argumentate, prezentate mai sus, precum şi o mulţime de alte informaţii de acest tip, ar trebui să reprezinte ştiri de primă mână pentru mass-media. Şi totuşi televiziunile şi presa în general nu suflă o vorbă despre aceste lucruri. Nici măcar să fie prezentate ca fapt divers sau curiozităţi. Nu v-aţi întrebat de ce? Populaţia este masiv dezinformată prin mass-media. Niciodata nu o să aflaţi aceste lucruri privind la televizor.

  Întemeierea Uniunii Europene prin fraudă
  Actul de întemeiere al Uniunii Europene s-a bazat pe o fraudă grosolană, fiind una dintre cele mai mari operaţiuni de manipulare colectivă din istoria omenirii. Tratatul de la Roma, semnat în urmă cu o jumătate de secol, a fost de fapt un document cu pagini goale, parafat cu mare pompă de lideri care au interpretat magistral commedia dell’arte pusă în scenă în capitala Italiei. Dezvăluirile şocante făcute de unul dintre protagoniştii ceremoniei desfăşurate la 25 martie 1957 au confirmat cele mai sumbre temeri ale celor ce văd în proiectul construcţiei europene materializarea unei utopii pentru subiecţii expuşi consecinţelor acesteia. Existenţa atâtor momente controversate în procesul de constituire a Uniunii Europene, marcat de la punctul zero şi până în prezent de fraude, conspiraţionism şi eludarea regulilor democratice naşte în mod legitim următoarea întrebare: ce forţe se află la cârma proiectului UE şi ce scopuri sunt urmărite?
  Un posibil răspuns la această întrebare este dat de prestigiosul istoric César Vidal, potrivit căruia, pentru a înţelege ce se întâmplă în Europa trebuie luat în considerare fenomenul francmasoneriei. În cartea “Masonii: Istoria celei mai puternice societăţi secrete”, apărută la editura Planeta, 2005, Vidal documentează rolul discret dar imens jucat de francmasoni în formarea Uniunii Europene. Spre exemplu, istoricul spaniol afirmă că “proiectul Constituţiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing” (fost preşedinte al Franţei în perioada 1974-1981, preşedintele Convenţiei Europene care a redactat textul tratatului constituţional – n.a.), că “masonii controlează Internaţionala Socialistă şi s-au înfiltrat puternic în partidele de dreapta” şi că aceştia exercită “o influenţă masivă în lumea comunicaţiilor şi în special în educaţie, justiţie şi forţele armate.” Referirile privind rolul jucat de Valery Giscard d’Estaing în geneza tratatului UE şi-au găsit o confirmare şi în mărturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Într-o alocuţiune rostită în acest an la Bruxelles, Bukovsky a dezvăluit că, în ianuarie 1989, o delegaţie a Comisiei Trilaterale (organizaţie privată care grupează aproximativ 300-350 dintre cei mai influenţi lideri politici şi economici ai planetei), formată din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-preşedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller şi fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge că URSS trebuie să se integreze în marile instituţii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondială. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvântul şi i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule preşedinte, nu pot să vă spun exact când se va întâmpla – probabil într-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal şi trebuie să vă pregătiţi pentru aceasta.” Bukovsky nu şi-a putut reţine uimirea faţă de capacităţile profetice ale lui d’Estaing: ”Asta se întâmpla în ianuarie 1989, într-o vreme în care tratatul de la Maastricht din 1992 nici măcar nu fusese schiţat. Cum de ştia Giscard d’Estaing ce se va întâmpla în următorii 15 ani? Şi, surpriză-surpriză, cum de a devenit autorul constituţiei europene în 2002-2003? Iată o întrebare foarte bună. Miroase a conspiraţie, nu-i aşa?”
  În toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politică europeană. Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiţiei, Libertăţii şi Securităţii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv că este mult prea conservator. În viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialişti şi ecologişti, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmaţia făcută în cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un păcat. Confruntat cu opoziţia furibundă a majorităţii Parlamentului European, care a ameninţat cu un vot de blam la adresa întregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. În locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, şi se părea că toate controversele vor fi date repede uitării. Înainte însă de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzându-l pe înlocuitorul său de apartenenţă la o societate secretă. În momentul felicitării pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicianul creştin-democrat a afirmat: ”Sper ca audierile lui să meargă bine şi nimeni să nu îl întrebe dacă este francmason. Dacă vor face aceasta nu va fi decât repetarea aceleiaşi injustiţii care mi s-a făcut şi mie”. Ulterior, în cadrul unei dezbateri desfăşurate la Milano, Buttiglione a spus că principiul după care funcţionează instituţiile europene este “Afară cu creştinii, înăuntru cu francmasonii”. Declaraţiile lui Buttiglione au atins un subiect-tabu în mass-media oficiale, deşi la nivelul elitelor politico-economico-financiare acesta face parte din categoria “secretul lui Polichinelle”, adică a acelor realităţi pe care toată lumea le cunoaşte, dar aproape nimeni nu vorbeşte în public despre ele. Cu alte cuvinte, marea “taină” a procesului de construcţie a Europei Unificate este paternitatea sa masonică, recunoscută cu mândrie chiar de arhitecţii din umbră ai edificiului UE. În schimb, la nivelul maselor, cărora li se inculcă versiunea originii postbelice a UE, se cunosc prea puţine despre faptul că proiectul Europei unite datează încă de la mijlocul secolului XIX.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s