Cu miloaga prin targ

O natie intreaga a urmărit cu sufletul la gura epopeea rinichiului lui Arsinel. In pijama sau in halat, de pe patul de spital si cu perfuziile in nari, actorul ne-a ținut la curent cu evolutia suferintei sale.

Emotii mari, functionare pensionate cu parul pe bigudiuri si batic in cap extaziate la gandul ca dl. Arsinel va primi in trupul sau un rinichi nou, foști securisti pe banca in parc cu un subiect nou de conversatie, fostulesti care si-l amintesc pe Arsinel de când era tras ca prin inel si avea podoaba capilara intacta, cateva lacrimi, cateva zambete, un profesor transplantolog mic dinozaur medicinist care nu a scăpat ocazia de a-si face putina reclama, flux de știri cu update-uri si breaking news-uri in legătura cu starea “maestrului”, alte lacrimi, cateva suspine, si in sfarsit nefericita tanti Tzutzi de la etajul 2 ,casnica tipica,căreia i s-a ars rantasul economic pentru ca a rămas doua minute in plus sa soarba ultimele noutati despre Arsinel  de la televizor. Cam acesta era tabloul trairilor nationale pe marginea patului de spital al lui Arsinel, pana când, stupoare! Cineva a avut curajul sa ridice o obiectie, sa facă o critica, sa interfere in dulceata harjonelii dintre natie(natia arsineilor) si rinichiul de rezerva ce i se gasise, pe cale sa devina rinichi buclucas. Nu stiu dacă respectivul (un obscur presedinte al unei asociatii de pacienti) e un scandalagiu de serviciu sau s-a plans din cauza ca a crezut ca s-a făcut o nedreptate prin transplantul “peste rând” al lui Arsinel. Este dificil de spus daca a fost favorizat Arsinel, sau daca a avut noroc. Medicina poate fi subiectiva, iar in cazul transplantului, lucrurile sunt prea complexe pentru a fi judecate de nespecialisti, si chiar de specialiști atunci când aceștia nu au acces la toate datele pacientului. Chiar programul de transplant in sine este discutabil având in vedere starea bugetului sănătății românești si modul in care este finantat acest program. Pe considerente politice, prin numiri politice si influența destul de dubioasa(si cu beneficii dubioase) Romania beneficiază de un program care in alte tari mai bogate ar fi considerat un lux. Asta in condițiile in care alte segmente sunt cronic subfinantate, si mai ales in condițiile in care rata de succes (cazuri rezolvate, vieti salvate) este mică. Dar cine sa se gândească sa pună in discuție astfel de lucruri, când emotionalitatea rinichiului lui Arsinel este mult mai dulce? Atunci când presedintele asociatiei de pacienți a fost dublat de critica acerba (si exagerata, voit badaraneasca) a lui Radu Banciu de la B1tv , natia arsineilor a explodat. Cu Arsinel in frunte. De la menuetul frivol al “rinichiului lui Arsinel” ce făcea deliciul natiei arsineilor, s-a ajuns la o vale a plangerii, cu bufeuri, lacrimi, sincope si lesinuri mai mult sau mai puțin studiate.”Televiziunile de știri” au intrat pe fir, si au ajuns la concluzia ca nimeni nu se poate lega de o icoana a neamului, ca Arsinel e un inger persecutat si un mare actor, iar peste toate oricum Basescu este de vina(ca doar B1 e basista). Arsinel a luat “miloaga” in brate, s-a plimbat cu ea pe la televiziuni, si a incercat sa o vanda natiei.

In general suferinta este o chestiune intimă, exista o discretie a bolii, o demnitate a pacientului. Oamenii mari, marii actori si personajele care beneficiază de o situație materială foarte buna, mai ales daca sunt persoane publice nici nu ar trebui sa apeleze la sistemul public pentru o operație ce poate priva pe un altul (mai umil, mai sarac, mai obscur, si probabil anonim) de șansa vieții. Demnitatea ar fi trebuit sa-l facă pe Arsinel sa-si rezolve altfel problema de sanatate. Cu discretie, cu mai multă demnitate, fără a apela la mila publica, si fără sa aducă miloaga la vânzare. Stilul acesta apartine altor vremuri,si unei lumi pe cale sa apuna. “Maestre” , nu-ți mai cumpara nimeni “miloaga”!

This entry was posted in General and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

129 Responses to Cu miloaga prin targ

 1. Anansie says:

  Cand a fost mediatizat transplantul acestui individ, publicul era deja inflamat datorita cazului copilului din parcul Lacul Tei, asa ca in afara de injuraturile lui tata, nu am auzit mai nimic despre acest caz. Eu recunosc ca si acum cand ma gandesc, ma enervez cumplit.
  Nu stiu cat de subiectiv, delicat, etc. este acest sistem al transplantelor de organe in Romania, dar stiu ca acest om nu poate fi decat o taratura ordinara, un jeg care ar merita exclus din societate.
  Nu stiu cat se poate vorbi de o discretie a bolii. Stiu sigur ca exista disperarea in boala. Disperarea pe care o simt parintii atunci cand stiu ca boala si eventualul lor deces ar provoca o suferinta imensa copiilor, si disperarea parintilor aflati in cautarea salvarii copiilor lor.
  Mai stiu ca exista conceptul de demnitate. Valoare care se dezvolta cu precadere dupa o anumita varsta. Stiu ca bunicul meu – un pic mai in varsta decat animalul in cauza – NU ar fi acceptat acel rinichi. Nu ar fi acceptat sa ia rinichiul unui tanar de 20 de ani, in defavoarea atator copii care fac dializa de ani de zile. Nici nu am nervi sa ma gandesc ce s-ar putea schimba in sistemul transplantelor.
  Atat timp cat nu exista oameni ci numai taraturi, niciun sistem nu va fi vreodata cu adevarat eficient.
  Nu vreau sa intru intr-o polemica despre cine merita sa traiasca si cine nu. Pentru mine, organul acelui tanar a fost irosit. In maxim 10 ani, o sa moara odata cu actualul proprietar. Ar trebui sa fie 10 ani de rusine.

 2. lazycat001 says:

  @ d’Artagnan

  Nu cred ca sistemul medical ce priveste transplanturile este subiectiv. In toata lumea civilizata treburile sunt clare, exista o lista de asteptare si un sistem de punctare al pacientilor. Varsta inaintata si greutatea corporala mare cu siguranta descalifica pe oricine. Si la asemenea liste senatorii sunt egali cu instalatorii, repet in lumea civilizata.

  Suntem in lumea civilizata?

  Cu numele, da. Suntem in UE si NATO, doua organizatii cu staif ce presupun anumite standarde. In realitate de fapt, mentalitatea multora dintre noi oscileaza inca nehotarata la granita dintre Orient si Occident…

  • d'Artagnan says:

   Nu vrei să vorbeşti cu Aramis, eşti supărat pe el? Sau nu ai sesizat cine-i autorul articolului de mai sus? 🙂 S-a întors fiul rătăcitor de la mânăstire…
   La ce te referi când spui de liste de aşteptare, unde senatorii sunt egali cu instalatorii, la transplanturile gratuite sau la cele contra cost?
   Oricum, atunci când nu-ţi merge buda, importanţa socială a instalatorului este net superioară faţă de cea a senatorului.

 3. d'Artagnan says:

  Vine copilul la mine şi-mi spune grav: “A murit Arşinel!” Eu rămân surprins, că doar îl văzusem dimineaţă la ştiri, proaspăt posesor de organ nou, vioi, cum combătea de pe patul de spital. Ei, am zis cu strângere de inimă, s-a mai dus un actor…Dar de unde ştii? întreb eu. De la Lucian Mândruţă, a zis că Arşinel a murit.
  Atunci m-am prins.

 4. d'Artagnan says:

  Aş fi tare curios pe cine ar alege lumea pentru un transplant dacă ar fi un singur rinichi şi doi pacienţi: dArtagnan şi Eistein. Primul, un entertainer desăvârşit, personajul în cauză aducând bucurie milioanelor de cititori şi cinefili de vreo două sute de ani şi, în caz de reuşită a operaţiei, probabil va mai aduce încă vreo câteva sute, al doilea, un savant cu o lege pricepută doar de câţiva iniţiaţi, fără de care se poate mânca, bea şi râde foarte bine, dar care va fi valabilă până când Universul nostru va dispărea.
  Oare pe cine ar alege lumea?!

  • Mitzaa Biciclista says:

   Dacă îl vor alege pe dArtagnan, foarte mulți vor comenta că ”ia uite tot pe boșorogul ăsta îl ținem pe palme, când sunt atâția tineri(Batman, Captain Planet, Făt Frumos) pe care dacă nu-i salvăm, tot societatea pierde și nu se dezvoltă”, iar dacă îl vor alege pe Einstein, vor fi destui care vor comenta: ”păi da, că din cauză că este evreu și le-a furat șansa la viață creștinilor”

   Însă, dincolo de glumă, Anansie a punctat cel mai corect.

   • d'Artagnan says:

    Mda, vin ăștia tineri din urmă ceva de speriat…

   • Kain says:

    Nu e neaparat corect cum a zis Ananasie. E opinia dansului.
    Arunca o privire in jur, cati pensionari se uita la TV? Cati oameni vor fi incantati ca il mai vad pe Arsinel de cateva ori si retraiesc aminitiri nostalgice? Cati vor fi incantati ca un oarecare necunoscut, un mediocru in cel mai bun caz, instalator sau ce-o fi, mai traieste inca 40-50 de ani.
    Ce comparam aici? fericirea multora cu fericirea catorva? sau anii de viata?
    d’Artagnan a schitat problema bine, alegerea e subiectiva.
    Opinia mea e ca in acest caz nu exista cale corecta, ambele sunt rele. Solutia corecta ar fi sa existe cate un rinichi pentru toti.
    Cati tineri sanatosi mor zilnic la noi in tara? De ce nu se implica populatia in organizarea unor programe serioase de donare a organelor? Castigul ar fi pe doua parti, vor fi mai multe vieti salvate si ar fi posibil sa se si vanda unele organe, beneficiari fiind familiile donatorilor.
    Dar traim in Romania, anul domnului 2013. Si preferam sa ridicam biserici in loc de spitale, preferam sa ne ingropam mortii in loc sa donam organe, preferam sa ne uitam la show-uri TV in loc sa facem miscare sau altceva mai util.
    Lumea nu e dreapta, daca se ridica cineva din multime, e ridiculizat si de multe ori doborat(Platon-Mitul pesterii: http://agonia.ro/index.php/prose/105935/Mitul_Pe%C5%9Fterii).

    • Mitzaa Biciclista says:

     @Kain
     Mulțumesc pentru link, mi-a făcut plăcere să-l citesc.
     Sigur că părerile sunt subiective, tot așa cum suntem și noi, oamenii, incapabili de obiectivitate, iar acesta nu este neapărat un lucru rău.
     Însă nu vi se pare că expresia domniei voastre: ”Cati vor fi incantati ca un oarecare necunoscut, un mediocru in cel mai bun caz, instalator sau ce-o fi, mai traieste inca 40-50 de ani.” seamănă un pic de infatuare? Cine ar putea fi în stare să judece ce fel de viață va duce cineva, când nici noi înșine nu știm ce vom face mâine? Tocmai fiindcă mi-ați pus în față linkul de mai sus, nu ar trebui să judecăm cu mândrie. Probabil ca Arșinel reprezintă nostalgii pentru anumiți pensionari, dar părerea mea rămâne aceea că un bătrân nu ar trebui să primeze în fața unui tânăr. Nu pare corect, atunci când nu ai încotro să alegi, să iei șansa de viață a unui om că să o dai altuia care deja a trăit-o. Cât despre a-l ridica în slăvi pe Arșinel, pfff, despre cine vorbim? Cine e ăsta? Dar dacă în locul lui era Neagu Djuvara, ei? Uite aici chiar mă prindeați la înghesuială 🙂
     Oricum, vă mulțumesc pentru povestea de mai sus, merită citită de toată lumea.

     • Kain says:

      Dumneavoastra decideti daca este corect sau nu, dupa standardele dumneavoastra. 5 ani de viata productiva pentru un om de stiinta nu pot fi echivalati nici cu 1000 de ani de viata productiva a unui muncitor fie el si inginer, daca e sa judecam eventualele beneficii aduse societatii pe termen lung. Dar daca folosim alta gandire, viata e facuta sa te bucuri, sa ma manci sa bei si sa te distrezi, da, clar atunci castiga tanarul, fiindca el nu a apucat inca sa bea sa manance si sa se distreze.
      Fiecare alege folosind o scara a valorilor morale proprii cand da un verdict rapid, si aici ne oprim, nu putem sa intram in detalii depre moralitate ca ne pierdem.
      Dilema actuala cred ca ar fi putut fi rezolvata mai usor daca s-ar fi facut un spot publicitar care face apel la mila romanilor, cu Arsinel pe patul de spital, asteptand un donor. Cred ca aveau de castigat si televiziunile din reclama, si cei care faceau reclama, si cel care dona rinichiul(faima). Toate acestea fara sa se incalce regulile.

     • Radu Humor says:

      “Cât despre a-l ridica în slăvi pe Arșinel, pfff, despre cine vorbim? Cine e ăsta? ”
      Oribil !
      În primul rând e un om ! Şi nu unul oarecare !
      Un actor talentat, mai nou şi un director manager foarte iscusit, care spre deosebire de mulţi dinztre noi lasă ceva în urma lui ( tâmpenia că doar cei bătrâni se, sau s-au bucurat de interpretările lui mi se pare jalnică !) spre deosebire chiar de un neagu Djuvara, pentru care am un respect limitat, la fel ca şi categoria de oameni care se mai bucură de zisele lui 🙄
      Această falsă problemă, ridicată chiar pe timpul unui aşa zis capitalism , prioritatea în faţa bolii, că în faţa morţii nu există, moartea fiind cea mai democratică şi imparţială instituţie : Când îţi vine rândul nu mai contează bogăţia, banii, vârsta sau alte motive, Pleci cu ea cum e în bancul ăla cu cel care s-a ascuns la o grădiniţă, punânându-şi babeţică şi pampers, că poate aşa nu-l va găsi moartea 😉
      – Hai, ptrutru cu mine! i-a zis moartea pe limba lui, dar de scăpat, tot n-a scăpat !
      Dacă eram în locul dr Lucan un mare specialist, dar şi scump la preţ, tot aşa aş fi procedat !
      Arşinel, de bine de rău s-a dovedit un excelent actor, dar mai ales un om care a ştiut să mai facă oamenii să treacă mai uşor peste greutăţile vieţii; (ce se ţin scai de români de vreo 50-60 de ani ) şi merita nu numai asemenea prioritate dramatică, dar şi o recunoştinţă mai mare din partea noastră
      Ca să nu mai vorbesc de o leafă mai de Doamne Ajută, care iar fi permis să-şi rezolve nefericita problemă prin străinătate.
      Nu ştiu de ce nu se indignează la fel unii atunci când pleacă peste hotare, sau sunt transplantate în ţară organe vitale pentru tot felul de străini, de regulă, cam de aceaşi vîrstă cu Arşinel al nostru !
      De data asta, cea care a nimerit în gard, n-a mai fost oiştea 🙄
      Ci bicicleta !
      Cu tot cu ce ducea pe ea 😉
      Cu atâta ură şi dispreţ !

 5. Maintenon says:

  Aramis

  Bine punctat. Din toata povestea e de retinut milogeala la care se dedau unii oameni inchipuindu-si ca notorietatea si putina simpatie ii va salva de ridicol. Arsinel este un actor de susanele, fara un impact prea mare in viata artistica. Plus ca stiu din sursele mele 🙂 ca la Teatrul de Revista nu mai incap si actorii tineri de atata “Stela si Arsinel”. Unii oameni nu stiu sa se retraga la timp. Spuneai odata ca oamenii au termen de garantie, sau ca la un moment dat expira. Aveai dreptate. Demnitatea lui “special guest star” sau aparitie “cameo”(cum i-ar sta bine) ii lipseste acestuia.
  In rest, numai de bine 🙂

  • d'Artagnan says:

   Maintenon, dacă tu nu ești fan Arșinel, asta nu înseamnă că nu are publicul său fidel și destul de consistent, altfel nu l-am vedea făcând reclamă la Farmacia inimilor noastre, Catena …

  • Radu Humor says:

   “Arsinel este un actor de susanele, fara un impact prea mare in viata artistica. ”

   Aşa e ! Subscriu ! Numai că 90 % din textele lui au fost făcute de nişte alogeni ( în primul rând Maximilian), specialişti în denigrarea şi batjocorirea românilor, care a început odată cu acapararea tuturor mijloacelor de informare în masă, cum le spunea pe atunci, de către cei veniţi pe tancurile sovietice să aplice şi în România , comunismul !
   De la Ana Pauker, cu tot neamul ei cel blestemat nici nu te puteai aştepta la altceva !
   Decât ca unul ca Roller să ne scrie istoria, sau ca alde Tismăneanu, Patapievici, Neulander, şi ceilalţi să ne facă politica de stat, odraslele lor ajungând nu numai să combată comunismul, dar să şi câştige abject de pe urma lui :mrgreen:
   Nişte nesimţiţi ! ( cum zicea cineva, fără a putea fi contrazis în vreun fel !)

 6. Maintenon says:

  Aramis

  Chestia cu “miloaga”i se potriveste iepurashului, sau poate ar trebui sa fie “cu paranoia si delirul prin targ” 🙂
  Nu ti-e mila de el? se comporta ca o femeiushca neiubita si nebagata in seama de cel care este obiectul adoratiei sale. Da-i un semn, spune-i ceva, nu vezi cat sufera, cat patimeste?

 7. neamtu tiganu says:

  in sfirsit o prostare demna de dartagnian, sau mai bine spus, de nivelu lui. Asta e el, asta poate, d-aia il iubim. Vedem si interventiile de un inalt nivel moral si intelectual al domnului Anansie, subliniate chiar si de mindra Mitza biciclista… Ca cum zice vorba din popor, “cine n-are un rinichi, sa-si cumpere!”

  • d'Artagnan says:

   Ţigane, articolul la care cu inteligenţă comentezi este al lui Aramis, nu al lui “dartagnian”…Te-a prostitără pesemne băutura. Eu ți-am zis: nu mai bea, bă, țigane, nu mai bea, că te ramolești la cap! Da’ tu nu și nu.

 8. Dl.Goe says:

  Eu am aflat (abia acum!!! rusine sa-mi fie) – de la doi batranei de bine (cismigei) – ca Arsinel si cu Stela (Stela Popescu nu alta) ar fi sau ar fi fost basisti, pro-basisti, simpatizanti sau cam asa ceva, iar faptul ca acum tocmai basescul (el insusi in persoana vezi bine) si basestii (exclusiva basestii, toti basestii, in pår) l-ar vrea mort, sfasiat, pe marele actor Arsinel este doar o problema interna a basismului, acest cancer social al societatii distopice, care mananca organe si distrge valori (ationale). Presupun ca batraneii cu stirea sunt “imuni” la propaganda basista dupa cuma au fost “si” la cea comunista. Cica “statul la rând” e echivalent cu “statul la coada” care e stiut ca e un concept al statului comunist. Basescu ar fi zis ca, in capitalism, cei cu bani trebuie sa-si permita sa nu stea la coada. Prin urmare atacarea arsinelului fara coada (dar cu bani) este o simpla contrazicere de sine, o bâlbå noua din seria fara sfarsit a bâlbelor båsiste. Asadar, d-le Aramis, degeaba incercati d-voastra sa depolitizati cazul, ca e curat politic. O sa vedeti asta si din comentariile lucizilor cititori (zoon politikon). Dar chiar asa… D-voastra stiati ca Stela si Arsinel au fost basisti? Sunt unii (fara alta treaba) care au liste si cam stiu cine ce e. Ba inca prin extrapolari si alte metode ei pot stabili cu precizie daca Toma Caragiu, George Calinescu, sau chiar Eminescu ar fi fost sau nu basist sau anti-basist, altceva nici neavand ce sa fie.

  P.S. Despre George Calinescu va pot spune cu certitudine ca ar fi fost anti-Basist. Credeti ca intamplator a scris el sireacul s-Crinul Negru si Enigma Otiliei (ecranizat in clar ca Felix si Otilia)? Puteti crede dar sa stiti ca nimic nu-i intamplator pe lumea asta. 🙂

  • neamtu tiganu says:

   domnu Goie suge Pula!

   • Dl.Goe says:

    Se pare ca d-lui Calomfirescu nu i-au trecut durerile de data trecuta cand a luat-o peste bot. Dovada si promtitudne cu care se afiseaza ca fan al d-lui Goe. Ca de obicei isi trateaza durerile de bot cu un cuvant de draga amintire, pe care-l tine in permanenta in gura. Cu marinimie deschide gura (plina) ca sa arate tuturor ce are in gura. Dar numai in public. Acasa, de fata cu nefasta, nu zice nici pâs, ca sa nu i se vada aluzia lingvistica germano-româna.

 9. Observator says:

  Aramis, dar trag concluzi ca te uiti la televizor. A trebuit sa iau netul la răscolit ca sa culeg date pentru a comenta.

  Aramis, eu deplâng doua lucruri: faptul ca romanul a ajuns sa-si plângă necazurile personale la televizor (părinții copilului ucis de câini s-au dus de-au făcut parastesele copilului pe la toate posturile de televiziune, Arsinel i-a făcut rating lui Voiculescu) si faptul ca am ajuns toți sa ne pricepem la toate. Decidem si cine e compatibil pentru un transplant si cine nu. Eu chiar propun ca oridecateori apare un donator sa facem referendum. Si ce daca dupa aceea organismul pacientului a respins organul. Măcar a primit șansa in mod democratic.

  • Kain says:

   Cine va da dumneavoastra dreptul de a decide ce trebuie facut cu un organ? Daca omul a murit, corpul sau devine proprietate publica?
   Stie “pulimea” ce e mai bun pentru tara, hai sa facem referendum! Adunam toti taranii, bautorii de bere si mancatorii de mici, ii punem pe toti la un loc, si ca sa le pice bine la fiere micul(cu bicarbonat ca e mai mare, mai roz, mai fraged, da mai bine) punem cativa manelisti(berea si mici merg cel mai bine cu salam, nu-i asa?). Cu berea in mana, micul in gura si lacrimi in ochi de la manele, sa vezi atunci cum stampileaza burtosii… nu te tii cu buletinele de vot, la foc automat. Cei care fac exces de zel si stampileaza mai multe buletine, primesc un extra mic cu dedicatie, pentru efortul depus.
   Nu ai cum sa gresesti, e democratic. Ia micul si taci!

 10. lazycat001 says:

  @ Aramis

  Scuze de confuzie, ce sa faci, obisnuit mai mult cu d’Artagnan pe-aici pe la mese..

  @ d’Artagnan

  Listele de asteptare la care ma refer sunt cele ce privesc desigur transplanturile. Exista o lista de asteptare (de fapt mai multe, pe fiecare organ unde exista posibilitatea de transplantare) si atunci cand apare un organ, ar trebui sa se intruneasca o comisie care sa decida prompt cine primeste organul respectiv in functie de compatibilitate si de pozitia pe lista respectiva.

  Desigur pozitia pe lista depinde de un punctaj unde atarna greu varsta, bolile, conditia fizica a posibilului primitor de organ (si aici se puncteaza greutate, tensiune, rezultate multiple analize etc).

  Arsinel nu se putea plasa prea sus pe o asemenea lista de unde trag concluzia ca a fost mai degraba o decizie unilaterala a doctorului Lucan, care si-a adus aminte probabil ca Arsinel l-a facut sa rada copios in tinerete. Numai ca asa ceva (decizia, nu rasul) este inacceptabil intr-un stat cum ar trebui sa fie Romania.

 11. @ Kain

  Scrii:

  “Stie “pulimea” ce e mai bun pentru tara, hai sa facem referendum! Adunam toti taranii, bautorii de bere si mancatorii de mici, ii punem pe toti la un loc, si ca sa le pice bine la fiere micul(cu bicarbonat ca e mai mare, mai roz, mai fraged, da mai bine) punem cativa manelisti(berea si mici merg cel mai bine cu salam, nu-i asa?). Cu berea in mana, micul in gura si lacrimi in ochi de la manele, sa vezi atunci cum stampileaza burtosii… nu te tii cu buletinele de vot, la foc automat. Cei care fac exces de zel si stampileaza mai multe buletine, primesc un extra mic cu dedicatie, pentru efortul depus.
  Nu ai cum sa gresesti, e democratic. Ia micul si taci!”.

  EXCELENT!!! Sincer! Cu adevarat excelent! In cateva cuvinte, ai descris si ai explicat perfect esecul inevitabil al democratiei. Democratia nu este, nu poate fi un sistem functional; e un mit. Ceea ce nu ai inteles este ca, involuntar, basistul furibund care esti a descris si a explicat perfect, involuntar, dar concomitent, si ascensiunea unui specimen ca Traian Basescu, in mod normal imposibila in orice tara civilizata: il votam, ca E DE-AL NOSTRU: bea, mananca mici (tineti minte episodul din Constanta natala, din fata blocului parintilor, nu-i asa, unde Presedintele, fiu exemplar, se dusese sa-si viziteze batrana mama, dar, inainte sa apuce sa o faca, a intalnit niste vecini ai acesteia facand mici pe un gratar, in aer liber, si, popular cum il stim, fara fasoane, iubitor de popor, adevarat Heric al IV-lea dambovitean, il a casse la croute avec son bon peuple, acolo, pe loc, oprindu-se din cand in cand din mancat mici ca sa invete un copil de-al locului cum se face: “Ia si painica!”, ca doar il stim cu totii, e bun ca painea calda), tavaleste blonde (“Mama, ce i-as mai trage-o si io asteia!”), apoi le face ministrese, se hahaie, isi da parul peste chelie, pute de la o posta a om din popor si ne arata clar, cu subiect si predicat, PE INTELESUL NOSTRU, iar si iar, pana la greata, cine sunt dusmanii nostri, dusmanii poporului (bine, de fapt, aia sunt dusmanii lui, dar poporul amator de mici si bere si usor manipulabil nu pricepe asta nici in ruptul capului). Asa a ajuns gunoiul asta portuar un om politic cu mare priza la public – publicul din care provine, caruia ii seamana leit si care l-a iubit nespus. Cati d-astia nu am auzit: “Il votez pe Basescu, ca-i barbat adevarat”! Yesss!!! E drept ca niciodata nu l-a votat peste 50% din electorat, el a furat alegerile si in 2004 (cand unul din cele doua exit-poll-uri principale il dadea la egalitate cu Nastase, iar celalalt il dadea castigator pe Nastase, cu peste 100.000 de voturi), si in 2009 (Theodor Baconschi, ambasada Rromanicii la Paris si toata epopeea), dar, orisicum, l-au votat suficiente neamuri proaste, ragaitoare de iz de mici si bere, cat sa-i faca frauda floare la ureche: m-au ales 49%, mai fur 2% si m-am scos. Traiasca rromanasii, tiganii Ioropei!

  • MITOCANII anonimi si-au ales un MITOCAN sef. SUPERB!!!

   • lazycat001 says:

    Te inseli masiv, daca ar fi contabilizam unde sunt mitocanii, bautorii de bere, amatorii de mici moca si mai ales cei usor de manipulat suint convins ca sunt 90% in barca USL-ului cel atat de alb si imaculat…

    Vezi ca doar ce a fost demis procurorul care a avut tupeul sa nu ii dea NUP lui Dragnea, asta apropo de mitocanie…

    • Da, domnule, ce nedreptate, auzi la el, sa-i dea NUP lui Dragnea, cand toti basitii stiu ca nemernicul asta a fost unul din principalii artizani ai “loviturii de stat”!!!

     Sunteti irecuperabili, dragilor!

     • Erata: auzi la EI, ce nedreptate, sa vrea NUP pentru Dragnea, cand toti basitii stiu ca nemernicul asta a fost unul din principalii artizani ai “loviturii de stat”!

      Da, da, stiu, v-ar fi uns pe inima, retardatilor, inca o condamnare “exemplara”, dar ce vreti, abuzurile au si ele o limita!

    • “Vezi ca doar ce a fost demis procurorul care a avut tupeul sa nu ii dea NUP lui Dragnea, asta apropo de mitocanie…”

     Oricum, asta n-are NIMIC de-a face cu mitocania!!!!!!!!!!!!

  • Kain says:

   Iepure… ca de obicei, nu te intrece nimeni. Ramai campionul incontenstabil la antibasism, categoria musca(musca rau, daia esti mic si pricajit, te consumi pe interior).
   Sincer acum, nu e bine pentru nimeni sa sufere cum suferi tu, incearca sa faci ceva ce te calmeaza, mai da drumu la cateva injuraturi cu efect terapeutic. Lumea e un pic mai complicata, nu e in doua culori.

   • d'Artagnan says:

    Aşa, Kain, ia-l cu duhul blândeţii…nu rezolvi nimic, dar măcar nu-i accentuezi suferinţa.

   • Iepurele de Martie says:

    De, ce sa mai spui si tu? Dupa argumentele mele incontestabile, nu-ti ramane decat sa bati campii, total pe langa subiect. Sunt de acord doar cu fraza din final: lumea e un pic mai complicata, nu e in doua culori. Tocmai de-aia retardatii pentru care gunoiul portuar e binele suprem, pentru simplul motiv ca asa s-a autoproclamat el, iar adversarii sai sunt raul, ar trebui executati. 😀

 12. lazycat001 says:

  @ d’Artagnan

  Poate nu ar strica o minima moderare la comentarii… Nu zic sa nu fim mai slobozi la gura, ca doar e democratie 🙂 dar daca se ajunge la indemnuri de felatie eu cred ca e cam mult…

  Sau se manifesta si aici goana dupa rating masurat in numarul de comentarii?

  • d'Artagnan says:

   Tocmai ce m-a rugat DlGoe la articolul trecut să nu-i moderez mesajele ce-i sunt adresate de mitocan. Citeşte şi te convinge.
   Dacă se adresează aşa altora îl voi modera.

   • Dl.Goe says:

    aprob pozitiv 😉

    fiecare cioara pe limba ei piere… Rrommica Germanul este un artist de circ innascut, un contorsionist care reuseste mereu auto-felatii spectaculoase, in public (ca e si exhibitionist). Acesta ramanandu-i singurul fel accesibil de sex este si mudul in care se reproduce alimentandu-se cu fluide pentru a se mentine in viata. A incerca sa-i amputezi organele distopice pe care le tine in gura ar echivala cu o eutanasiere. De aceea v-am si spus ca ar fi mai comod sa i se accepte mai degraba aceasta sinucidere asistata, pe limba lui. Lasati-l sa se recircule liber.

   • Radu Humor says:

    Înjurăturile Nemţului sau ale oricărui altcineva, nu fac decât să-l înobileze pe unul ca goe 😆
    Un subprodus al speciei blogeristice ce n-are asemănare !
    Nici ruşine, nici măsură !
    În toate 😉

 13. Iepurele de Martie says:

  Deci, a propos de demiterea strigatoare la cer a acelui procuror bun si independent, chiar cand era pe punctul de a face inca o data dreptate: ca si CCR-ul, DNA-ul nu este nimic altceva decat un instrument de opresiune basista, prin care gunoiul portuar isi persecuta adversarii politici, unica ramasita a vremurilor glorioase in care desfiintase in totalitate separarea puterilor in stat si controla si guvernul, si parlamentul, si puterea judecatoreasca. Dupa castigarea alegerilor parlamentare de catre USL, in toamna anului trecut, slugoii Ponta si Antonescu au acceptat conditia impusa de SUA si Germania, care, in vara aceluiasi an, l-au mentinut cu forta-n functie pe slugoiul si mai mare de Basescu, de a nu-i retrage acestuia din urma “justitia”. Asa se face ca tarfa Ponta a numit-o in fruntea DNA, la maaari presiuni din exterior, pe curva Kovesi. Si pentru ca asta este singurul instrument de exercitare a puterii si a opresiunii care i-a mai ramas, gunoiul portuar il foloseste la capcitate maxima, de cea mai halucinanta maniera, tipica numai dictaturilor bananiere latino-americane: Nastase e condamnat “cu rol de exemplu” (sic!), Voiculescu – pentru “considerente telepatice” (sic!), Dragnea e trimis in judecata pentru “Dosarul ‘Referendumul'” (gunoiului portuar nu-i ajunge ca, vara trecuta, a calcat in picioare de maniera cea mai crunta statul drept, punandu-si slugile din CCR sa impuna un cvorum la referendum dezavuat de insasi Comisa de la Venetia, organ consultativ al UE, oprind INS-ul sa dea la timp rezultatele oficiale ale recensamantului, pentru a se vota dupa liste electorale mai vechi de 10 ani, ca s-a intors in functie dupa ce a fost demis printr-un referendum perfect constitutional, nu, nu-i ajung toate astea – lucruri pentru care LUI ar trebui sa i se deschida MAI MULTE dosare penale – , mai vrea sa-i si pedepseasca pe cei care au cutezat sa se foloseasca de prevederile legii si sa-l dea jos). “Justitia” ii hartuieste EXCLUSIV pe adversarii gunoiului portuar, desemnati de el, in mod public si diversionist, drept dusmani ai poporului, si imbecilii se lamenteaza ca un procuror basit si abuziv, dintr-un DNA basit si abuziv, a fost demis. Vai, vai, vai, ce nedreptate, ce abuz! Sa iei negrul drept alb, si asta cu o incapatanare cronica, mi se pare dovada suprema de oligofrenie.

  • Radu Humor says:

   Tizule, jos pălăria !
   Binenţeles şi Băsescu ! :mrgreen:
   Chiar sunt curios până unde pot aluneca unii pe scara demnităţii umane 🙄

  • Radu Humor says:

   În primul rând, cum să-l judeci pe Dragnea, când te faci că n-ai auzit de baconschi ?!
   Nu că Dragnea n-ar trebui judecat, dar pentru cu totul alte motive :mrgreen:
   Numai că iar s-ar vedea că şi berceanii şi videanii şi Udrea şi Băsescu sunt şi mai amestecaţi în afaceri cu statul, cu prejuduicii la fel de mari !

  • Dl.Goe says:

   @Iepu Roiu – Daca doriti cu orice pret sa evitati medicatia ati putea opta pentru metode naturiste, incercand, de ex., cu ceai de tei. In cazul d-voastra presupusele efectele secundare (colaterale) resimtite consumand, regulat, sau chiar si neregulat, ceai de tei, oricum ne mai contand, caci vai, (si) sub acest aspect intrati in aceeasi categorie cu Rromica Germanul si cu Radu Humori. D. Râs. Grupul pasivilor. Singura deosebire notabila ar fi aceea ca macar Rromica isi ingaduie (tot neregulat) sa bea si distilat, fiind mereu intr-o stare euforica si ambigua. In cazul d-voastra sacrificiul este cu atat mai demn cu cat pana nici cafelei nu-i faceti nicio concesie.

   P.S. D-le Pârjan, sincer acuma, de ce nu va apucati d-voastra de teatru de revista? Sau de teatru, sau de revista, revista presei etc. Afectiunea psihica de care suferiti (stoico-eroic) are o nota comica fabuloasa care asa se iroseste aiurea. In peisajul umoristic al mediei din zilele noastre ati fi o pata de culoare cu cupletele d-voastra. La Iu-ni-on, la Iu-ni-on… la Iu-ni-on… Comedii nemtesti si cuplete pârjanesti. Il puteti lua si pe Råduhu, ca femeie de serviciu in culise, ca vad ca-i cam place sa va perie si sa va care tzucalul. Poate sa va faca si ceai. Lui Rromica sa-i puna si rrom. Aber in Maßen.

   P.P.S. In ne/buna sa traditie, stimata d-na Observator face iarasi observatii fara sa observe… ca nu incape comparatie intre show-rile lui Arsinel si campania familiei lui Ionut dusa (in mediul media care este) in favoarea unei solutii care sa reduca sansele repetarii unor tragedii similare in urbea B. Restul comentariilor pe care le face, cu scremuta ironie, d-na zisa Observator o califica pentru categoria Corneliu Vadim Tudor – varianta blajina.

   • Observator says:

    Mama, ce mi-ati spus-o!. dar de ce domnul ala? Io-s mai neuitata la televizor in ultima vreme? Si drept e, daca ati inteles ca faceam comparative intre … si …. nu am fost clara deloc. Domnul meu, pe mine ma apasa, chiar daca nu-i pasa nimanui de asta, ca am ajuns sa traim intr-un etern “Dansez pentru tine”.

    • Dl.Goe says:

     @D.O. – Poate n-ati observat dar nu vorbeam cu domnia voastra. Si nici d-voastra (parca) nu vorbeati cu domnia noastra. Asa ca nu vad de ce trebuie sa incercati sa-mi vindeti mie personal contradictiile d-voastra ieftine pe care le dati gratis. Practic ma fortati sa va ofer, pentru reciprocitate, tot gratis, o observatie (veritabila): Apasarea d-voastra vizavi de faptul ca traiti (ceva) etern, nu are legatura cu realitatea. Nu ca n-ar fi aceea realitatea eterna ci ca apasarea d-voastra, doamna mea… Lasati si d-voastra observatiile si treceti la observare. Daca asta nu va este la indemana (si presupun ca nu va prea este) v-as ruga faceti un efort de luciditate atunci cand va alegeti clienti carora le vindeti gogosi. Eventual puteti organiza un referendum democratic pe tema asta ca sa nu va irositi apasarea in van fara paravan. 😉

   • Observator says:

    Si o sa inchei cu un citat din Oana Pellea ce tocmai ce am citit ca a avut o reactie similara la cererea de martirizare a lui Ionut “Eu, pana azi, stiam ca doliul e doliu. Ca interesul e interes. Ca bunul simt, e bun simt si penibilul, penibil”.

    Poate ca doamna a reusit sa puna in cuvinte mai bine ca mine sentimental ce am vrut sa-l transmit.

    • Dl.Goe says:

     @Observator – Vai doamna, aici ati adus-o extrem de bine: penibilul este penibil, mai ales in cazul vorbitorilor care ignora gramatica, in dauna limbii române.

     “Poate ca doamna a reusit sa puna in cuvinte mai bine ca mine sentimental ce am vrut sa-l transmit.” – Sunteti asadar mai mult ca perfectul. Sau mai mult ca prefectul.

     Ceva mai corect (sub aspect strict gramatical; in rest nu) ar fi fost sa ziceti: “Poate ca doamna a reusit sa puna in cuvinte mai bine decât mine sentimentul pe care am vrut sa-l transmit.” Ati comis, in stilul “tanti Mitza” o greseala care denota carente in educatia primara. Daca tot ziceti (iarasi) ca ati incheiat v-as ruga sa nu minimalizati importanta gramaticii si a limbii romane, nu doar pentru ca asta denota… ååå, denota! si si dauneaza transmiterii eficiente a ideilor si sentimentelor d-voasta, ci si pentru ca gramatica este importanta per se, caci vorba ‘ceea: Una e sa fi futut – si cu totul alta este – sa fii futut, cu eventualul accord in gen, numar, caz etc… Cu stima al dv. dl.Goe.

     • Faptul ca un agramat patentat ca Goe – agramat pentru ca nu mai traieste de mult in tara si agramat pentru ca, probabil, in calitatea lui de fizician, n-a avut nici inainte sa paraseasca Rromanica prea multe afinitati cu limba romana – faptul ca un agramat patentat ca Goe, deci, da lectii de gramatica, “corectand” o fraza PERFECT CORECTA (de fapt, inlocuind niste cuvinte corect folosite cu niste sinonime), este de un comic nebun. Undeva, intr-un comentariu de mai sus, a scris “nemaicontand” in 3 (trei!) cuvinte ( 😯 ), pe langa multe alte abateri de la normele exprimarii corecte, dar da lectii de limba. Bine, acum il inteleg: la cata limba a dat el la fundul lui Base, “omul” poate fi considerat expert in limba; dar nu romana, din pacate. E limbist, dar nu lingvist. 😆

      • Dl.Goe says:

       @Iepu Roiu – Sunteti, in baza DEX-ului d-voastra pe care-l tineti in poala din 1984, extrem de prost informat. Fraza respectiva nu este corecta si denota o greseala de gramatica elementara, o greseala facuta indeosebi de persoanele cu o educatie precara. Faptul ca sariti ca ars, din papuci, ca cavalerul, ca sa o ocrotiti pe protejata d-voastra, d-na Obse, ca fiind din aceeasi gasca, denota nu doar lipsa de educatie, agramatism si talibanism gregar, dar confirma in acelasi timp “labilitatea” psihica de care suferiti cronic (stoico-eroic, in tacere si fara medicatie)

       P.S. Restul delirului cu care alintati audienta denota simptomele unor afectiuni psihice inca si mai grave, uluitor de congruente cu cele care sufera o alta doamna cu care ati intrat in contact intelectual neprotejat, respectiv d-na Carmen (fosta d-voastra consiliera pe fond nervos). Va doresc sanatate.

       • Iepurele de Martie says:

        Nu va mai obositi. Va cauzeaza.

       • Atat prin opiniile dvs. politice, cat si prin recomandarile “gramaticale” si aprecierile conform carora cine nu le respecta sunt “indeosebi persoane cu o educatie precara”, sunteti un GÂGĂ. Restul e tacere, domnule Gâgă.

        • Dl.Goe says:

         Aici m-ati cam prins… in dialog. Faptul de a da impresia ca as accepta ca interlocutor un iepure lepuit pe creier nu poate sa dea bine la public. Asa ar fi… daca am conta pe cei care nu sunt in stare sa vada dincolo de aparente. Doar ca noi nu contam pe ei. D-voastra, manipulatorul amator, da.

        • Dl.Goe says:

         P.S. Vad ca incercati timid sa acceptati faptul ca respectiva greseala gramaticala chiar este o greseala. Foarte dragutza ideea ca n-as fi fost indreptatit s-o constat din cauza unor presupuse opinii si/sau orientari politice. Acceptarea agramatimului la partenerii de “idei” fixe, face intr-adevar parte din arsenalul politic al iepurilor. Presupun ca ati inceput sa folositi, in paralel cu DEX-ul orwellian din 1984, si Indreptarul ortografic, ortoepic si de punctuatie, editia 1953, pus in circulatie dea Academie, abia dupa moartea lui Stalin.

        • Iepurele de Martie says:

         Pentru a n-a oara, “perspicacitatea” dvs. MA ULUIESTE! Nu, “greselile” semnalate de dvs. NU sunt greseli. N-ati facut decat sa inlocuiti niste cuvinte perfect utilizate cu niste sinonime, apoi ati zis c-ati corectat. Cum spuneam: GÂ-GĂ.

 14. “Sunt de acord doar cu fraza din final: lumea e un pic mai complicata, nu e in doua culori. Tocmai de-aia retardatii pentru care gunoiul portuar e binele suprem, pentru simplul motiv ca asa s-a autoproclamat el, iar adversarii sai sunt raul, ar trebui executati.”

  Si pentru care tot ce decide o instanta judecatoreasca vanduta basitului e DREPTATE, ca aia sunt magistrati si totul s-a petrecut legal. Nastase, Voiculescu, Dragnea – infractori DOVEDITI, vorba muistului Goe, ca doar i-a condmnat “justitia”, n-asa? “Justitia” i-a gasit vinovati. Deci, SUNT vinovati. Ca doar suntem retardati si credem sincer ca “justitia” nu poate fi vanduta, ca, chiar daca, prin reducere la absurd, ar fi, s-a vandut omului care incarneaza BINELE si care, prin cea mai fericita intamplare, e seful statului etc. Doamne, ce fericire pe noi!!! Cum ne-a mai pus Dumnezeu mana-n cap, de cand a fost ales basitul!!! Pai voi va dati seama ca Rromanica este, efectiv, CETATEA IDEALA?! Si ca e SINGURA DIN LUME?! Peste tot, chiar si in tarile cele mai civilizate, exista conducatori corupti (Chirac in Franta, Khol in Germania…), judecatori aserviti, numai la noi lucrurile merg STRUNA!!!!!!!!!!! Presedintele nostru e PUR, judecatorii de asemenea, cum ne-om fi nimerit noi, oare, cei mai curati “dupa” tot mapamondul? Gunoiul portuar si judecatorii aserviti lui sunt albi, adversarii sai sunt negri. Doua culori.

 15. Voi va dati seama cat de isteric si de bolnav si de maniac si de obsedat si de dus cu pluta si de penibil si de caraghios poate fi specimenul “Aramis”, daca are maaare grija sa-mi scoata, din fiecare link catre blogul la care face trimitere peudonimul meu, litera “c”, din “ascutirealupteideclasa”, doar ca sa nu poata ajunge nimeni pe blogul ala? Adica, dai click pe “Iepurele de Martie” si ti se spune ca “ascutirealupteidelasa.wordpress.com nu exista”, pentru ca “Aramis” sterge, DE FIECARE DATA, initiala cuvantului “clasa”, din linkul catre blogul meu care apare automat sub comentariile mele. 😆 😯 Iar cand cel care-mi posteaza comentariile e d’Artagnan (care, spre deosebire de el, nu se coboara in asemenea abisuri ale josniciei si penibilului), intervine si la mesajele alea si-si face “datoria” dupa ce au fost postate. E un caz clinic, bietul de el, nu mai incape nici o indoiala ca sanatos la cap nu este!!!

  • Dan căpitan de plai says:

   Mai maharajala, shmecheroaica mică si puturoasa, de ce ești scroafa? După ce ca-ți accepta toate comentariile si te lasa sa imputi pe aici spațiul după cum vrea urechea ta de magar, mai ești si nerecunoscatoare. Bine îți zice mignona Maintenon, te comporti ca o baba din aia NF căreia nu i se da atenție.
   Numai prostii spui. Sa-i iei apărarea lui Dragnea e chiar caraghios. Hotzomanul ăla de Teleorman merita tot ce i se întâmpla.
   Maharajala, fii miloasa si te du , nu mai plictisi lumea pe bloage.

  • Dl.Goe says:

   @Iepu Roiu – Probabil ca ar trebui faceti reclamatie la Societatea pentru protectia animalelor cu handicap psihic. Poata va adopta Brigitte Bardot pe blogul ei alaturi de (alti) catzei. Bine… acuma se stie ca d-voastra, care sunteti cel mai bun dusman al câinelui, aveti un dinte impotriva catzeilor vagabonzi din rasa maidanez, dar perspicacitatea ar trebui sa ajute sa intelegeti ca in contextul dat orice alianta v-ar putea fi de folos. La cum latrati d-voasta, daca va mai si lasati urechile pe spate, nu baga nimeni de seama canini lipsa si hipertrofia incisivilor. Cred ca n-ar trebui sa tolerati nici dicriminarea rasiala sau “speciala” 😯 la care sunteti supus si nici ingradirea dreptului la libera defulare a iepurilor psihotici de rit melancolic din loja masonica a rozatoarelor de idei.

   P.S. @Pierre – Baconschi? Cuuuum nu stiti? Pai Baconschi a fraudat masiv alegerile prezidentiale la Paris. Nu stiati? Pai se poate? E dovedit: S-a spus la TV, la Antene, a mai spus-o si Dl.Iepu. In plus n-a fost judecat si nici condamnat de justitie (se stie ca justiia e basista) asa ca toate probele sunt impotriva sa. Presupun ca sunteti un basist nenorocit si va prefaceti ca nu stiti ca Baconschi a fraudat masiv alegerile doar asa ca sa-i daunati la psihic dragutului Iepure care le stie pe toate, cu dovezi clare. Sa va fie rusine! 🙂

   • pierre says:

    Aaaa…da, parca am auzit ceva. Adevarul este ca sunt un basist nenorocit. Si totusi, gogorita asta cu frauda de la Paris din 2009 a fost demontata de mult.
    Pana si Radu Humor ar trebui sa stie. Daca nu,il trimitem la Google, sa caute rezultatele prezentei la urne la Paris la alegerile suuccesive 2004, 2007 (referendum organizat de Tariceanu), 2008 (parlamentare), 2009, 2012 (referendum organizat de Victor Viorel ).
    Ce parere aveti, se duce ? Daca nu se mai intoarce, ce ne facem noi ?

    • Dl.Goe says:

     Ce sa ne facem? Ne consolam. Ce-am alta am putea face? Ca n-avem ce. In plus, daca se duce la Paris, poate da nas in bot cu Brigitte Bardot si fac un schimb de idei ca de la om (decrepit) la animal (feroce)… Desi aparent Radu Parjan nu rezoneza canin cu Brigitte Bardot (erotic nici atat) totusi in fond, in mod magic, sunt total compatibili, partajand acelasi gen de vise erotice, fiind un exemplu perfect de extreme extremiste care ajung pe cai total(itar) diferite la aceeasi concluzie: Basescu este dictator. Nu e uluitor?

 16. pierre says:

  @Radu Humor,.

  asa, de chestie, pentru ce ar trebui judecat Baconschi ?

 17. O intrebare pe intelesul tuturor: in ce tara DEMOCRATICA din lume, seful statului denunta public si isteric (si inca de ani de zile) anumiti “dusmani ai binelui public”, iar instantele judiciare ii condamna sau ii ancheteaza sau ii trimit in judecata TAMAN PE AIA?

  • Iepurele de Martie says:

   Cred ca nici macar Stalin nu-si permitea chestia asta. Adica, se ferea sa-i balacareasca el, personal si nominal, pe cei care urmau sa fie judecati si condamnati in procesele trucate, preferand la lase sa para ca “justitia” isi face datoria.

  • Dl.Goe says:

   Taman pe care aia? Numeste-i pe infractori viteazule! Si numeste-i si pe cei pe care ti (TU Supremul) ii consideri infractori si pe care justitia (oarba) nu-i vede in ciuda probelor si dovezilor pe care le livrezi cu generozitatea tu dimpreuna cu marele patriot Radu Humor.

   In ce tara bolnavii psihici isi dau cu parerea, liber, pe bloguri, fara necesara eticheta: “Atentie PSIHOPTI”, in paralel cu infractorii care manevreaza retele media denuntand in direct, seara de seara, la ore de maxima audienta, “dictatura” basesciana?

   P.S. Invocarea tam-nesam a lui Stalin, si ducerea in derizoriu a notinunilor de “dictatura”, “totalitarism”, “gulag”, denota faptul ca esti ori idiot, ori ticalos ori si una si alta.

   • Iar v-ati enervat, domnule Gâgă. Si doar v-am avertizat ca va cauzeaza.

    • Aramis says:

     Dl. Goe ti-a adresat, civilizat, o intrebare. Te eschivezi. De ce nu ai curajul de a-ti susține opinia? Parezi prost, pari a da inapoi.

     • Dl.Goe says:

      In realitate dl.Radu Pârjan este o victima. (…) Este unul dintre motivele pentru care incearca sa fie aici agresiv, ofensiv, tiran… o caricatura de agresor care reda mimetic, reflex, reactiile imunitare ale sistemului ticalosit. Adica primul ministru, Victoras Viorel Ponta, justifica intr-o maniera transparenta interventia politica facuta in justitie, la sugestia sa si la comnda altora de deasupra sa, spre apararea infractorilor care ii sunt ciraci, in asa hal incat pana si Ion Iliescu si Cristian Tudor Popescu remarca “inadecvarea” crasa a plagiatorului, iar domnul Iepu si d-na Obse vin sa-i ceara d-lui… Gâgå (serios acuma) sa raspunda la o pseudo-intrebare (stupida ca diversiune) despre ceva care vrea sa consfinteasca-ca e invers, viceversa, si ca de fapt Presedintele ar fi cel care a incalcat separatia puterilor in stat. Este o manevra ultra-uzata a sistemului, pe care Iepu si Obse o reiau obsedand pe baza unui reflex care le vine din maduva spinarii. Sunt insa impreuna un cuplu comic care face toti banii si merita toata atentia.

   • Iepurele de Martie says:

    Eu am pus o intrebare pertinenta. Dvs. v-ati isterizat si ati venit cu injurii. Deci, nu puteti da un raspuns la fel de pertinent. Ca efectiv nu puteti. Nimeni n-ar putea. Nu se poate. Nu exista o asemenea tara DEMOCRATICA. Iar sentimentul neputintei v-a bagat in criza. Ne-am lamurit.

    • Dl.Goe says:

     @Iepu Roiu – Dar eram lamuriti de multa vreme. Prea le puneti si d-voastra la inima de va creste pulsul nebuneste. Ce naiba! Tot mai tineti la aparenta ca v-ar putea lua cineva in serios… sau ca ar trebui… Auzi la el, a pus o intrebare pertinenta. Umor iepuresc…

     • Iepurele de Martie says:

      Am inteles, NU puteti raspunde la intrebare, multumesc.

      • Dl.Goe says:

       Asta denota o data in plus ca aveti o capacitate de intelegere nelimitata. Puteti intelege orice. Ceea ce se si intampla. In mod paradoxal asta va inhiba procesele cognitive, intrucat ati inteles deja tot ceea ce era de inteles, nu mai puteti accede la mai multa intelegere. Ceea ce este de inteles. Asta explica de ce sunteti asa de bigot. Un iepure lepuit pe creier si bigot in politica. Un veritabil zoon politikon.

       P.S. Va place de doamna Obse…? Daca mai veniti pe Arca sa nu veniti fara dansa ca nu va mai primesc.

 18. Iepurele de Martie says:

  @ Dl.Gâgă

  Deci, domnule Gâgă, hai sa reluam cu calm, pe un ton civilizat (de data asta), fara calificative ca “psihopati”, “infractori”, “idiot”, “ticalos”, “si una, si alta”… Poate incercati, totusi, sa raspundeti la intrebare:

  “…in ce tara DEMOCRATICA din lume, seful statului denunta public si isteric (si inca de ani de zile) anumiti “dusmani ai binelui public”, iar instantele judiciare ii condamna sau ii ancheteaza sau ii trimit in judecata TAMAN PE AIA?”.

  Spuneti si dvs. ce nume de tara va vine in minte pe moment: SUA, UK, Franta, Canada, Germania…?! Haideti, un mic efort!

 19. Observator says:

  Eu zic ca dlGoe se baga la ramasag. Curioasa sunt ce-mi da daca eu am dreptate :-). Știu ca domnul in cauza încearcă sa fie mai catolic decat papa si încearcă sa spună ca in comparatii de inegalitate e obligatoriu “decat”, insa zic sa mergem la academie si apoi sa hotărască ‘mnealui ce are de plătit. Cât despre pe care si ce, dragul de Goe, încearcă doar sa fie malitios. Numai ca pe tărâmul asta nu m-a prins. E-al meu de data asta.

  In alta ordine de idei, m-am prins, Goe ma citește.

  • Dl.Goe says:

   Stimata D.O. – Incercarea d-voastra de a fi egala cu Iepurele D.M. poate fi declarata un succes. De parca nu era destul de clar si asa ca va meritati unul altuia, ca din aceeasi gasca. Felul in care va agatati de iepure ca pretext de vorba cu dl.Goe este induiosator.

   P.S. Desigur ca va citesc. Cand poposesc la han citesc la rand toate comentariile. Cele mai amuzante sunt (de departe) ale iepurelui. D-voastra sunteti pe locul doi, iar pentru locul trei se bat Rromica si Råduhu.

   • Observator says:

    Detaliati, va rog. M-ați pierdut. M-am legat de? (Observatie pentru administrator – pe mobile nu se vad comentariile plasate ca răspuns de la nivelul 3 in sus. Si mi-e ca domnul ma urechează pentru vreo chestie de pe-acolo).
    Waw, si un prieten îmi tot zice ca nu-s amuzanta, ca n-am umor. Saru’ mana pentru ca ma susțineți!

    • Dl.Goe says:

     Stimata D.O. – Ati ajuns cam repede la “bla-bla-bla”. Ma dezamagiti. Ca sa zic asa. Adica ca nu-mi ajungea ca ma complac in “dialoguri” rusinoase cu “un iepure”.

     P.S. Sunteti extrem de amuzanta, dar numai la pachet cu teribilul iepure. Singura sunteti exact asa cum zice cel despre care sustineti ca v-ar fi prieten sincer. 🙂

     • Iepurele de Martie says:

      Domnule Gâgă, sunteti labil psihic sau incercati numai sa va dregeti imaginea? Din doua, una. Alta explicatie nu exista, pentru modul in care, initial, v-ati lasat prada isteriei, enervandu-va, agasandu-va de prestatia mea pe acest blog, ” la ore de maxima audienta”, calificandu-ma drept “psihopat”, “infractor”, “idiot”, “ticalos”, “si una, si alta”, apoi, de cand v-am atras atentia asupra comportamentului dvs. deviant, va prefaceti ca va amuz. Deci: labil psihic sau perfid, in criza dvs.?

      • Dl.Goe says:

       @Radu Pârjan – Sa avem pardon, dar calitatea de infractor nu v-am atribuit-o. N-am informati pentru asa ceva. Se pare ca va place auto-servirea. 🙂 Sau poate ca avem de-a face cu un act ratat. Cine stie ce stiti d-voastra si noi nu stim… Restul calificativelor sunt insa perfect indreptatite prin continutul alegatiile cu care va luati in seama. N-are rost sa detaliez evidenta. Cu atat mai putin ar avea rost sa detaliez pentru cei care nu vad aceasta evidenta.

       P.S. Incercarea disperata prin care supralicitati mizand pe formidabil de redutabila d-voastra anduranta cât si pe tenacitatea cu care puteti vomita carabusi n-ar trebui sa va dea sperante prea mari. Sunteti inca si mai vulnerabil si mai fragil decât data trecuta. Dar poate mizati pe faptul ca o sa mi se faca mila de iepuras… Tot ce se poate… Puteti spera. Mila, lehamite, ceva, ceva, tot o sa va scoata dn situatie.

     • Iepurele de Martie says:

      Helăăăuuu?! Am intrat in spam?

     • Iepurele de Martie says:

      E vorba de un comentariu adresat lui Goe.

 20. Kain says:

  Domnii si doamnele, ar face bine sa se rezume mai mult la comentarii asupra temei articolului. Nu e frumos ce faceti.

  • Dl.Goe says:

   Pai lucrurile care s-ar putea spune despre tema respectiva s-au cam epuizat. Daca aveti d-voastra alta perspectiva ar fi fost mult mai eficient sa comentati d-voastra on topic ignorand lucrurile urâte (intr-adevar urate) care se intampla. Poate n-ati bagat de seama (fiind lipsit de orice abilitati psihologice) sau poate ca ati vrut sa probati o subtilitate extrema, dar comentariul d-voastra este, in fapt, extrem de off topic si da apa la moara tocmai lucrurilor pe care chipurile le incriminati. In plus nu cred ca la han sa existe o asemenea cerinta obligatorie vizavi de discutiile dintre meseni. Dar poate nu stiu eu.

   Ma rog. Hai sa incercam. Ce parere aveti despre Arsinel? Oare dupa acest episod o sa-si mai poata castiga existenta din umor? O sa mai aiba haz? Probabil ca o sa aiba haz in continuare dar in alta calitate si cu trecere la alt gen de public. 😉 Deci d-voastra ce parere aveti?

   • Kain says:

    Domnule Goe,
    Nu fac eu regulile hanului, deci puteti sa ignorati sugestia mea, dar ati ajuns sa va certati ca la usa cortului. Vezi dumneata ca disputa asta ajunge nicaieri, totusi aveti o oarecare placere din asta si o intretineti.
    Ati afirmat: ” Poate n-ati bagat de seama (fiind lipsit de orice abilitati psihologice) sau poate ca ati vrut sa probati o subtilitate extrema, dar comentariul d-voastra este, in fapt, extrem de off topic si da apa la moara tocmai lucrurilor pe care chipurile le incriminati.” Bun, intai insultati voalat, apoi va prefaceti ca incercati sa va comportati frumos.
    Din 4 comentarii facute de mine, doua sunt on topic, in unul am raspuns domnului Iepure, ultimul fiind evident o observatie/rugaminte civilizata. Aveti 19 comentarii pana acum, va las pe dumneavoastra sa decideti cate au fost on topic, eu fiind evident lipsit de “orice abilitati psihologice”. Ce pot sa spun… aici mi-ati dat clasa!

 21. Radu Humor says:

  Mai râzând, mai glumind, se pare că asistăm la o degradare intelectuală accelerată a celui care după ce i s-a scufundat coaja/ barca în apele învolburate ale mediocrităţii a naufragiat la han de unde asemeni oricărui maidanez se repede de sub masă ( locul în care-şi savurează resturile aruncate de nişte meseni, cărora li se face uneori milă de neputinţa şi idioţenia lui), infigându-şi proteza în turul pantalonilor unor vizitatori ce altfel nici mu-l bagă în seamă.
  Tipul fiind renumit pentru halul în care a rezistat (aproape) singur pe barcă cu celebra Mata Hală comunisto- băsistă-avepiszdă, care din cauza dimensiunilor este sortită să se scufunde odată cu haznaua portocalie. lui Goe, căruia i s-a spus de către Stely că nu va ajunge niciodată la fund 😳 , i-a fost totuşi frică să rămână în barcă şi s-a refugiat, prinztre picioarele petrecăreţilor la han . Unde, dacă nu curge ( cu înjurături de la cei la prohabul cărora, ca orice poposugar atentează), deci dacă nu curge , pică !
  Pică, pe toţi cei care îndrăznesc să zică ceva de rău despre Băsescu ( de parcă ai putea, lucind fiind, să spui şi ceva de bine, despre aşa unul 🙄 ).
  Numai că statul în troaca, de atâta timp, nu i-a făcut deloc bine, mai ales în compania celeilalte râmătoare, despre care de abia acum a aflat că nu-i gestantă, ci monstruos de grasă, aşa că dorinţa lui disperată de avea ceva urmaşi portocalii s-a spulberat, odată cu visul de a-l mai vedea pe Băsescu, măcar terminându-şi mandatul, dacă nu furând premieratul, într-un rapid schimb de locuri cu doctorul titular !
  După acest penibil recital, nu văd cine ar mai paria vreun şhekel, pe unul ca el !
  Dacă mila, n-ar fi un sentiment creştinesc ( cu “ş” , neghiobule!), n-ar beneficia nici măcar de ea !
  Aşa, pe lângă dezgust, dispreţ şi şi siktireli, adăugăm şi necesara milă !

  • Dl.Goe says:

   Cu o râvna care aduce bine a obsesie (veche) micul domn Radu Humor nu conteneste sa proclame pe unde apuca, in reluare, in repetitie, cu ecou, naufragiul incontestabil al Arcei lui Goe si transformarea ambarcatiunii respective intr-o epava, esuata (pe un Ararat huvachian). Insistenta sa denota iluzia ca prin proclamare s-ar putea consfinti mai degraba (ca-i vine stenahorie) respectivul naufragiul, precum si caracterul definitiv si irevocabil al acestuia, intru alinarea durerilor Radului si in intampinarea sperantelor sale, in exact sensul pe care-l poate intelege mintea sa cat nuca. Radu Humor este trollul nostru cu cele mai multe mesaje postat pe Arca ratarilor (si a lui Goe) care face reclama gratuita de ani de zile “fenomenului”. Ceea ce ne mâhneste este faptul ca micul domn Radu Humor, lipsit de imaginatie si de inspiratie se invarte intr-un cerc ingust si face reclama Arcei lui Goe exclusiv in locuri in care ambarcatiunea cu pricina este deja cunoscuta. Un personaj trist, extrem de marginit care si-a atins demult toate limitele. Ne face o placere speciala sa confirmam primirea proclamatiei sale, si sa-l asiguram ca da, are dreptate, epava Arca lui Goe se afla in naufragiu perpetuu, cå, fiind esuata, functioneaza in regim de avarie, si ca totul merge conform planului (dupa cum scrie rosu pe alb AICI. Tema baza si obiectivul primar al Arcei lui Goe fiind RATAREA. La ilustrarea aceseia contribuind din plin trollul nostru numarul UNU (ca cantitate) micul domn Radu Humor.

  • Radu Humor says:

   Păi dacă există un aşa mare zăcământ de prostie în România, eu zic că pepita CTP iese mai tot timpul în evidenţă/la suprafaţă, strălucind de rătataea-i nativă şi de orgoliul nemăsurat de a fi băgat în seamă .
   Cu orice preţ !
   Care scade de la o zi la alta !

   “Aceşti oameni nu reuşeşte să judece decât aşa: se dau cu capul de zidul din faţă şi spun ‘Au, ce m-a lovit”….”
   Ei, bine acesti (!) ziarist reuşeşte să dea din ce în ce mai des cu oiştea în gard, strigând din toţi rărunchii că gardul nu respectă distanţa legală (probabil cea de medicină 😉 )

 22. lazycat001 says:

  @ d’Artagnan

  Eu mai rar pe la han, deh se uita omul in buzunare…

  Dar mai bine mai tarziu decat niciodata.. nici o zi fara peste si nici o postare fara un cliseu sanatos in deschidere…

  Sa revenim la ideea initiala a postarii… ca pe blogul asta si daca deschizi o discutie despre astrofizica tot basist te numesti…

  Nu cred ca exista o lista pe bani si una fara bani, exista doar una fara bani, la noi in tara sunt foarte strict reglementate tranplanturile in sensul ca banii nu au nici un amestec in afacerea asta. Probabil ca un spital public poate executa la fel de bine un transplant ca un spital privat (cu toate ca nu cred ca la momentul actual exista la noi spitale private cu o asemenea logistica), ideea primara este ca primitorul sa fie cel “ales”.

 23. pierre says:

  Chiar pe cand se intreba lumea mai abitir de ce naiba tac americanii dupa atacul cu crampoanele pe rotula DNA executat in stil de derbedeias de cartier de catre Victor Viorel, uite ca azi, mai pe-nserate, veni raspunsul :
  http://www.hotnews.ro/

  Redau spicuit : ” Ne exprimăm admiraţia şi aprecierea pentru activitatea excelentă desfăşurată de domnul Lucian Papici şi de doamna Mariana Alexandru. ”

  Adica,acolo unde Victor Viorel vede un “procuror basist care face dosare politice ” , americanii vad excelenta si admiratie. Iar a luat-o Viorel pe contrasens, poate de data asta il lasa cineva fara permis de conducere.

 24. Radu says:

  Ce vrea Antonescu de fapt ? Sa sparga USL-ul ? Nu prea cred, e cam devreme. Sa-i plateasca lui Ponta pentru “koabitare” ? Poate, dar daca vrea ceva de la Ponta, inclusiv vreo suspendare, atunci ar trebui sa-i prinda degetele in usa in privat, nu ? Sa se apropie de Basescu sau PDL ? In nici un caz. Vrea sa castige alegerile de la anul cum a facut-o Basescu in 2009, in ciuda PSD-ului si fara un aliat in PDL ? Vrabia malai viseaza, nu se mai repeta istoria aia vreodata.

  Nu-mi ramane sa spun decat ca nu are nici un motiv. Poate insa ca actioneaza cum ii dicteaza altii, care au motive. Dar cine, ca in PNL nu misca nimeni in front ?

   • Dl.Goe says:

    Am impresia ca invocarea zicerilor cetepiste are darul de temporiza reaparitia prin zona a celor 4 anti-muschetari. I-am numit aici pe imaculatii cavaleri ai dreptatii, imunizati la virusul “båsea”, careul de asi ai blogului (ei asi), respectiv, dar pe scurt, dl.Iepu, dl.Rromy, dl.Humo si, cu voia d-voastra, ultima pe lista, d-na Obse. Probabil ca se regrupeaza in tacere. Astept cu nerabdare contraatacul la baioneta.

   • Radu says:

    Nu cred ca avem aceleasi opinii, eu si CTP. El crede ca Antonescu se preface, ca intarzie sa dea raspunsuri ca sa vada de ce parte se situeaza “publicul”. Eu cred ca isi ia ragaz ca sa-i vina ordinul (sau sugestia, ma rog) in plic, de la altcineva care gandeste pentru el. Nu cred ca e oportunist ci pur si simplu teleghidat. Nu stiu insa cine e la butoane …

 25. Radu says:

  Americanii imi plac:

  Reacţia Ambasadei SUA după SCANDALUL REVOCĂRII procurorului Papici: ÎNLOCUIRILE SĂ SE FACĂ DUPĂ PROCEDURI CORECTE şi CONSULTĂRI

  Vezi:
  http://www.gandul.info/politica/reactia-ambasadei-sua-dupa-scandalul-revocarii-procurorului-papici-inlocuirile-sa-se-faca-dupa-proceduri-corecte-si-consultari-11456474

  Acuma care sunt procedurile corecte si consultarile ? Ca tot asa “mergea vorba” si cand cu pactul Codruta/Nita, rebotezat “de koabitare”. S-a consultat, procedura corecta s-a tinut luni de zile, si in final s-a decis intr-o zi la Cotroceni si Palatul Victoria fara nici o legatura cu asa-paratele consultari. Aici trebuie citit printre randuri: Procedura CORECTA inseamna consultarea Ambasadei SUA, daca baietii sunt in vacanta, atunci Germania, Anglia si Franta. Si cand te gandesti ce simplu rezolvase problema asta Romania preluand un rege neamt, putin neam cu Napoleon III, cu Victoria Angliei, cu tarul Rusiei, etc.

  • Dl.Goe says:

   Rege Neamt? Da de unde. Mai bine Imparat Tzigan. Ruda cu Hirohito sau si mai bine cu dinasitia Han, care sa aiba cribda pe Turbanele Galbene.

  • Radu Humor says:

   Oare yankeii ăştia ( de la Take, Ianke şi Kadâr) nu realizează în ce postură mizerabilă de apărători ai abuzurilor de toate felurile, săvârşite împotriva României se postează.
   În mod impertinent şi jalnic !
   Le-a luat Dumnezeu minţile !?
   Cum poţi să lauzi activitatea unui buldog judiciar asmuţit cu bună ştiinţă doar împotriva celor care n-au intart în mizerabilul joc condus de ei prin unul ca Băsescu, când papi(cţo)iul ăsta are o groază de erori justiţiare, unele corectate de judecători, altele în curs de a fi !
   Jenant !
   Ca să nu spun, deplorabil !

 26. Radu says:

  Ca de obicei, deciziile cu adevarat importante se iau fara tam-tam, eventual se ascund dupa un nor de fumigena ca sa nu fie vazute din prima zi. Adevarata veste a ultimelor zile este modificarea codului insolventei, o OUG data cu un singur scop: de a scadea pretul la vanzarea al Realitatea TV. Baietii sunt mult mai harsaiti azi, nu mai lucreaza cu manipularea bursei, OUG pentru privatizarea nu stiu cui, nu ! Aviz amatorilor ! Cred ca Felix nu o sa doarma bine la noapte, asta e o demonstratie de forta in care i se arata ce se va intampla daca se gandeste sa mai santajeze PSD-ul vreodata cu televiziunea lui.

  • Isabel.A says:

   Cred ca miza este mult ai mare decat scaderea pretului Realitatii. Este, de fapt, o atentionare cla-ra pentrru toti cei care voir sa mai critice: “ciocu’ mic si pa, la revedere” (pa, la revedere sunt formulele cu care Dr Ponta isi incheie declaratiile pe care le da ad-hoc jurnalistilor).
   Din acest punct de vedere, Dr Ponta (acest domn cu care tu ai un pact de neagresiune, draga Radu, doar pt ca a dat o lege hinghereasca) este mai rau si mai periculos decat mentorul sau (sau cel care l-a “descoperit” si l-a lansat in politica), “cel mai bun prim-ministru” -cum ziceau unii pe un blog-“domnul Adrian Nastase”.
   Read my lips: vin vremuri interesante, in sensul ca multora dintre cei care tineau mijlociul ridicat (intelectual si ideatic, of corz) catre “basisti” “nu-le-va-veni-sa -creada-ce-fac-astia-pecare-iam-sprijinit-noi-si-7,4 milioane-de-romani”…
   http://www.cotidianul.ro/noul-cod-al-insolventei-a-fost-publicat-in-monitorul-oficial-223853/

 27. Radu Humor says:

  Am câteodată impresia că oricât de inteligenţi ar fi unele/unii, mizeria politică ce a inundat România este atât de jegoasă încât orice fel de analiză, oricât de sclipitoare şi logică este supusă greşelii.
  Speranţa mea este că ceea ce vedem noi, bâlciul la care asistăm este atât de bine regizat încât fără o intervenţie din afară, chiar la limita înţelegerii şi împărţirii sferelor de influenţă, sau a unei mişcări naţionale de genul şi amploarea celei legionare ( de ce nu vrem să înţelegem că nu trebuie lăsaţi alţii să ne (re)scrie Istoria, dar mai ales că acum nu se mai pot repeta unele greşeli regretabile din trecut, deşi cei care le-au provocat nu s-au schimbat mai de loc 🙄 ?!), deci fără a exista ,ăcar una dintre premise, continuăm să orbecăim în noaptea politică românească, în timp ce unii beneficiază de acele infraroşii care le permit să întreprindă toate acţiunile criminale împotriva Statului Român, ba mai mult, să supravegheze la sânge toate mişcările ce le sunt defavorabile !
  Faptul că cineva-şi închipuie că fără BRICA, dar mai ales fără Rusia, vecinul nostru geografic şi însoţitoarea pe drumul credinţei ortodocse, vom putea scăpa din strânsoarea iudeo- masonică ce s-a încolăcit de zeci de ani, ca un boa constrictor, pe trupul din ce în mai vlăguit al acestui neam, este una din cele mai impardonabile greşeli .
  Făcute fie de frică, din lipsă de curaj sau viziune fie din naivitate politică sau chiar din perversa idee infiltrată şi indusă pe toate căile, că ruşii ne-au făcut cel mai mare rău, uitându-se sau scăpându-se din vedere că atunci când ni se întâmplau toate grozăviile cei care conduceau şi dictau Uniunea Sovietică erau de aceaşi etnie cu cei care conduc astăzi Uniunea Europeană 🙄
  Ce-i atât de greu de observat, când şi atunci şi astăzi peste 80% din cei care dictează sancţiuni, sărăcie sau războaie sunt aceiaşi pretutindenari a căror patrie este precum a cucului,şi a căror religie este doar banul :mrgreen:
  Dacă nu aderăm la BRICA, la cine mai avem speranţe să scăpăm din strânsoarea aceasta ce poate deveni mortală, în curând, pentru că spre ghinionul nostru am fost dăruiţi de Dumnezeu cu tot ce-şi poate dori un popor. Chiar şi cu oameni pe măsură, doar că în vârf s-au căţărat toate gunoaiele !
  Se pare că pe plan intern, fără Crin Antonescu, nu poate fi vorba de o redeşteptare naţională!
  Iar acest lucru se vede din felul în care este atacat de toate leprele , de toate culorile şi de toate orientările religioase în afară de Ortodoxie !
  De nu vom ştii să-l apărăm până la capăt, vina nu-i (doar) a lui !

  • Radu says:

   Ne-o fi chemand tot Radu, da’ suntem cat nu se poate de diferiti. Eu zic asa: cat mai multa SUA, cat mai putina Rusia, cat mai multa UE, cat mai putin nationalism si cat mai mult internationalism (prin asta ma gandesc de fapt la civilizatia occidentala nu la China). M-am saturat de ortodocsi guralivi si de romani “buni” care se cred buricul Pamantului ca de mere padurete.
   Mai iesi si tu din barlogul tau si ai sa vezi ca ortodoxia, catolicismul, samd, sunt niste traditii, atat, la fel de “esentiale” existentei ca si limba pe care o vorbesti: te exprimi la fel de bine in oricare, acasa poate fi in romaneste, la servici in engleza, etc.

   • Radu Humor says:

    Ţie şi-o fi convenind, dar nouă românilor ce ne-a adus bun această apropiere de care vorbeşti ?
    Şi eşti atât de mândru de ea !
    Că eu, în afară de o posedare brutală, asemeni violului sexual, transformat mai apoi în obligaţie conjugală nu văd !
    Eu oi sta ca-ntr-un bârlog ( ce-a ajuns şi ţara asta!? ), dar sunt mai liber ca tine, în gândire !
    Ceea ce tu şi să vrei nu poţi !
    Că nu te lasă sistemul, al cărui jalnic captiv eşti .
    Cu, sau fără voia ta !
    Noapte bună !
    Chiar dacă la tine-i atmosferic ziuă 😉

    • lazycat001 says:

     Absolut complet de acord cu Radu “cat mai multa SUA, cat mai putina Rusie…” reteta scurta si clara a unui viitor bun pentru noi.

     Este prima oara in istoria noastra cand suntem intr-un pact miltar solid si intr-unul economic si cultural care sa ne reprezinte… Si sa ne apucam acum sa le spunem sa nu se amestece in ciorba noastra e hilar.

     Au contraire: cat mai mult amestec SUA si UE, ca lasati de capul nostru (de exemoplu fara MCV), am vazut cat de repede ne revin obiceiurile bizantine…

 28. Iepurele de Martie says:

  “O intrebare pe intelesul tuturor: in ce tara DEMOCRATICA din lume, seful statului denunta public si isteric (si inca de ani de zile) anumiti “dusmani ai binelui public”, iar instantele judiciare ii condamna sau ii ancheteaza sau ii trimit in judecata TAMAN PE AIA?”

  Baieti, hai ca tot eu va scot din cacat, ca vaz ca voua nu v-a venit in minte nici o tara. Ei, uite, mie, dupa zile si nopti de meditatii, mi-a venit una. Ce-i drept, numai una, dar e mare, importanta si, incontestabil, democrata, din moment ce are o constitutie votata de popor si un presedinte reales, la fel de democratic, ba chiar glorios de repetat, tot de popor: Rusia lui Putin. Ufff, am scapat si de data asta!!! Auzi, domnule, a fost Basescu cat pe ce sa para dictator, din lipsa de comparatie! 😯

  • Iepurele de Martie says:

   P.S.: Stiati ca, exact ca si in cazul arestarii lui Nastase, condamnarea lui Voiculescu mi-a adus inca 10% la salariu? Cand ma gandesc ca ticalosii astia din USL au blocat condamnarea nemernicului de Dragnea, mi se face rau! 👿 Asta e furt pe fata!

   • Dl.Goe says:

    @Iepu Roiu – Vai, dar diversiunile astea le-ai tot reluat in reluare, mult dupa epuizarea lor completa, incat au ajuns sa fie contra-productive si destabilizatoare chiar si pentru colegii de diagnostic. Ideea ca ar trebui ca justitia sa actioneze numai in cazurile in care duc imediat si direct (din rect) :shoc: la cresteri salariale este intr-adevar demna de Palarierul Nebun. Ati plagiat-o. La fel ideea ca daca ceva precum arestarea unui infractor (de genul fostului prim-ministru Nastase) nu-i o prioritate nationala de nivel zero, atunci n-ar mai trebui operata. Intucat nu pot crede ca sunteti intr-atat de idiot incat chiar sa judecati lucrurile in acesti termeni, nu pot decat sa pun platitudinea cu care activati pe seama faptului ca sunteti in pana de inspiratie ca manipulator auto-asumat cu auto-amorsare. Pe tremen mediu si lung, arestarea, judecarea si incarcerarea, cu consecventa, a infractorilor (in special a celor de talie mare precum a celor pe care cu generozitate ii si numiti) poate duce inclusiv la cresteri salariale, si in genere la ameliorarea bunastarii si binelui social.

    P.S. Cat priveste diversiunea livrata (tot) cu insistenta cum ca justitia ar fi subordonata lui Traian Basescu (dictatorul, de), lucrurile sunt si mai comice. Anchetele in curs, precum si cele soldate deja cu condamnari, au fost destul de uniform distribuite in interiorul taberelor politice, odata cu consolidarea (cat de cat) a independentei justitiei. Un alt manipulator in retragere (Adi Nastase) a speculat acest lucru schitand o mica diversiune prin care incerca sa contribuie la izolarea lui Traian Basescu, punand pe seama acestuia faptul ca sunt anchetati/arestati si unii dintre aliatii sai declarati, ceea ce arata (chipurile) lipsa de solidaritate umana a individului, si faptul ca cei care-i sunt apropiati nu sunt ocrotiti in niciun fel (asa cum se intampla cu cei care-i erau lui apropiati, fideli, obedienti, loiali, rezonabili etc).

    P.S. Partea proasta este ca matale (asa cum esti.. cum esti, ca esti, nu?) afisezi o ingrijoratoare lipsa de impartialitate, promovand senin, la vedere, dubla-masura in toate diversiunile pe care le promovezi cu valoare de judecata personala (in fond, reluari mimetice ale argumentrlor diseminate in media de catre sistemul ticalosit). Probabil ca arderea pe rug a varitoarei Elena Udrea ti-ar dubla salariul (esti salariat? wow), fiind totodata prioritatea numarul UNU a natiunii. Sau nu?

    P.P.S. Oare iepurele salariat o fi bugetar? Multe dintre detaliile prin care i se concretizeaza ideologia pot fi indicatii ca cam este. Iepurele bugetar-anti-basist. Fauna de fauana.

    • Iepurele de Martie says:

     Deci, va rog, cand jetul e atat de lung, e de preferat sa recoltati de la mijlocul lui si sa beti asa. Daca nu ma credeti, intrebati-l pe Gregorian Bivolaru, fostul indrumator spiritual (pentru care a si intervenit in functionarea anchetei al carei obiect il facea) al samuraiului fragil si reformator al “justitiei” Moni Macovei.

    • Iepurele de Martie says:

     Uitati, recoltez eu de la mijlocul jetului dvs.:

     “Cat priveste diversiunea livrata (tot) cu insistenta cum ca justitia ar fi subordonata lui Traian Basescu (dictatorul, de), lucrurile sunt si mai comice. Anchetele in curs, precum si cele soldate deja cu condamnari, au fost destul de uniform distribuite in interiorul taberelor politice, odata cu consolidarea (cat de cat) a independentei justitiei”.

     Unul mai naiv ca mine v-ar putea crede ticalos si mincinos. Stati linistit, cu mine nu riscati acest lucru: eu stiu perfect ca sunteti pur si simplu oligofren. Voicu, Vantu, Nastase, Becali, Voiculescu, Dragnea – sunt toti dusmanii PERSONALI ai căcatului de la Cotroceni, denuntati public si isteric de catre acesta de ani si ani de zile. NICI UNUL nu face parte din vreo “alta tabara politica”. Si chiar dac-ar face: nu mai exista o tabara probaşită, de cand căcatul s-a certat cu PDL-ul, pentru ca acesta n-a vrut s-o faca presedinte pe curvistina lui; deci, afirmatia ca căcatul condamna si aliati e complet falsa; el nu mai are aliati; e singur. Cand vor intra in puscarie căcatul de la Cotroceni, Udrea, Macovei, Kovesi, Baconschi, atunci va fi evident ca dictatura băşită s-a prabusit. Pana atunci, ramane cum am vorbit: traim in plina dictatura, si nici macar intr-una de sorginte 100% rromaneasca, ci, intocmai ca o republica bananiera latino-americana, intr-una instaurata si mentinuta aici cu forta de imperialismul american, careia dictatorul i-a vandut ieftin interesele nationale, de dragul puterii personale. In aceste conditii, reiau:

     “O intrebare pe intelesul tuturor: in ce tara DEMOCRATICA din lume, seful statului denunta public si isteric (si inca de ani de zile) anumiti “dusmani ai binelui public”, iar instantele judiciare ii condamna sau ii ancheteaza sau ii trimit in judecata TAMAN PE AIA?”.

     P.S.: Sa inceteze amestecul grosolan al lui Basescu Traian in functionarea “justitiei” din Rromanica!

     • lazycat001 says:

      @ Iepurele de Martie

      Lista de care vorbiti Voicu, Vantu, Nastase, Becali, Voiculescu, Dragnea sunt cei pe care o tara intreaga ii stie de talhari si care in mod normal de mult erau ascunsi dupa gratii.

      Evident ca au fost arestari si din tabara PDL-ista : Apostu sef al PDL Cluj tinut la arest aproape un an si proces in desfasurare, Solomon de la Craiova impreuna cu Penescu caz in care s-a ajuns la condamnare, Falca de la Arad anchetat de DNA, Poteras de la sectorul 6 cu retrocedarile anchetate de DNA, primarul din Targoviste Gabriel Boriga anchetat si el de DNA… Oare era posibil in perioada 2000-2004, perioada glorioasa de domnie a legii in Romania, sa se ia un procuror de un primar de oras mare de la PSD ? Ar fi fost destituit instantaneu.. Procurorul nu primarul, desigur.

      Desigur ca apare argumentul pervers la care se referea dl Goe, des vehiculat de USLasi: “Daca ridica unul capul in PDL imediat e anchetat/arestat” sau si mai tare “Ma, Base asta nu are pic de omenie in el, si pe ai lui ii aresteaza” 🙂

      Problema mare este ca nu apar dosare noi si aici e buba…

      • Iepurele de Martie says:

       Nu te mai baga.

      • Dl.Goe says:

       D-le Iepu Roiu – consumati decât-decât si reciclati sinonime. Singurul efect notabil al scremerilor d-voastra rezida in fapt doar in sporirea traficului amorf pe acest blog. Sunteti o simpla soprana de umplutura (nici macar de coloratura),care gutza monoton zgomotul de fond, mereu acelasi. Pana si cuplul Humo-Rromy probeaza mai multa imaginatie si variabilitate interpretativa la aceeasi flasneta cu cea la care pedalati si domnia voastra.

       P.S. Dovada ca infractorii pe care i-ati numit n-ar fi vinovati de infractiunile pentu care au fost condamnati in justitie, in logica zgomotului de fond, ar fi faptul ca n-au cum sa fie fie vinovati, tocmai pentru ca (si) Basescu cel rau ar fi (unul) dintre cei care i-a identificat ca elemente ale sistemului ticalosit. Asa dar nu-s vinovati doar prin simplul fapt ca ar considera Basescu ca sunt. Mai aveti si alte argumente care sa le probeze nevinovatia d-le trepadus? Macovei si restul celor despre care sugerati ca ar trebui judecati si condamnati pentru de care anume infractiuni s-ar face vinovati? Pe ce va bazati acuzatiile? Pseudo-logica iepureasca nu poate avea niciunul dintre efectele pe care le asteptati plin de speranta, o speranta care va mentine guitzand-in-viata, ci doar intretine animatia acestui han. Mascota hanului, bufonul artzagos, mazeta, pe numele sau: Radu Pârjan. Incetati sa va mai faceti iluzii in legatura cu utilitatea demersurilor iepuresti. Nici macar pe efecte terapeutice sau analgezice vizavi de afectiunile d-voastra psihiatrice nu mai puteti conta. Gutzati si degeaba. Boala va avanseaza si se agraveaza fara semne de ameliorare. V-am mai spus: incercati cu ceai de tei, romanita, coada soricelului…

 29. Radu says:

  Isabelle,

  Cred ca am sa te copii pe tine aici: UDMR este formatiunea politica care reuseste cel mai bine sa se exprime in limba romana:
  http://www.realitatea.net/kelemen-proiectul-privind-rosia-montana-este-in-intregime-anticonstitutional_1286775.html

  Promit o bere virtuala celui care va reusi cea mai convingatoare explicatie irationalitatii iepurelui. Care e motivul fundamental al urii profunde pe care o are pentru Basescu ? E mai profunda decat simpla micsorare a salariilor bugetarilor sau faptul ca a castigat alegerile in dauna celor preferati de el nu o data ci de doua ori. Nu poate fi un lucru marunt, usor de sters intr-un an-doi, trebuie ca e o schimbare profunda imposibil de anulat in zece ani, cum a fost spre exemplu venirea ciomagarilor mineri la Bucuresti pentru care eu il urasc pe Iliescu, si care a facut ca Romania sa nu se mai poata compara cu Ungaria, Cehia sau Polonia pe termen indelungat.

  • neamtu tiganu says:

   sa-ti explic, cindva, cind a candidat cu nastase, l-am sustinut pa basescu, azi am ajuns sa-l urasc, nu numai pt. rau pe care l-a facut Romaniei ci mai ales pt. gasca de jigodii talibaniste, din care faci cu cinste si tu parte, care au incercat asa faca din iel un erou.
   Primu episod care m-a scirbit si m-a indirjit enorm a fost episodu cu Video si baietelu lovit peste bot. Atunci mi-am dat zeama ca basistii sunt mai fanatici decit talibanii, mai ticalosi decit comunistii, ca reprezinta un pericol real pt. frageda democratie romaneasca.

   • Radu says:

    Da, e un motiv, dar nu prea convingator, pentru ca talibanii basisti vor disparea odata cu talibanul-sef. Si Iliescu a avut fanaticii lui, din 2004 nu mai stie nimeni nimic de ei. Unii n-o sa recunoasca ca au gresit la vot din amor propriu, asta nu inseamna ca “fanatismul” lor se extinde dupa ce mandatul se incheie. La Iepure cred ca ura e mult mai profunda, trece mult dincolo de fanatismul votantilor lui Basescu. Cred ca simte ca Romania nu va putea deveni ce ar vrea el sa devina inca cel putin o generatie de acum incolo datorita lui Basescu.
    P.S.: “Pumnul in barbie urmat de cel in plex” nu m-a impresionat in mod deosebit, desi recunosc ca daca ar fi fost Iliescu as fi sarit trei metri in sus, doar-doar ar mai fi pierdut votanti. Cred de fapt ca nu a impresionat pe nimeni care si-a trait copilaria inainte de 1990. Mai degraba m-a impresionat numarul mare de mamici si tatici model aparut din neant care se jurau ca ei n-au batut, n-au injurat si n-au scuipat pe nimeni, ca asemenea comportament poate prin Vestul salbatic sa fie a cceptabil, dar nu in Romania ortodoxa.

 30. neamtu tiganu says:

  am lipsit citeva zile, sper ca mi-ati observat lipsa, fusei la castelu lu Dartagnian, fara misto, chiar acolo fusei. Daca ma rugati frumos va povestesc, sau poate bag ceva pa blogu meu, tineti computerele deschise, un anunt important pt. tara.

  P.S vaz ca goie scrie si iel ceva, deoarece n-o sa-mi pierd timpu sa-i citesc aberatiile, da nici nu vrea sa zica ca-s mirlan si-l las fara raspuns, ii zic, goie sugi Pula.

  P.S Mi se pare cea mai concisa, directa, clara, barbateasca exprimare. oare merita sa-ncerci sa-i argumetezi unui cretin?

  • Radu says:

   Un raspuns demn de “baietelu’ lovit peste bot”. Pe intelesul tuturor. Acum inteleg si de ce d’Artagnan insista sa lasa toate capodoperele astea sa treaca: Caracterul unui rom se vede mai bine dupa ce lasi dopul desfacut putin timp. Daca-i pui dopul la loc nu faci decat sa-l “indarjesti”.

 31. d'Artagnan says:

  Și zi, țigane, cum fuse la castelul meu?

  • neamtu tiganu says:

   cel mai misto a fost ca nu erai tu acasa.

   Nu, nu fusei la Castelmore, ala care cica ar fi castelu unde s-a nascut baiatu ci la http://www.chateaudecourtanvaux.com, unde, mi-a povestit un taran care vorbea teribil de bine franceza, stirb, care avea o brinza mortala de capra, ca a locuit D’Artagnian cind era in slujba regelui. Ma gindeam io ca nu intimplator dartagnianu roman si-a luat model pa D*Artagnianu frantuz, si ala era 100% loial, sa nu zicem pupincurist, regelui.

   Oricum, toata zona ie extrem de misto, i-as propune Isabelei_mabelei, sa faca o vizita in zona, sa viziteze zecile de castele si casele trogolitilor, poate isi va reconsidera admiratia pt. potentialul turistic al Rosiei Monatana.

   • neamtu tiganu says:

    picant e ca castelu asta de care vorbesc a fost “modernizat” de o romanca, Maria Bibescu. Ba ce muieri erau romancele pa VREMURI!!

   • d'Artagnan says:

    Oricum, ţigane, dacă văz c-ai scrijelit pe pereţi “ţiganu love Isabel_mabel” sau “ţiganu love Mitza” te-am spart!
    P.S. Acuma ce să zic, băi, neamţu ţiganu, lumea aşteaptă la Roşia Montana pe nemţi, nu pe ţigani.

 32. Iepurele de Martie says:

  @ Dl. Gâgă

  Imi aduc aminte de una din editiile emisiunii de trista amitire “Nasul” (un nume cretin, dat de un realizator cretin unei emisiuni cretine). Invitatii erau George Pruteanu si Adrian Cioroianu. Pruteanu era la al treilea partid – PRM – , dupa ce trecuse, pe rand, prin PNT si PSD. La un moment dat, pe un ton civilizat, catusi de putin agresiv, Cioroianu a calificat ziarul “Romania mare” drept “o revista de scandal”. Membru PRM, Pruteanu s-a simtit dator sa-l contrazica. “Atunci, cum ati califica dumneavoastra revista respectiva?” – intreaba Cioroianu. A urmat un monolog interminabil, de un penibil infinit, in care Pruteanu a incercat cu disperare sa EVITE raspunsul: “Este o revista cu un pronuntat caracter polemic, pamfletar, are si o latura de cultura…”. “De cultura?!” – l-a intrerupt, perplex, Cioroianu. “…exista si reviste filatelice, si reviste axate pe teme cinegetice etc.”, a continuat, imperturbabil, cu un debit verbal care-i reflecta panica si disperarea, George Pruteanu… Si asa mai departe… Penibilul era cumplit. Mi-era mie jena, rusine pentru el.

  EXACT in aceeasi situatie va aflati dvs. acum, iubite domnule Gâgă. Incercand sa evitati un raspuns la intrebarea mea, va balaciti intr-un penibil INFINIT. Si, cu cat veti posta mai multe mesaje, cu atat va veti cufunda mai adanc in penibil. Imbecilitatea dvs. este perfecta, desavarsita, fara fisura. Nu intelegeti NIMIC, NICIODATA, nici din cele mai simple enunturi, altminteri accesibile si unui elev de scoala generala. Deci, sa reluam cu calm. Si o vom face iar si iar, pana cand fie voi primi un raspuns, fie imi veti scrie: “Aveti dreptate, nu se poate raspunde, nu exista vreo tara democrata in care sa se petreaca lucruri atat de halucinante; asa este, traim in plina dictatura!”. Asadar:

  1. Iepurele de Martie pune o intrebare simpla, clara, logica, rationala pertinenta: “in ce tara DEMOCRATICA din lume, seful statului denunta public si isteric (si inca de ani de zile) anumiti “dusmani ai binelui public”, iar instantele judiciare ii condamna sau ii ancheteaza sau ii trimit in judecata TAMAN PE AIA?”;

  2. Disperat, fie constient ca Iepurele de Martie are perfecta dreptate – nu, nu exista vreo tara democratica incare sa se petreaca asa ceva – si incercand sa creeze o diversiune, fie pur si simplu neintelegand intrebarea, dl. Gâgă “raspunde”: “Numeste-i TU, supremul, pe cei pe care ii consideri infractori si pe care justitia (oarba) nu-i vede, in ciuda probelor si dovezilor pe care le livrezi cu generozitate”. “Raspuns” GRESIT, domnule Gâgă: intrebarea mea NU voia sa scoata-n evidenta nici faptul ca cei condamnati ar fi nevinovati (desi, intr-adevar, sunt, sau, in orice caz, nu sunt vinovati de ceea ce au fost acuzati; “cu rol de exemplu”, “pentru considerente telepatice”, pentru activitatea sa din timpul “referendumului” – ala perfect constitutional, in timpul caruia si dupa care TRAIAN BASESCU a dat mai multe lovituri de stat – astea nu sunt DOVEZI), nici ideea ca altii, adevaratii infractori sunt in libertate (desi sunt). Nu, intrebarea mea era foarte simpla: in ce tara democratica seful statului denunta, de ani de zile, public, anumiti “dusmani ai poporului”, iar “justitia” ii haituieste, ii ancheteaza, ii condamna EXACT pe aia, supunandu-se, in cel mai evident mod, comenzilor sefului statului? Raspundeti!;

  3. Iepurele de Martie nu marseaza la diversiunea (voluntara sau involuntara) a domnului Gâgă, prin care acesta incearca sa devieze discutia catre “cine ar trebui de fapt condamnat, dupa parerea ta”. Si mai disperat, dl. Gâgă se eschiveaza iar: “Dovada ca infractorii pe care i-ati numit n-ar fi vinovati de infractiunile pentu care au fost condamnati in justitie, in logica zgomotului de fond, ar fi faptul ca n-au cum sa fie fie vinovati, tocmai pentru ca (si) Basescu cel rau ar fi (unul) dintre cei care i-a identificat ca elemente ale sistemului ticalosit. Asa dar [corect “asadar”, intr-un cuvant, dar agramatismul il cacterizeaza pe dl. Gâgă, ceea ce, de altfel, nu-l opreste sa dea lectii de gramatica, cu suficienta si inconstienta cu care ne-a obisnuit] nu-s vinovati doar prin simplul fapt ca ar considera Basescu ca sunt”. Din nou: raspuns GRESIT, domnule Gâgă. Noi NU discutam aici daca cei condamnati de “justitie” sunt sau nu vinovati. Eu NU incerc sa acreditez ideea ca ar fi nevinovati (desi, da, sunt, dar nu asta discut eu aici). Eu spun doar atat: imixtiunea lui Traian Basescu in functionarea “justitiei” este EVIDENTA. Iar si iar, sunt hartuiti, anchetati, condamnati cei pe care – COINCIDENTA! – cacatul de la Cotroceni ii tot denunta, public si isteric, ca “dusmani ai binelui public”. Aservirea “justitiei” fata de gunoiul portuar este CLARA: cacatul de la Cotroceni denunta pe televizor, DNA-ul se executa. Iar eu vin si spun: IN CE TARA DEMOCRATICA SE INTAMPLA ASA CEVA?!. ASTA este TEMA;

  4. Desigur, din partea unui oligofren ca dl. Gâgă, neputinta de a intelege aceasta intrebare simplisima si eschivele de un penibil infinit nu sunt deloc surprinzatoare. Individul gandeste ca un copil de gradinita, ca un soim al patriei: avem o tara. Tara are un conducator. Conducatorul e bun, competent, cinstit, pentru ca, altminteri, n-ar fi ajuns in fruntea tarii. El lupta impotriva oamenilor rai si imparte dreptatea; asa a spus el, iar si iar, deci asa este; dovezile sunt inutile. Eu am albumul meu, cu oameni rai, doborati de razboinicul luminii, si, la fiecare condamnare, ma bucur din toata inimioara mea inocenta ca binele a triumfat din nou si lipesc in album poze cu oamenii cei rai, impartiti in cele mai deconcertant de infantile si simpliste categorii: “Politicianul corupt, care ia mita”, “Patronul de presa, care, prin trustul sau, minte si manipuleaza” etc. Exult si lacrimez. Fat-Frumos invinge. Traiasca dreptatea, traiasca adevarul! Cum spuneam: GÂ-GĂ. CAT CUPRINDE.

  Deci, reiau:

  “”in ce tara DEMOCRATICA din lume, seful statului denunta public si isteric (si inca de ani de zile) anumiti “dusmani ai binelui public”, iar instantele judiciare ii condamna sau ii ancheteaza sau ii trimit in judecata TAMAN PE AIA?”.

  Astept un raspuns: “In tara AIA”. Sau: “In NICI UNA. Intr-o tara DEMOCRATA, asa ceva e IMPOSIBIL”.

  • Dl.Goe says:

   Si iata ca ati raspuns d-voastra, stimate d-le Pârjan: In nicio tara. Prin urmare fantezia care va bantuie nu se intampla in nicio tara. Ne aflam in plin imaginar, iar domnia voastra dezbateti pe larg ceva ce nu se intampa nicaieri. Absolut nicaieri. Nici macar in regatul Poloniei lui Ubu Rex, aflat sub tulburea d-voastra scåfârlie, desi ati mai sugereat si o Rusie. Si atunci, de ce discutam despre ceva ce nu se intampla nicaieri? D-le Pârjan, confundati, consumandu-va in van, Wonderland cu Neverleand… neglijandu-va in mod cu totul iresponsabil medicatia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s