Năstase, prietenii domniei sale şi eu

Chiar dacă ar trebui să scriu despre Băsescu, Ponta sau Antonescu, personaje de primă mână ale vieţii noastre politice, am să comentez scurt ceva legat de domnul Năstase, care nu mai este, şi nu cred că va mai fi vreodată, o figură importantă a politicii româneşti. Am explicat acum ceva vreme de ce cred eu că nu va mai putea reveni: nu-l vor lăsa noile vedete din partidul său, aşezate acum la masa puterii.
Ziceam atunci: “S-au spus vorbe mari, patetice. Colegii doresc revenirea rapidă în partid, se mizează, se speră pe o fulminantă relansare politică. Domnul Năstase este brusc iubit, adorat, dorit, respectat. Se promite un scaun la masa puternicilor zilei.Aiurea! Ipocrizie cât cuprinde!
Masa la care ar trebui să revină este ocupată de mult, alţii sunt greii zilei şi nu vor să mai împartă nimic cu nimeni. Scaunele sunt ocupate cu asupra de măsură.”

Viaţa îmi dă dreptate. La un interviu dat Antenei 3, dl Năstase s-a arătat decepţionat şi mirat de gestul colegilor săi de la PSD referitor la prejudiciul din dosarul “Trofeul Calităţii”. Dumnealui se aştepta ca, din spirit de colegialitate, aceştia să contribuie şi ei cu ceva sume, deoarece a fost de fapt o campanie mixtă, parlamentară şi prezidenţială. Un punct de vedere ce pare corect.
Pe mine, în schimb, nu mă miră lipsa de reacţie a partidului, ci capacitatea domniei sale de a-şi găsi şi păstra nişte prieteni adevăraţi: în lipsa ajutorului refuzat de PSD, dumnealui a reuşit să strângă frumoasa sumă de 760.000 de EURO (pe care a plătit-o ca despăgubire Inspectoratului de Stat în Construcţii) cu ajutorul a doi prieteni!! Doar doi!
Cum, Doamne iartă-mă, îi găseşte?!
Vorba cântecului: o fată mai găseşti, dar un prieten greu…
Bineînţeles, acest articol nu este despre vinovăţia domnului Năstase, nu este treaba mea să stabilesc ce şi cum, acest articol se referă doar la puterea prieteniei şi la faptul că în oceanul de trădare se mai găsesc insule de stabilitate.
Oare eu am cu adevărat prieteni?! Nu cred. Dacă-i cer la vreunul care-şi arogă acest titlu vreo 300000… ce vorbesc eu aici?!…vreo 50000…vreo 10000…hai să zic un 4000 de EURO, se va face că plouă… îşi va aminti că trebuie să-şi ducă soacra la dentist, copiii la facultate şi că de dimineaţă l-a luat, aşa, fără motiv, un junghi în spate, uite-aici…
Cred că sunt un om fără prieteni, la concluzia asta tristă am ajuns.
Oameni buni, fac la voi un apel, dacă ştiţi pe vreunul care să-mi dea dezinteresat banii ăştia, 4-5000 de EURO, nu mai mult, făceţi-ne cunoştinţă, vă rog frumos, că mare nevoie mai am de-un suflet apropiat!
Am să-i spun ca-n “Casablanca”: ”Gigi, cred că ăsta este începutul unei frumoase prietenii!”

This entry was posted in General and tagged , , , . Bookmark the permalink.

21 Responses to Năstase, prietenii domniei sale şi eu

 1. Radu Humor says:

  Mai grav e altceva :mrgreen: :

  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/ponta-a-declansat-razboiul-civil-a-fost-lansat-proiectul-legii-speciale-pentru-rosia-montana-dreptul-la-talharie-96475.html

  Până la urmă cu ce se deosebeşte Ponta de Băsescu, dacă este la fel de mincinos şi lipsit de cuvânt !
  După ce în campaniile electorale spune una, imediat o coteşte spre cele cerute de nişte interese străine românilor.
  Gazele de şist dar mai ales Roşia Montana s-ar putea să-i fie mormântul de veci premierului Ponta.
  Ca om s-ar putea să supravieţuiască…..
  Este criminal ce ni se pregăteşte !
  Ăştia cred că pot profita la infinit de răbdarea şi bunătatea noastră ?!
  Ajunge !

  Comentariul tău e în așteptare.

 2. Isabel.A says:

  Nu stiu daca daca cu stiinta sau din nestiinta, dl Nastase amesteca lucrurile si face o paralela cam fortata intre cazul sau si cel al lui Sarkozy-UMP. In cazul lui Sarkozy, Consiliul Constitutional al Frantei a respins gestiunea conturilor de campanie a lui Sarkozy (a invalidat-o este termenul corect), pentru niste deplasari electorale la Toulon si Villepinte , ceea ce priveaza partidul de o finantare de la bugetul de stat de vreo 11 milioane de euro. Banii pe care trebuie sa ii ramburseze UMP sunt bani imprumutati de la BANCI (diverse banci franceze) , in asteptarea celor 11 milioane de euro mentionate mai sus, care trebuiau sa vina, si, vorba poetului, “nu mai vin” (din cauza de invalidare de gestiune). Practic, pentru niste sume de ordinul a cateva sute de mii de euro (pentru deplasarile mentionate), Consiliul Constitutional priveaza UMP de finantarea electorala de la stat.
  Dar presa romana, “analistii” &co sunt prea …. 😀 sa se oboseasca sa faca/gaseasca aceste precizari.

  Daca

  é

 3. pierre says:

  Ei, asi …doi prietenI.
  Plus tampenia asta imensa cu miloaga dupa bani la partid.Ceva demnitate ramasa, dle Nastase ?
  Sau va diluiti cu complicii de prejudiciu ? Caci, daca inteleg bine, prejudiciul e acceptat si insusit, doar imparteala mai starneste ceva nervi nervosi.Parca-i vad : “Ba, copilasi, da’voi nu va simtiti cu nimic, ce, ba,daca iesea bine, erati primii la masa,nu asa ? Marcati si voi juma’, c’asa-i in bizniz, mergi parte-n parte si la castig si la pierdere !”
  “Da’ce ,dom’sef, pai dvs, stiti dvs,cand a fost bine,ne-ati bagat si pe noi in seama ? L-ati facut om pe ala de-o cheama pe Patricia Kaas sa-i cante-n pat cu patura pe cap si inca pe vreo cativa, pe ce criterii i-ati ales,naiba stie ! Ati bagat-o pe aia cu “baronii”, de ne-a mers buhu…Auzi, teoria “centrului imaculat”…Aiurea, dom’sef, nu merge.Pai acum veniti sa ne cereti noua bani ? Nttt..Flit !”
  “Si inca ceva, dom’sef, sa va intre bine-n cap : cum vine traznaia asta cu imparteala pe prezidentiale si pe parlamentare ? Pai, prim-‘ntaia, noi ne-am facut treaba, am castigat la parlamentare, mataluta ai dat-o in bara.Si, a doua-ntaia,pai cum,dom’sef, sa dam noi bani la Trofeul calitatii, mama lui de trofeu ? Nu c-ar fi mare suma, e un mizilic, mai ales acum cand noi centram, noi dam cu capul, auzi, 380k euroi, pai numai Mazare fumeaza banii astia intr-un weekend la Fratelli. Da’daca vin astia si zic ca-m furat alegerile in 2004 si le anuleaza sau ce dracu le mai trece prin cap, ca mata stii bine, deneaul asta parca a innebunit ? Zau, dom’sef, las-o asa cum a cazut, da-i dreacu’ de 760k euro, are balta inca peste, n’asa ? “

  • d'Artagnan says:

   Apropo, pierre, tu mi-ai da vreo 300000… ce vorbesc eu aici?!…vreo 50000…vreo 10000…hai să zic un 4000 de EURO? Că de criticat pe bunii prieteni ai domnului Năstase văd că o faci!
   Da’ 100 de EURO, să mănânce şi să bea şi burta mea ceva, mi-ai da?
   Athos, Aramis, care mi-aţi da, fraţilor?
   E cineva din hanul ăsta care să-mi dea dezinteresat banii ăştia?
   Nimeni. Pardon, nici dlnimeni nu cred că-mi dă.
   Vorba cântecului: o fată mai găseşti, dar un prieten greu…

   • Aramis says:

    Eu ti-as da, doar ca acum sunt cam departe. Da’daca îmi trimiti numarul de cont… Acum îți dau doar salutari din patrida… 🙂

    Da’despre ce era vorba, cine ce cui da, si de ce?

    • d'Artagnan says:
      Cad de pe scaun…da’ unde te-ascunzi părinţele, în ce mânăstire de maici uitată de lume te afli tu de aşa mult timp!!!?
      Vii aşa, pe nepusă masă, după ce-ai lipsit atâta timp, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic şi vrei să mă îmbrobodeşti cu 100 de EURO?!
      Cu 200 mai discutăm…putem negocia…
     • Aramis says:

      Busy… 🙂 cu maicutze, cu manastiri… 🙂 rugaciuni, yadayada,yadayada…

      Ce ar fi trebuit sa fac pentru revenire? Acum sunt doar in trecere, zi-mi ca sa știu când revin cu adevarat, sa știu ce sa pregătesc, cum mă imbrac, toate alea…

   • Isabel.A says:

    Nu stiu cine il sfatuieste pe dl Nastase in declaratiile pe care le face, dar il sfatuieste cam prost: daca nu il sfatuieste nimeni, atunci ar putea sa reflecteze mai mult la cee ace spune. Doar trei exemple :
    – prin afirmatia ca cei din PSD ar fi putut sa contribuie la plata prejudiciului caci era candidatul partidului, nu a facut decat sa transmita un mesaj subinteles ca banii din “Trofeul Calitatii” au fost folositi pentru campania sa electorala si ca de fapt acesta a fostul scopul initial al “Troefului” ;
    -a spus ca “prietenii” l-au ajutat sa stranga banii pentru plata prejudiciului : daca memoria mea nu ma inseala, cazacu, avocatul sau, spunea undeva prin martie-aprilie ca Andrei l-ar fi ajutat
    -cand vorbeste de “solidaritate”, dansul fie a uitat ca cei care i-au infipt cutitul pe la spate fie prin declaratii la Parchet (Sechelariu) fie prin mazilirea de la hotel Confort (ooo, cate nume acolo… ) sunt chiar colegii de partid. Si guvernul PSD-PDL nu l-a negociat Boc cu Basescu, ci Ilie Sarbu cu Basescu (iar Ponta a votat foarte entuziast pentru intrarea la guvernare). Cat despre seful mafiei personale, Gabitza Oprea, ce sa mai vorbim 😀

    Nu stiu ce m-a apucat sa comentez pe acest subiect: politica romaneasca mi se pare atat de mica, de meschina, facuta de niste personaje care, oricat de multi bani ar avea, sunt, in cea mai mare parte, jalnice. Sper sa reusesc, din toamna, sa nu ma mai intesreaze nimicnimic din ce se intampla prin politica din Romania.

 4. pierre says:

  Stati, c-am uitat ceva :un fenomen foarte interesant se observa pe blogul dlui Nastase.Sociologic, uman,poate si ceva lichelism,poate niscaiva patogenii,poate visatori,poate tampiti,poate…naiba mai stie ce.
  Dl Nastase: Diseara sunt la A3 ! Nota bene !
  Corul: Succes, dle Nastase ! Va urmarim, abia asteptam,inima ne tremura in pampersi,sigur va fi o emisiune epocala.Aveti grija la capcane, Dumnezeu sa va lumineze !
  Si emisiune usoara !
  (Nota mea:de cate ori are dl Nastase o emisiune tv, am senzatia ca porneste pe jos in mlastinile Everglades, sau ca urca Kilimanjaro sau ca pleaca cu TAB-ul la Kabul.Ma cuprinde asa o emotie umana,o empatie,ca sic asa,ca-n loc sa vomit pe loc,imi mijesc niste lacrimi sfioase pe la coltul ochilor.Zau, de asta nu pot urmari eu emisiunile dansului,n-as suporta sa i se intample ceva neplacut in direct.)
  Dupa emisiune.
  Corul:Felicitari, dle Nastase, a fost cea mai buna emisiune ! M-ati uns la suflet, dle Nastase!
  Va multumim ca existati !
  (Nota mea:este cel mai impetuos cor al laudatorilor de blog.Unic.Oameni in toata firea, cu job-ri respectabile,culti,probabil impecabili profesional,ajung sa cante in cor.Dl Nastase tre’sa aiba un ditamai ego-ul,de-i lasa sa se prosteasca in asemenea hal)

 5. Radu Humor says:

  Deoarece i-am promis Isabelei ceva nume care să clarifice mai bine diferenţa dintre evrei şi jidani :

  “Cu puţin timp înainte de a fi răpus de o necruţătoare boală galopantă, în mai 2012, de pe patul spitalului Fundeni, preşedintele Federaţiei Române a Foştilor Deţinuţi Politici, dr. Constantin Iulian, mi-a cerut să fac public studiul referitor la coordonatorii din umbră ai experimentului reeducării prin tortură din închisoarea Piteşti, lucrare pe care mi-o încredinţase cu puţin timp înainte. Florin Dorescu

  Fiindcă după Revoluţia din 1989 în cadrul foştilor securişti a apărut o ruptură între cei ce au activat sub Ceauşescu şi cei din timpul lui Dej, am încercat să valorific această ruptură. Cei de pe timpul lui Ceauşescu au început să-i denunţe pe cei din perioada Dej ca autori ai marilor crime, deci şi ai Piteştiului. De la aceşti denunţători am aflat date interesante în legătură cu originea etnică a autorilor din umbră ai fenomenului Piteşti.

  Iată aceste informaţii:

  Ministerul de Interne era condus atunci de TEOHARI GEORGESCU, evreu pe numele adevărat BURĂH TESCOVICI;
  Directorul General al Securităţii Poporului: general locotenent GHEORGHE PINTILIE, pe numele adevărat BODNARENCO PANTELEI zis „PANTIUŞA”, evreu cu cetăţenie sovietică;
  Subdirector, g-ral mr. ALEXANDRU NICOLSCHI, evreu, cu numele adevărat BORIS GRUNBERG;
  Subdirector, g-ral mr. VLADIMIR MAZURU, evreu polonez;
  Director al Secretariatului: mr. WILHELM EINHORN, şi el evreu;
  La Direcţia a V-a a Securităţii unde se prelucrau „demascările” de la Piteşti se aflau:

  Director: col. MIHAI DULGHERU, numele adevărat fiind MIŞA DULBERGER, evreu comunist care a emigrat în Israel;
  Şef de serviciu: cpt. MATUŞEI ANDRIESCU, numele adevărat fiind MATUSEVICI NATHAN – evreu, anchetator între 1946-1962;
  Director adjunct: ARITONOVICI SAMUEL (semna ANTONIU SAMI) – evreu, anchetator între 1948-1952, a emigrat în Israel;
  RĂZVAN SERGIU – evreu, anchetator între 1948-1952; a emigrat în Israel;
  NEIDMAN GINGOL – evreu, emigrat în SUA;
  SIMON JAQUES – evreu, emigrat în Israel;
  RUSU MIRCEA, anchetator între 1948-1956; a emigrat în SUA;
  DAVIDOVICI LEON (MUREŞAN) – anchetator între 1948-1956; a emigrat în SUA;
  FRANCO SANDU – evreu, anchetator între 1948-1956, a emigrat în Israel;
  LEON BARBU – evreu comunist, anchetator între 1948-1956;
  MARCOVICI TEDY (MICLE) – evreu, anchetator între 1948-1956; a emigrat în Israel;
  MAHLER WILLIAM – evreu, anchetator între 1952-1956; a emigrat în Israel.
  Dintre femeile comuniste evreice, care au îndeplinit funcţia de anchetatoare, au fost identificate: TELEMAQUES FLAMBOLY, SEGAL LUIZA, HOSSU ESTERA, GERSOHN CLARA, HERBERT ESTERA, WINCLER VICTORIA, MATESCU ELLE (MATEESCU ELLE, figurează şi semnează şi ca secretară pe sentinţele de condamnări administrative, preşedinte al comisiei fiind NICOLSCHI). Toate aceste femei, după Piteşti, au emigrat.

  Precizez că din unele documente care vizau persoanele încadrate în Direcţia V-a – Cercetări Penale, cunoscută şi sub indicativul UM 0638, în timpul „experimentului Piteşti”, pe cele 45 de posturi de ofiţeri figurau 31 evrei şi doar 8 români, restul fiind greci, sârbi şi alte naţionalităţi.

  M-a intrigat în mod deosebit prezenţa pe care am constatat-o la începutul reeducării, pe parcursul ei, dar şi în finalul acţiunii de ştergere a urmelor, a unor evrei comunişti. Astfel, la Suceava, în 1948-1949, când s-a pregătit acţiunea de reeducare, nelipsit pe teren (în închisoare) a fost lt. col. IOAN POPIC, pe numele adevărat POPPIG IANOŞ-ADALBERT, evreu, Directorul Regionalei de Securitate Suceava.

  La Piteşti, în timpul, torturilor pe teren s-a aflat lt. col. SEPEANU TUDOR-IANI, directorul Securităţii Bucureşti în 1949, emigrat mai târziu în Israel şi care era ajutat la vremea respectivă de alţi doi evrei, mr. MOISE SENATER şi cpt. AVRAM SOLOMON.

  În sfârşit, la execuţia lotului Ţurcanu, pe teren a fost prezent şi a semnat Procesul – Verbal de execuţie, evreul comunist dr. MOISE CAHANE.

  Mulţimea de evrei comunişti care apare în analiza făcută, evrei securişti la care au ajuns „demascările” scrise la Piteşti, „demascări” pe care aceştia le-au prelucrat, dispunând, după cum am mai arătat noi arestări şi noi anchete, mi-au întărit convingerea că în experimentul Piteşti a existat pe lângă aplicarea dispoziţiei NKVD NK/003/47 şi o răzbunare a acestor cadre din Securitate. Aceasta şi prin faptul că în reeducare s-a pus accent şi pe batjocorirea simbolurilor şi tainelor creştine, iar Mişcarea Legionară a fost atacată şi denigrată continuu.

  Legătura cauzală ce se poate face în această direcţie este că Mişcarea Legionară, de la înfiinţarea ei, s-a declarat adversară a comunismului vehiculat în România prin mulţi evrei.

  Trebuie să precizez că nu toţi evreii pot fi învinuiţi de aceste crime, ci numai acei care efectiv au acţionat în Securitate.

  Sunt convins că aceste cercetări pentru scoaterea la lumină a criminalilor din umbră care au organizat şi exploatat experimentul Piteşti vor continua, pentru ca toţi vinovaţii să fie cunoscuţi şi condamnaţi de istorie.”

  • Isabel.A says:

   Cunosteam aceste exemple si sunt multe altele. Exista insa o explicatie pentru care multi evrei au imbratisat comunismul: persecutiile din tarile in care locuiau (in Europa, pana la primul razboi mondial, nu aveau dreptul sa devina cetateni in multe tari, inclusiv Rusia si Romania) si faptul ca nu au aveau o patrei a lor. Ideologia internationalista a comunismului, in care, teoretic, diferentele nationale ar fi trebuit sterse si diluate si servite doar “maretele idelauri”, era foarte seducatoare pentru niste persoane care aveau de aface cu persecutii si discriminari pe de o parte si nu aveau o patrie a lor pe de alta. Au mai fost si cei care au sesizat imediat o oportunitate in a urca pe scara sociala, a dobandi putere, etc.

   Eu cred ca lucrurile trebuie privite nuantat si cautate explicatii : nu scuze, ci doar explicatii, caci ele ne ajuta sa ne deschidem mintea si sa intelegem de ce anumite lucruri se intampla.

 6. d'Artagnan says:

  Nu reduceţi TVA pe pâine, ci pe plăţile cu cardul
  de Sorin Ioniţă

  După cum au zis şi alţii înaintea mea, acest guvern a patentat tehnica de a îngropa opinia publică şi firava opoziţie într-un şuvoi de gafe, prostii patente şi manipulări, atât de multe pe unitatea de timp încât pragul de absorbţie e depăşit şi nimeni nu mai are vreme să reacţioneze în mod serios.

  Dacă e un plan deliberat aranjat cu ţuţerii lor din mess media şi kommentariat, cu ajutorul echipei de PR americano-britanice a premierului, sau chestia a venit natural, nu ştiu, dar cel puţin până acum, merge.

  Nu vreau să mă gândesc ce ar fi păţit un alt guvern – oricare – dacă lăsa baltă două scandaluri cu contracte publice, unul pierdut (Bechtel) şi altul în suspensie (CFR Marfă), după o serie de declaraţii-Gâgă ale lui Şova şi premierului, dispărând în vacanţă. Nu-l văd pe Adrian Năstase făcând aşa ceva; nici chiar pe Tăriceanu, campionul relaxării şi programului scurt de lucru. Însă Ponta mai are credit pe card la români, se pare

  O temă reală ce merita discutată, dacă n-am fi avut efectul de avalanşă menţionat, e TVA-ul redus la pâine. Nu intru în teoria paranoică, anume că măsura nu e în avantajul prostimii, ci în folosul noilor fabrici de grisine ale lui Voiculescu şi pentru alimentarea mecanismelor corupte de returnare de TVA din Finanţe: producătorii de pâine vor deconta doar 9% din ce încasează, dar vor plăti 24% pe inputuri, inclusiv pe grâu, că nu tot grâul e folosit în sortimentele de panificaţie pe care va fi cotă redusă, deci ei vor trebui să recupereze mereu ceva de la stat, în baza unor facturi şi dosare complicate. Vă daţi seama ce oportunităţi apar aici pentru clanurile ştiute, ce stau cu un picior în minister şi cu altul în consultanţa fiscală privată, da?

  Dar hai să prezumăm buna credinţă, că legea ar fi pe bune pentru reducerea evaziunii. Atunci cât de credibil e să spui că pentru a umple gaura bugetară, creşti în schimb accizele pe alcool şi articole de lux? Adică în ţara asta avem evaziune fiscală la panificaţie, dar nu la alcool, acolo stăm bine, sau cum? Nu vă daţi seama că dacă schema chiar se face, va exploda industria casnică de alambicuri şi o să ajungem ca în anii ’80, când beau tractoriştii spirt medicinal strecurat prin coajă de pâine (cu TVA redus) ca să-i scoată albăstreala?

  În loc de prostii cu iz electoral, există metode curate şi fără efecte perverse pentru combaterea evaziunii, doar să vrea guvernul să le aplice. De exemplu, se poate reduce cu 2-3% cota de TVA pentru plăţile cu cardul bancar în sectoarele de mare evaziune – hoteluri-restaurante, mici servicii, jocuri de noroc – unde încasările la buget sunt oricum sunt mici.

  O simulare făcută de EFOR arată că la o reducere de 3% a TVA în aceste sectoare, la plata cu cardul, poate spori încasările la buget din TVA cu cel puţin 400 mil RON, adică mai mult decât poate spera guvernul în visele sale frumoase din reducerile la pâine. În plus, nu mai vorbesc de beneficiile transparentizării unei părţi din industria de jocuri de noroc, dacă Ponta s-ar putea decide să indispună generălimea şi securimea care o patronează.

  Măsura ar trebui muncită şi negociată niţel cu Comisia UE, pentru că presupune (după unele interpretări) o derogare de la vreo două directive (TVA şi plăţi electronice). Însă este exact ce discută acum guvernul grec ca strategie anti-evaziune şi sunt sigur că, bine prezentată, ar fi acceptată. Doar că, desigur, firma Solomon, Solomon & Solomon, care gestionează imaginea lui Ponta, împreună cu sondorii de opinie şi palavragiii de casă, îi vor da aviz negativ, în favoarea TVA redus pe pâine.

  Pentru că în România ideea nu e să faci ceva util, ci doar să verşi o lacrimă ipocrită pe umărul poporului, prin curier, de la Miami.

 7. Iepurele de Martie says:

  @ “Aramis”

  “Busy… cu maicutze, cu manastiri… rugaciuni, yadayada,yadayada…”

  Hai las-o… Tot netul stie ca esti homosexual. 😀

  • Isabel.A says:

   Mey, si daca ar fi, care-i problema??? : asta dincolo de afirmatia aruncata asa, fara dovezi ; bunica-mea, o femeie mult prea deschisa la minte fata de conditia ei sociala si epoca in care a trait, are o vorba pentru genul acesta de “acuzatii”, fie ca ele privesc femei sau barbati: si bunica mea a depasit 90 de ani 😀 ; ea spune (a): “ai stat tu la c…ul sau, ca sa vezi?

   • Iepurele de Martie says:

    Asta e impresia pe care o lasa comportamentul lui “Aramis” in blogosfera. Se alinta, face pe interesantul, se lauda ca e frumos si ca danseaza bine, ca e destept, e “alergic” la orice cuvant mai tare, face pe rafinatul, pe ‘telectualul, pe diafanul… Acum cateva luni, pe “Deca(b)log”, Porthos a scris un mesaj similar, privitor la orientarea lui sexuala. Asta e impresia GENERALA pe care o face “Aramis”. 😆

   • Radu Humor says:

    Vai, doamnă !
    Din câte ştiu, sunteţi prima femeie care săriţi în apărarea unui homosexual 😉
    În caz că ar fi ……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s