Eu zic că sunt şanse mari să ne calificăm!

Minutul 80. Tensiune maximă: grecii se apără ca la Termopile, noi atacăm ca la Plevna. Fiecare pasă înapoi a românilor, fiecare tragere de timp a grecilor mă aduc în pragul disperării. Simt, încetul cu încetul, cum calificarea la Campionatul Mondial 2014 se depărtează de noi. Speranţa moare ultima, dar până la urmă moare şi ea…
Minutul 82. A murit de tot. Vorbesc de fază. De faza începută pe partea stângă de Maxim care-a murit sufocată în liniile de apărare ale grecilor. Speranţa este în comă. Nu mai jucăm nimic, pare imposibil să recuperăm handicapul.
Off, sunt atât de supărat…pe jucători, pe antrenor, pe arbitru, pe conspiraţia mondială greco-iudeo-masonică-nordatlantică, pe Băsescu şi Ponta, pe „Naşul”, pe mine, pe stupidul de comentator care se plânge permanent…uite-l ce prostii zice, zice că…INCREDIBIL!!
Păi ce nu ziceţi, fraţilor, aşa, mă lăsaţi să fac atac de cord în faţa televizorului!!? Eu îmi dau sufletul pe teren, adică pe canapeaua din sufragerie, cu o bere rece-n faţă, ca să aflu că de fapt energiile mele şi stocul de băutură din frigider se consumă aiurea pentru o ţintă falsă, pentru o cauză imaginară pe care numai eu şi alţi câţiva aiuriţi neinformaţi o credeau adevărată.
Aflu şi eu abia acum, în ultimele minute ale campaniei de calificare la Mondiale, că nu acesta este obiectivul lui Piţurcă şi al echipei naţionale, ci calificarea la Europenele din 2016!! Ce uşurare!! Autre chose, cum zice francezul care s-a calificat în extremis! Se schimbă kalimera, cum zice şi grecul de asemenea calificat! Totul este unghiul din care priveşti lucrurile: ceea ce părea ratarea unei noi calificări, gustul amar al unei noi înfrângeri, se transformă astfel într-un reconfortant sentiment al lucrului bine făcut, fără grabă, al construcţiei temeinice a unei naţionale de temut, ce se va califica en fanfare la Europenele din 2016.
Acum, cu o nouă perspectivă a lucrurilor, mă gândesc că poate ne-am grăbit: n-ar fi trebuit să-i stabilim drept obiectiv lui Piţurcă calificarea la Campionatul Mondial din 2018, pentru a merge la sigur, fără emoţii?

This entry was posted in General and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

58 Responses to Eu zic că sunt şanse mari să ne calificăm!

 1. pierre says:

  Mishto poanta, cum ar zice romanul.

 2. Radu Humor says:

  Mi-a plăcut felul în care încreci să treci (doar) fluierând pe lângă o asemenea mare realizare a lui Piţurcă în loc de cea a fotbalului românesc 😉
  Vorba Roxanei Iordache :
  Dacă mergea cu echipa la mondial în Brazilia, Piţi primea 500.000 de euro, dacă merge cu Vica sau alta pe undeva pe aici încasează !.500.000 🙄
  Acuma că din orice sumă, nu ia decât 1/2, că restul împarte cu alţii, e altă problemă 😉
  Aceea că, cu aceleaşi sume neîmpărţite, fotbalul românesc ar putea avea un antrenor străin valoros şi nu un piţurcar român fentos :mrgreen:

  • Radu says:

   Un antrenor strain ? Nu se poate, RH, tu ai sugerat asta ? Tu nu stii ca evreii au cumparat totul, doar cativa romani verzi nu s-au lasat ? Macar ortodox sa fie …

   • Radu Humor says:

    Avea cineva pe aici o vorbă care ţi se potrivea de minune 😳
    Acum, nu ţi se mai potriveşte 😉
    Te-ai lăsat de supt şi te-ai apucat de mâncat 😆

 3. pierre says:

  Daca si hangiii sunt de acord, ma gandesc sa deschid intr-un colt al salii de mese principale din han, pe un perete afumat de trecerea anilor, o mica gazeta de perete cu tema “Ce minciuni a mai spus premierul Romaniei “. Bineinteles ca ma angajez sa ma ocup personal de buna gospodarire a gazetei, de continutul redactional, caci, slava Domnului, material bibliografic exista din belsug.Daca constrangerile de timp nu vor fi prea mari, voi incerca sa updatez zilnic, sau macar de 2 ori pe saptamana materialul propus spre lectura mesenilor si, tot in limita constrangerilor de timp, voi intocmi saptamanal un top al minciunilor, cu titlul “Minciuna,minciunica, care esti cea mai gogonata ? “.Este de la sine inteles ca va fi apreciata orice contributie venita din surse externe, respectiv meseni aflati in trecere sau obisnuiti ai locului, cu mentiunea ca imi rezerv dreptul da a avea ultimul cuvant la acordarea tilului mai sus evocat.In acest scop, voi utiliza creativ mijloace clasice precum mici sondaje de opinie, chestionare ad-hoc, talk-show-uri, etc.Gazeta va avea un format modern, va fi deschisa oricaror initiative socializante, anunturi,mesaje,afise si altele, mai mult, intr-un coltisor va exista chiar o mica tabla de darts.De prisos a se mai spune ca redactorul acestei gazete intelege sa desfasoare o activitate benevola, fara nicio recompensa materiala.Nu se accepta nici macar mici strachini de mancare sau paharele de pastis.Eventualele critici venite dinspre cititori sunt binevenite, chiar sub forma huiduielilor, ragetelor animalice, vociferarilor zgomotoase, dar se interzice folosirea obiectelor contondente, atacul la persoana si distrugerile de mobilier din incinta hanului.Alte detalii din regulamentul de organizare si functionare ale gazetei “Ce minciuni a mai spus premierul Romaniei ? ” vor fi iterate pe parcurs.
  Asadar, pana voi capata acordul hangiilor, dupa ce ieri m-am referit la aia grosolana cu titlul “Prefectul de Galati a fost arestat pentru ca a dat un telefon “, propunerea de azi este urmatoarea :

  Victor Viorel Ponta :
  “Am mai vazut o minciuna spusa tot de la un consilier prezidential, ca in comitetul director sunt numiti de catre Guvern. Nu sunt numiti de catre guvern, sunt numiti in 2011 de catre domnul Ialomitianu toti membrii comitetului director cei care au dat aprobarea creditului”

  Comentariul redactiei :Asta e gogonata rau, coane ! Macane ! Pai intra coane pe site-ul CEC si vezi care-i treaba.

  https://www.cec.ro/home/despre-cec-bank/prezent/comitetul-de-directie.aspx

  Cine cauta, gaseste ca 4 din cei 5 membri sunt numiti de Vosganian in perioada 20087-2008, iar singurul numit de PDL si Ialomitianu in 2011 este Andrei Liviu Stamatian, care, intamplator sau nu,este absolvent de Stanford University in Statele Unite ale Americii – diploma cu distinctie si onoruri in economie si specializare secundara in inginerie industriala – obtinand ulterior si diploma de MBA la INSEAD in Franta.Este adevarat ca cei 4 numiti de PNL au fost reconfirmati in 2011, pentru ca banca mergea bine si FMI se opunea oricaror seisme bancare in Romania, dar a spune ca ei erau apropiati ai PDL…zau, coane, e gogonata de tot.

  Mentiunea 1 a redactiei: orice refuz al comitetului de administratie al hanului de a nu autoriza desfasurarea acestei activitati cetatenesc-voluntare in incinta hanului, va fi privita cu intelegere si fara ranchiuna, caz in care vom cauta modalitati alternative de exprimare. 🙂
  Mentiunea 2 a redactiei :pentru ziua de azi, redactia a avut la dispozitie si alte materiale bibliografice, dar a considerat ca restul se incadrau doar la categoria “minciunele” sau, in limbajul argotic de redactie, “fasuri”.

 4. pierre says:

  “Procurorul Lucian Papici a fost numit de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), cu unanimitate de voturi, in functia de sef al Serviciului pentru efectuarea urmaririi penale in cauze de coruptie din cadrul Sectiei I a Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) “, anunta Mediafax.

  Sublinierea mea : “CU UNANIMITATE “.

  • Radu says:

   Procurorii sunt toti spalati pe creier. Se intelege. Ce ne facem ca judecatorul care a prezidat completul de trei care l-a condamnat pe AN la inchisoare, Ionut Matei, a fost si el recomandat in UNANIMITATE, in functia de adjunct al ICCJ de catre sectia de judecatori a CSM. De judecatori, adica inclusiv aia care n-o placeau pe Haineala !

   • pierre says:

    S-ar putea ca toate astea sa fie un mesaj catre Ponta de tipul “vezi-ti de treaba, tipule si lasa-ne in pace “. Cum insa dom’premier intelege cam greu…

   • Radu Humor says:

    “Ce ne facem ca judecatorul care a prezidat completul de trei care l-a condamnat pe AN la inchisoare, Ionut Matei, a fost si el recomandat in UNANIMITATE, in functia de adjunct al ICCJ de catre sectia de judecatori a CSM”
    Ne facem că suntem băieţi deştepţi, dar dăm în gropi de tembeli ce suntem 🙄
    De parcă n-ar ştii nimeni cine mânăreşte toată majia aşa zisei justiţii ?!
    Şi chioară şi plină de toate bolile lumeşti !
    Aşa-i trebuie dacă s-a înhăitat cu toţi neisprăviţii !
    P.S.
    Dacă nu ştii cum arată un neisprăvit, uită-te în oglindă 🙂

    • Radu says:

     Stim, “cine manareste”, cum nu: Evreii ! Si stim si cine sunt ispravitii: legionarii !
     Acuma daca felul principal ni l-ai servit, da-ne si desertul: stii tu articolul ala copy-paste cu rusii, sau vreun pasaj din protocoalele sionului.

 5. pierre says:

  Uitati cum vine realitatea peste noi si trebuie sa postez urgent la gazeta una cu titlul
  “Am vorbit cu Crin la telefon , e de acord”

  Ponta , ieri 😦 despre a doua comisie de la Senat ) : “Am vorbit la telefon cu Antonescu, e de acord “.

  Crin Antonescu , azi : “Nu am discutat ieri cu Ponta la telefon despre a doua comisie Basescu”.

  Si o intoarcere in stilul inconfundabil al premierului :

  “Am vorbit luni la telefon. Antonescu a înţeles că era vorba despre comisia de la Senat, eu de comisia comună”.

  Adica dl Ponta recunoaste ca a fost prins cu gogonata si o da la intors intr-o mare ceata. Asta intra la categoria “minciuna recunoscuta este pe jumatate iertata “.

 6. Radu Humor says:

  Salvați copiii președintelui!
  19 noiembrie 2013Doru Bușcu
  Salvați copiii președintelui!
  Sîntem în 20 noiembrie 2041. O bătrînică împinge ușile batante de la CEC Bank, sucursala Victoriei. E Ioana Băsescu. Are 64 de ani și merge la ghișeul de plăți ca să achite rata cu numarul 305, în valoare de 6.595 de euro. Face asta de 28 de ani, fără întrerupere. Zi de zi, lună de lună, viața ei a căpătat acest nou sens al returnării creditului imobiliar. A fost o viața plină de satisfacții, și aici putem menționa, ca exemplu, scăderea ratei de la 6.873 de euro, cît era în septembrie 2013, la doar 6.681 de euro, cît a ajuns în iulie 2033. Ideea că peste numai doi ani, în 2043, odată cu achitarea ultimei rate de 6.113 euro, pămîntul din Călărași va deveni, în sfîrșit, al tatălui său o face pe Ioana să plutească. La 92 de ani, Traian Băsescu se va putea apuca, în sfîrșit, de agricultură, și abia acum înțelegem cu toții graba cu care a trebuit cumpărat acel teren în 2013.
  Revenim în prezent, unde sfînta lăcomie a condamnat-o pe fiica președintelui la 30 de ani de muncă silnică în biroul ei de notăriță. Setea imobiliară a tatălui, care răbufnește cînd și cînd, ca o senzație de vomă, a făcut dintr-o fată normală, simpatică acum zece ani, o deținută a Casei de Economii și Consemnațiuni. Cu toate astea, tatăl arată o sensibilitate revoltată atunci cînd familia e adusă în discuție. Îți cere să te măsori cu el, “ca de la bărbat la bărbat”, și să-i lași în pace copila milionară, uitînd că, de fapt, copila a nimerit în noroi doar ca să-și poată procura el 290 de hectare compacte.
  De ani buni, Traian Băsescu își tîrăște fiicele în scandaluri, le împinge în afaceri, în politică, în tranzacții care put, în prietenii cu infractori protejați, iar apoi se plînge că e “atacat la familie”. E un tată pervers și disimulant care își expune copiii, cu bună știință, la cea mai degradantă formă de îmbogățire: politica.
  Din fericire pentru el, nu e singur. Colegul lui de suferință, Dan Voiculescu, are același mod de operare. Și el se simte lovit la familie atunci cînd Camelia e chemată la DNA, dar Camelia e chemată la DNA fiindcă “tati” a pus-o să-i ducă mai departe afacerea bazată pe șantaj. Dacă era călugăriță sau profesoară de geografie și era înregistrată de procurori, s-ar fi umplut Piața Universității de oameni indignați. Faptul că alde Papici se joacă acum cu stenogramele ei are drept cauză doar faptul că “tata mi-a dat și mie grija asta”.
  Se poate spune despre copiii care cresc sub autoritatea unor astfel de părinți denaturați că se complac, că acceptă în compensație avantajele bănești și că, la urma urmei, a face parte din aceeași bandă cu tăticu’ e și alegerea lor. E adevărat, nici EBA, nici Ioana, nici Camelia și nici Andrei Năstase nu au aerul nefericit al celor care nu se ajung cu chiria. Bogăția obținută pe sub mînă știe să le pună un zîmbet permanent pe față. Poate e un zîmbet idiot, al copilului incapabil să miște ceva fără proptele, dar o societate cu adevărat tolerantă ar trebui să se îngrijoreze mai mult de acești mici miliardari abuzați. Dacă stai să te gîndești, ei sînt ființe fără bunici, de vreme ce tatăl lor n-are mamă, n-are tată.

 7. D=L GOE IMI SCRIE:
  Dl.Goe commented on Melc, melc, codobelc… Terifiantele mărunțișuri ale vieții.

  Mult stimata si iubita d-na Carmen-Maria Mecu, dorim sa va transmitem pe aceasta cale salutari si mult succes in proiectele d-voastra literare si stiintifice. Ni s-a adus la cunostiinta ca aveti in atentie ideea de a produce o lucrarea (roman) care sa redea experienele d-voastra personale in lumea virtuala si care sa includa anumite referiri la persoane si/sau personaje/entitati virtuale precum “dl.Goe”, “Arca lui Goe”, “HUVACA”, etc. Consideram ca ideea poate fi binevenita, utila chiar, atata vreme cat sunt respectate normele deontologice in vigoare, Dorim sa va atragem atentia, in mod expres dar/si absolut amical, asupra faptului ca nu puteti folosi in lucrarea d-voastra texte sau fragmente de texte care au fost publicate (intr-o forma sau alta) pe Arca lui Goe nici in forma lor originala nici modificandu-le in vreun fel. Procedand in in consecinta veti evita aparitia unor situatii stanjenitoare de natura morala si legala. Asigurandu-va de intreaga noastra consideratia va dorim toate cele bine si va uram succes in toate proiectele intreprinse, pe care suntem convinsi ca le veti duce la bun sfarsit cu profesionalism, intr-o maniera onesta si decenta.

  Cu stima
  Redactia “Arca lui Goe”

  RASPUND:

  Nu sunt morale si legale paginile:

  1. ”Mecu. Pagina lui’ Me Cu & Co”., unde mi-ați reprodus fotografia de pe blog, fara permisiune.

  Nu mai vorbesc de limbajul suburban. Asta e conditie de existentapentru dv.

  2. Posts Tagged ‘Carmen Maria Mecu’. And psychotherapy for all
  unde ați reprodus fara permisiune poze ale psihoterapeutilor și ați vorbit despre psihoterapie in limbaj suburban.

  Mai sunt câteva, le-m menționat pe cele mai imorale.

  PS. Fiți fără grijă, sunt om de carte. Știu sa scriu.
  .

  • Dl.Goe says:

   @Carmen-Maria Mecu – Mult stimata si prea-odiasa doamna, ma bucur ca ati confirmat de primire chiar daca maniera aleasa este dintre cele mai nepotrivite cu putinta. Macar nu veti putea spuna ca n-ati fost avertizata. Faptul ca ati cenzurat abuziv mesajul pe blogul unde a fost postat si ca nu va permiteti sa raspundeti chiar pe “marginalia” ori pe “arca lui goe”, spune multe despre domnia voastra. Nu e cazul sa insist. Mesajului pe care-l postati aici off topic, in calitatea d-voastra de troll consacrat, i-am raspuns pe larg pe Pagina lu’ Mecu, in subsolul paginii in sectiunea “Mecu se intoarce” acolo unde este mai on topic. V-as ramane indatorat daca ati dovedi un minimal respect pentru persoanele si spatiile care nu sunt implicate in niciun fel in obsesia d-voastra pentru dl.Goe.

 8. PS. D-le administrator, va multumesc pentru faptul ca nu mi-ati permis sa postez ca Marginalia non turpia.
  M-ati ajutat sa inteleg.

  Nu intentionez sa folosesc nici un spatiu virtual pentru dialoguri cu D-l Goe.
  Atât am avut de spus.

 9. Swift says:

  Caii, vacile, porcii, magarii etc. au o noblete genuina care lipseste – vai! – speciei umane.

  • Dl.Goe says:

   Ah, asta explica atat de bine genuina d-voastra noblete, pe care o manifestati constant in HUVACA, fara nicio legatura cu speciile de cabaline (reale sau virtuale). Se pare ca muuuunciti foarte mult pentru a va pune in valoare. Succes va doresc. (Un admirator al speciei d-voastra).

 10. Erata, ca sa arat ca stiu sa scriu:
  In loc de ”le-m mentionat”, ”le-am mentionat”. Noroc ca am recitit. Copiez tot ce scriu.

 11. neamtu tiganu says:

  tema “fotbal” e mult prea importanta pt. a fi batjocorita. Povesteam de germania pe blogu meu. Revin cu amanunte: locuiesc f. aproape de o baza sportiva, de fapt unde am gradina sunt chiar gard in gard cu terenurile. Uneori chiar ma deranjeaza un pic deoarece locurile de parcare sunt mai tot timpul ocupate de masinisile mamicilor, bunicilor si a taticilor care-si aduc plozii la antrenamente. Cartieru, un cartier relativ mic, in care locuiesc are 16 echipe de fotbal, impartite pe categorii, de la copii, juniori pina la senori, incl
  echipa de fete. Baza sportiva a fost construita prin munca patriotica si sponzorizare privata si are chiar si o sala de forta, obligatoriile dusuri si chiar instalatie de nocturna. O mare parte din antrenori, arbitri face munca voluntara, dar toti au licente de antrenor respectiv arbitru. Pe linga echipele din campionate mai sunt o multime de echipe scolare, care se antreneaza tot pe terenurile respective. Bineinteles ca exista si o circiuma precum si loc de gratar. Nu de putine ori copii isi organizeaza ziua nasterii la club cu kamarazii de echipa.
  Fotbalul nu e doar un joc, e un fel de a trai, e familie, scoala, educatie, medicina. Tare mi-ar place sa fiu din nou copil!

  • neamtu tiganu says:

   terenul principal e cu iarba artificiala, e mutl mai usor de intretinut, desi mie nu-mi prea place, iar celalalt teren e de zgura ma-sii, plus inca doua terenuri mai micute, gen handbal.
   Unde mai pui ca pe aici clima e destul de nasoala, f. ploios si destul de frig, de fapt e o toamna permanenta, e fantastic sa vezi pici de sase-sapte ani, incl. fetite cum alearga vitejeste dupa minge desi e furtuna, vnt, ploaie. cel mai nasol e pt. bunici care stau si sufera.

   Alaturi mai sunt terenuri de tenis, desi tenisul a trait o mare popularitate pe vremea lui Becker si a a lui Stefi, acum nu prea mai e frecventat.

   • d'Artagnan says:

    Amice, chestiile astea se întâmplă şi în România. Şi la tenis, şi la fotbal. Dar pe parcurs ceva se rupe. Adică partea dintre juniorat şi senioriat moare.
    Pe terenurile de care spui tu este efervescenţă mare, copii, tineri, chiar şi babalâci ca mine…nu este destul! Avem şi noi destul de multe terenuri. Problema este, adevărat, serioasă. Pentru sportul de performanţă trebuie mulţi bani şi corectitudine. Aici nu avem nici una , nici alta.

    • neamtu tiganu says:

     Vorbesti prostii ca de obicei, povestea asta sa i-o spui lu Mutu, cite terenrui, locuri de jucat fotbal are Bucurestiul, oras de peste 3 mio.? Cunosc f. bine situatia din Buc. cred ca am jucat pe toate terenurile si de atunci, in ultimii 20 de ani nu s-a mai construit nimic, din contra, fiecare metru patrat a devenit parcare sau circiuma. Si nici celelalte orase nu stau prea bine.

     Fotbalul de performanta, atentie nu sportul in general ci fotbalul poate fi o afacere teribil de profitabila, mai ales azi cind un jucator ajunge la preturi astronomice de 100 de mio. ca e mai rentabil sa cresti fotbalisti decit vaci, sau, cum era pe vremea lu ceasca, evrei.
     Ca dratagnian e lipsit de cea mai elementara logica, fiind basist, o dovedeste si faptu ca-n ziua de azi o multime de fotbalisti scumpi vin din tari extrem de sarace, africani, brazilieni, portghezi, tari in care acestia vad in fotbal singura sansa de a iesi din saracie. De altfel si-n germania, fotbalistii de origine straina, turci, polonezi, africani sunt supraproportional reprezentati. Uita-te la nationala germana, ca sa nu mai vorbesc de nationala franceza, nu stiu daca exista frun francez de vita veche!?
     In concluize

     • neamtu tiganu says:

      In concluzie fotbalul e o problemea de cultura, asa cum o tara isi cultiva traditiile asa ar trebui sa-si cultive fotbalul. Fotbalul are succes in tarile sarace tocma ca e cel mai ieftin sport, un maidan si o mingie, nu se compara cu automobilism, inot, patinaj, tenis, planorism, handbal, baschet, gimnastica, schi.
      Pt. fotbal e suficient un pic de entuziasm, cum spuneam, pensionarii pot fi antrenori fara plata, asa cum voi deveni io in citiva ani, basescu poa sa puna la dispozitie, din sutele lui de hectare, o bucatica pt. fotbal, scolile ar trebui sa aiba prin lege un teren, fabricile, mallurile, bordelele.. nu in ultimu rind terenurile au panouri cu reclame, reclame care ar putea finanta echipele.

 12. athos says:

  Pierre

  Daca la un moment dat constati ca nu iti ajunge spatiul, sau ti-ar ocupa prea mult timp, o sugestie: posteaza ceea ce NU este minciuna in declaratiile lui Ponta.
  Desigur, vom intelege de ce nu esti foarte activ…

  • pierre says:

   Azi, la gazeta :
   Ponta:
   “E normal sa fie suparat dl presedinte, ministrul agriculturii mi-a spus ca trebuie sa dea inapoi banii din subventia europeana care au fost incasati ilegal ”

   Basescu, la B1 :
   ” Am inteles ca vrea sa se razboiasca cu mine Ponta sa-i dau subventia, eu nu am facut nicio cerere de subventie.”

   D Constantin, ministrul agiculturii :
   “Italianul respectiv a avut terenul arendat la o societate, iar arendaşul a primit subvenţie de la UE. Dacă a primit subvenţia nu avea voie să îl vândă şi dacă îl vinde trebuie să dea subvenţia înapoi”.

   Prin urmare, subventia a fost incasata de altcineva ,nu de Basescu Ioana, care nici nu a facut cerere. Si, logic, banii ii da inapoi cel care a incasat subventia, nu cumparatorul. O gogonata clara ca lumina zilei.

 13. neamtu tiganu says:

  vad ca-i cam plictisala pe aici, sa va bag ceva haios, http://avherald.com/h?article=46bcd7c5&opt=0

  Pilotu a incurcat aeroportu, a reusit sa aterizeze desi pista e un pic prea scurta, da acum nu mai poate decola… bine ca nu s-a facut dartagnian pilot!

 14. Radu says:

  d’Artagnan,

  Stau si ma intreb ce-o fi citit NT de s-o suparat asa de rau. Cred ca a simtit ca nu esti de acord ca bordelele sa dea din putinul lor si sa faca terene de fotbal, asta cred ca e ! Eu zic ca prin lege pensionarii sa trebuiasca sa stea pe post de bara sau macar baieti de mingi, si asta cel putin o ora pe saptamana pe terenurile de fotbal de la malluri !

 15. lazycat001 says:

  @ d’Artagnan

  Ca francezii s-au calificat in extremis e poate adevarat.

  Dar la fel de adevarat este ca vazand superbul meci Franta-Ucraina dupa mai mult decat modestul Romania – Grecia nu te poti opri sa constati ca nici una dintre echipele Romaniei si Greciei nu meritau sa se califice si ca ar fi fost corect sa mearga si Ucraina alaturi de Franta la Rio…

  • neamtu tiganu says:

   bai, se vede ca esti basist, nu esti in stare sa pricepi ceva, marea invinsa nu e Ucraina ci Suedia, Suedia ar fi meritat sa mearga.

   • lazycat001 says:

    De Suedia nu stiu ca nu sunt chiar asa agitat cu fotbalul… Ce e clar e ca noi nu meritam si ca, prin comparatie cu alte echipe, nici Grecia nu merita… Dar daca tot ai adus vorba.. Haide Base ! Pe ei, pe mama lor !!

    • neamtu tiganu says:

     suge-i Pula lu Base, daca mai are!

     • lazycat001 says:

      Dupa dumneavoastra domnule ! Cu toata ca nu stiu daca mai are la cum va repeziti toti antenistii.. Dar am vazut deunazi la ultimul interviu cum i-a batut obrazul cu pula sefului vostru deci da, mai are 🙂

      Mi-a placut totusi ideea de respect probata de folosirea majuSculei, hai ca incepem sa ne intelegem…

      • Dl.Goe says:

       Daca pana acum sotul doamnei Calomfirescu era ambiguu, nelasand sa se inteleaga prea clar al cui este organul pe care-l etaleaza de fiecare data cand deschide gura fara creier, astazi iata ca s-a lamurit misterul; nu-i al sau personal ci este chiar al lui Basescu. Asta purta d-lui in gura mare, in mare secret, ca altceva nici n-are ce-i face presedintelui Romaniei, tziganul neamt. Daruind vei capta. Asa si Rromica rramolica, nu mai are dar are, nu jus ci sus, nu pe-a lui ci pe-a presedintelui. Si cand se blocheaza mental, etaleaza oral.

       P.S. @lazycat001 – Cred ca replica cu care-i raspundeti lui Rromica rramolica e cam dura. E posibil sa-l blocati mental, sa ramana fara replica, sa-i ramana vorbele-n gât si, Doamne fereste, sa se inece cu majuScula.

 16. pierre says:

  Azi , la gazeta, nu avem gogonate, dar ceva-ceva tot ar fi.
  Mai intai, la sectia “minciunele benigne ” :
  Ponta,azi, despre Legea de aprobare a Memorandumului intre Guvernul Romaniei si Rompetrol :

  “Curtea Constitutionala in vara a spus ca legea e constitutionala, ieri a zis ca nu mai e. Care e seriozitatea si credibilitatea pe care o putem garanta investitorilor straini cand aceiasi judecatori decid altceva in noiembrie decat in iunie”.

  Nu-i char asa cum o zugraviti, dom’premier Ponta. In iunie , CC a fost sesizata de PDL , iar atunci in hotarare, CC a specificat clar ca Legea este constitutionala “in raport de motivele invocate”.
  In noiembrie, CC a fost sesizata de Basescu, pe motiv ca legea … “are un caracter individual, ea fiind conceputa nu pentru aplicarea ei la un numar nedeterminat de cazuri concrete, ci intr-un singur caz prestabilit expres pentru realizarea tranzactiei cu The Rompetrol Group N.V., o societate cu sediul in Strawinskylaan 807, Amsterdam, Olanda”.
  In raport cu acest motiv, CC a gasit legea neconstitutionala si nu cred ca trebuie sa fii mare jurist pentru a intelege ratiunea deciziei. Adica,in concluzie, CC nu a decis “altceva” in aceeasi situatie , ci a decis in 2 situatii diferite.

  PS: Dealtfel, daca urmariti inregistrarea de mai jos, primul sfert de ora, veti avea parte de un show antrenant, conferinta de presa sustinuta de dom’Ponta in seara asta la guvern.Pe de o parte, placuta surpriza, cativa ziaristi economici bine pregatiti, agresivi in sensul bun, cu intrebarile la ei si foarte stapani pe subiect, asa cum nu prea am mai vazut in presa romaneasca in ultima vreme. De partea cealalta, o prestatie a premierului penibila, mereu in corzi si defensiva, nepregatit, cu eternele glumite care nu mai distreaza pe nimeni. In plus, undeva pe la minutul 3.45 , la o intrebare desteapta a unei ziariste , dom’premier arata ca de fapt nu a inteles nimic din decizia CC. In fapt, CC a declarat neconstitutionala Legea de aprobare a Memorandumului , nu Memorandumul in sine, care e valabil in continuare, bine-merci. Nimeni nu opreste Guvernul sa aplice acest Memorandum, atat doar ca trebuie sa si-l asume integral si nu ascuns sub coloanele Casei Poporului.

  http://inregistrari.b1.ro/view-butonul_de_panic%C4%83_-108.html

 17. d'Artagnan says:

  Ponta văd că zice şi adevăruri cruciale pentru electorat: “Dacă Băsescu respinge bugetul nu vom putea mări pensiile!”; “Dacă Băsescu respinge bugetul nu vom putea creşte salariile!”
  Păi poţi să-l contrazici?!

 18. pierre says:

  Azi , n-avem nimic la gazeta, ca dom’premier n-a iesit in public, gura n-a deschis , cu vorba n-a vorbit. 🙂
  In lipsa de material de lucru, o barfa mica relaxanta, de sambata seara.Am tras si eu cu ochiul pe la alte mese, asa , in trecere. La dl Nastase la han, sarbatoare mare.Mai intai, azi la Gaudeamus, lansarea volumului “Romanian American Partnership-My contribution “, cu un laudatio viguros asigurat de , cine altul ? , Stelian Tanase.Felicitari dlui Nastase pentru lansare , desi nu prea inteleg si , sincer, nici nu prea ma intereseaza ,de ce e scrisa in engleza si nici de ce simt unii oameni nevoia imperioasa de a-si sublinia singuri “contributiile “.In fine , am zis ca ne relaxam si nu suntem rautaciosi sambata seara.Mie titlul scris in engleza mi-a placut totusi, mi-a adus aminte de muzica lui Frank Sinatra.Mai departe, tot la hanul dlui Nastase, am aflat ca in seara asta dsa urma sa participe, ma rog, intre timp s-a savarsit participarea, la o emisiune a Antenei 3.Prilej pentru obisnuitul pomelnic de incurajari, urari de succes, pumni stransi si alte bidinele din partea corului de acompaniament. Distractiv cor ! Unul, simpatic foc, ii ureaza “curaj ! “. Nttt , oare la ce i-ar trebui curaj ca sa te chemi Nastase si sa mergi la A3 ? Altul,mai hazliu, il asigura pe invitat ca “urmarita va fi emisiunea de o tara intreaga “. Iar altul, probabil cu nostalgii de majur in armata romana ,raporteaza sec : “prezent ! “.Mai ca-ti vine sa-i spui “Pe loc repaus, majur, poti sa te asezi in fotoliu in timpul emisiunii ! “. Cel mai haios, de departe ,il instiinteaza pe invitatul de vaza al A3 ca ” voi fi numai ochi si urechi si nu ma indoiesc ca veti face in asa fel incat sa merite “.Ei, subtil si, in fond, simpatic amestec de idolatrie, slugarnicie , dar si vaga exigenta. Mai sa fie, cand le ia Dumnezeu mintile oamenilor mari (maturi )…Si acum gata cu barfa !

 19. Swift says:

  Caii nu se ascund dupa credintse, maşti, gasti.
  Sunt liberi, autentici, capabili de fair-play, sunt nişte domni.

  Fotbalul e un sport pentru domni, dupa regulile sale, spunea un fost rugbist din echipa natsionala.

  Asadar, o victorie sigura ar obtsine caii.

  • d'Artagnan says:

   “Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe când fotbalul este un sport de domni practicat de golani”. (Pierre de Coubertin).
   Dar eu nu sunt de acord cu această zicere.

   • Swift says:

    Multsumesc. Acum stiu cine l-a inspirat pe acel rugbist plecat de aici.

    Un cal v-ar spune: Va respect dreptul la opinie. Sunt gata sa lupt pentru el.

    Eu admir modelul cabalin.
    Prin urmare, va spun si eu: Respect dreptul dvs. la opinie. Sunt gata sa lupt pentru el.

    • Dl.Goe says:

     Bullshit !!! D-na Stift viseaza la cai verzi pe pereti (ca e si ecologista) in gazete de perete…virtuale Dar asta numai in visele sale cele mai intime si mai nobile, ca fantezii eroice. In realitate (cruda realitate) accepta ca parteneri (intelectuali, de discutii si intentii serioase) magari pur sange si boi sadea, pe care-i si cultiva. Ca pe varaza. Fructele acestor co-operari nu sunt in niciun caz din categoria “catâr”, desi denota incapatanare, sterilitate si stereotipii interpretative, ci pur si simplu baliverne. Ca respecta dreptul la opinie d-na Stift are de demonstrat. Din cate stiu eu (si cam stiu) nici vorba de asa ceva. Ba dimpotriva. Asta e opinia mea. Desigur. Sper ca d-na Stift sa lupte pentru ea. Cu toate patru picioarele si chiar si cu coada.

     • lazycat001 says:

      Bullswift !

      @ Dl. Goe

      Ati avut dreptate, replica mea i-a cauzat neamtului tuciuriu. Dar va garantez ca efectul este doar temporar, nu se va putea abtine sa nu se intoarca si sa ne mai delecteze cu galeti scoase din putul intelepciunii…

 20. Cardinal Richelieu says:

  Era nasol daca ne calificam. Ar fi trebuit sa pierdem noptile urmarind in direct meciurile Romaniei (ca’n 1994). Pe cand, in situatia aceasta, putem vedea meciurile si-n reluare… Mai putin stres, mai putine palpitatii, mai putine injuraturi…
  Ne va trece si supararea asta. Nimic nu e vesnic: nici Dumitru Dragomir, nici Mircea Sandu, nici Generatia de Aur.
  Si tineti minte:
  “Nu mor caii cand vor cainii !”

  • d'Artagnan says:

   Nu mor… dar “Şi caii se-mpuşcă, nu-i aşa?”

   • Dl.Goe says:

    La cat s-a vorbit in dodii despre cai cred ca ar merita sa fie readus in atentie subiectul scandalului despre carnea de cal vanduta ca carne de vaca de catre cei care umbla cu cioara vopsita. Se afla dintre acestia/acestea chiar si aici in incinta hanului. Mare atentie caci si caii se mananca (nu-i asa?) dar de cioara nu-s prea sigur. Poate ne lamureste expertul universal Rromica Geormanul.

 21. Cardinal Richelieu says:

  Lincezeala mare in han.
  Pluteste ceva in aer…
  Ascultati de aici, sa va reveniti:

 22. Cardinal Richelieu says:

  sau:

 23. Cardinal Richelieu says:

  Ori poate….pentru cei cu karma in deruta…

  Fiti mai veseli, fratilor !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s